Παρασκευή 29 Μαΐου 2009

Αντιδρα ο Κονσεισαο

Αντιδρά ο Κονσεϊσάο

"Λένε ψέματα", φωνάζει ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο για όσα κυκλοφόρησαν τελευταία σχετικά με τη συμπεριφορά του στα αποδυτήρια και τις σχέσεις του με τη διοίκηση.

"Αυτό που δε δέχομαι είναι να προσπαθούν κάποιοι να σπιλώσουν το όνομά μου να ψέματα. Δίνω και την ψυχή μου στον ΠΑΟΚ και πάντα προσπαθώ για το καλύτερο. Είναι ψέματα να λένε κάποιοι ότι άργησα 45' στο γεύμα της ομάδας επειδή έχω πρόβλημα ή ότι δεν προπονούμαι επειδή δε θα παίξω σε κάποιο ματς. Είχα πρόβλημα την προηγούμενη με έναν τραυματισμό και αυτό μπορεί να το επιβεβαιώσει και ο γιατρός. Όλα τα άλλα δεν ξέρω γιατί λέγονται και γράφονται.", είπε ο Πορτογάλος, που όλα δείχνουν ότι δεν ανήκει στον σχεδιασμό της επόμενης σεζόν, εκτός κι αν τελικά συζητηθεί ένας ακόμη χρόνος συνεργασίας, υπό συγκεκριμένες συνθήκες παρουσίας του στους αγώνες του ΠΑΟΚ.

Ο Κονσεϊσάο, για την ανανέωση της συνεργασίας του με τον ΠΑΟΚ, είπε χαρακτηριστικά: "Είχα δώσει τα χέρια με Ζαγοράκη για να μείνω και του χρόνου, αφού με ήθελε και ο προπονητής. Εγώ θέλω να συνεχίσω στον ΠΑΟΚ αλλά αν δε υπολογίζουν και δε θέλουν να με κρατήσουν ας μου το πουν και επίσημα".

Τέλος, ο Αλέξης Αλεξίου πιάνει δουλειά στο τμήμα σκάουτινγκ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: