Παρασκευή 29 Μαΐου 2009

Το σκέφτεται ο Νούνο Ασίς

Ο 32χρονος μεσομεπιθετικός Νούνο Ασίς στο επίκεντρο. Ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής της Γκιμαράες, σύμφωνα με τις δηλώσεις του, δεν έκρυψε ότι βρίσκεται σε επαφές με τον ΠΑΟΚ, αλλά δεν έχει αποφασίσει αν είναι διατεθειμένος να βγει εκτός Πορτογαλίας.

"Μου έχει γίνει μία πρόταση, ωστόσο δεν έχω καταλήξει ακόμη για το τι θα κάνω. Έχω κάποιες προτάσεις από ομάδες του εξωτερικού και θα μου άρεζε να φύγω εκτός Πορτογαλίας, αλλά πρέπει να το σκεφτώ. Εξάλλου, έχω ακόμη συμβόλαιο με τη Γκιμαράες για δύο χρόνια. Πιστεύω πως το πολύ στις επόμενες δύο με τρεις ημέρες θα ξεκαθαρίσει η κατάσταση", είπε ο Νούνο Ασίς.
Επίσης ανέφερε ότι: "Ο Κώστας Κατσουράνης, όσο ήμασταν συμπαίκτες στην Μπενφίκα, με ενημέρωνε για το ελληνικό πρωτάθλημα και φυσικά για τον ΠΑΟΚ. Πάντα μιλούσε με τα καλύτερα λόγια για τον ΠΑΟΚ.".
Ο Ασίς ακόμη αποκάλυψε επικοινωνία με το Φερνάντο Σάντος.

Την περσινή σεζόν είχε 22 συμμετοχές με τη φανέλα της Γκιμαράες και πέτυχε επτά γκολ. Ο Νούνο Ασίς είχε τιμωρηθεί αρχικά με αποκλεισμό έξι μηνών και στη συνέχεια ενός έτους, ως παίκτης της Μπενφίκα. Ήταν ένας εκ των ποδοσφαιριστών σε υπόθεση ντόπινγκ, τη σεζόν 2005-06. Είχε βρεθεί θετικός σε χρήση αναβολικών στον αγώνα Μπενφίκα-Μαρίτιμο.

Ακόμη, υπάρχει έντονο ενδιαφέρον για τον Λορένσο Σίτο Ριέρα και δεν αποκλείεται να γίνει ο αντικαταστάτης του Λάμπρου Χούτου που αποχωρεί από το ρόστερ.

Ο Ισπανός επιθετικός ο οποίος εντυπωσίασε φέτος στο ελληνικό πρωτάθλημα με τη φανέλα του Πανθρακικού, ως δανεικός από την Εσπανιόλ. Οι επαφές έχουν ξεκινήσει εδώ και αρκετό καιρό. Ο ΠΑΟΚ δίνει τα 150.000 ευρώ που θέλει η Εσπανιόλ για να τον παραχωρήσει ως δανεικό. Μέσα στις επόμενες μέρες αναμένονται εξελίξεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: