Παρασκευή 29 Μαΐου 2009

Α1 Αρης Mπετς: "Με το ίδιο πάθος"

Hταν πολύ ωραίο το συναίσθημα επιτέλους να τελειώσουμε ένα παιχνίδι πολύ ώρα προτού ολοκληρωθεί η κανονική του διάρκεια. Δείξαμε ότι βάζουμε την ομάδα πάνω από τους εαυτούς μας. Ήμασταν ομάδα σε όλη τη διάρκεια του αγώνα κι αυτός ήταν ένας από τους λόγους που φτάσαμε στην κατάκτηση της νίκης", δήλωσε αρχικά στον "Libero 107,4".

Για την άμυνα που έπαιξε ο Άρης, τόνισε: "Ακόμη και στο πρώτο ματς που είχαμε κερδίσει 90-86, δεν είχαμε παίξει πολύ καλή άμυνα και το είχα επισημάνει. Το παιχνίδι του Σαββάτου δεν είναι το ίδιο εύκολο, γιατί μας ξέρουν ακόμη περισσότερο, ωστόσο θα αγωνιστούμε με το ίδιο πάθος για να πάρουμε το αποτέλεσμα".

Όσον αφορά την εξαιρετική απόδοσή του την Τετάρτη, εξήγησε: "Θέλω πάρα πολύ την τρίτη θέση και πραγματικά ήμουν πολύ συγκεντρωμένος στο να βοηθήσω την ομάδα μου να το καταφέρει".

Σχολιάζοντας την καλή απόδοση του Αντόν Γκαβέλ, είπε: "Στο δεύτερο ματς χάσαμε, επειδή δεν είχαμε τον Άντον σε καλή ημέρα. Tην Τετάρτη ήταν φοβερός. Είναι ένας παίκτης κλειδί που μας βοηθάει πάρα πολύ".

Ο Άγγλος άσος δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην παρουσία των νεαρών αθλητών του Άρη: "Είναι πολύ σκληρό να είσαι νεαρός να προπονείσαι δυνατά και να μην παίρνεις ευκαιρίες. Ο Σκορδίλης και ο Παπανικολάου είναι πολύ ταλαντούχοι. Πάλεψαν και οι δύο. Είμαι πραγματικά χαρούμενος που είναι κοντά μας. Νομίζω ότι το μέλλον τους ανήκει".

Τέλος, ευχαρίστησε τον κόσμο: "Τους ευχαριστούμε πολύ γιατί είναι ο έκτος παίκτης μας. Μας δίνουν ρυθμό σε κάθε παιχνίδι. Φωνάζουν στις νίκες, αλλά και στις ήττες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: