Κυριακή 12 Ιουλίου 2015

Χαρίσης: «Θα είμαστε έτοιμοι»

Σίγουρος ότι ο ΠΑΟΚ θα είναι έτοιμος για το παιχνίδι της Πέμπτης ο Χάρης Χαρίσης. Διαβάστε τι είπε για το 3-5-2 που εφαρμόζει ο Τούντορ και τι για την αποδοχή της πρότασης του Δικεφάλου.

Χαρίσης: «Θα είμαστε έτοιμοι»
Τη βεβαιότητα ότι ο ΠΑΟΚ θα είναι έτοιμος για το πρώτο του παιχνίδι της νέας αγωνιστικής σεζόν για τα προκριματικά του Europa League εξέφρασε ο Χάρης Χαρίσης μιλώντας στους δημοσιογράφους που καλύπτουν την αποστολή της ομάδας στην Ολλανδία.

«Δείξαμε καλά στοιχεία και έχω την αίσθηση ότι την Πέμπτη θα είμαστε έτοιμοι για το πρώτο ευρωπαϊκό ματς», ανέφερε ο νέος άσος του "Δικεφάλου του Βορρά" και υπογραμμίζοντας ότι όλοι σιγά - σιγά μαθαίνουν το σύστημα 3-5-2 που έχει επιλέξει ο Ιγκορ Τούντορ.

"Δεν το σκέφτηκα ούτε στιγμή", το σχόλιό του για την απόφαση να αποδεχθεί την πρόταση του ΠΑΟΚ.


Αναλυτικά οι δηλώσεις του Χάρη Χαρίση στους δημοσιογράφους που καλύπτουν το ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ:

-Γιατί επέλεξες και ήρθες στον ΠΑΟΚ;

«Διότι ο ΠΑΟΚ είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα, από τις μεγαλύτερες στην Ελλάδα. Δεν το σκέφτηκα ούτε στιγμή όταν μου έγινε η πρόταση».

-Ποιες οι πρώτες εντυπώσεις από το νέο περιβάλλον;

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος. Οι συμπαίκτες μου με υποδέχθηκαν από την πρώτη μέρα με τον καλύτερο τρόπο. Από εκεί και πέρα οι προπονήσεις είναι δυνατές, γίνεται πολύ καλή δουλειά από τον προπονητή και η ομάδα βελτιώνεται».

-Πώς αντιλαμβάνεσαι την πίεση που ασκείται όταν είσαι στον ΠΑΟΚ;

«Είναι μεγάλη ομάδα, είναι λογικό να υπάρχει πίεση. Μέχρι τώρα βέβαια δεν το έχω νιώσει αλλά φαντάζομαι ότι θα συμβεί».

-Ποιος είναι ο προσωπικός σου στόχος;

«Να δουλέψω σκληρά στην προετοιμασία και στις επόμενες προπονήσεις ώστε να καταφέρω να κερδίσω μια θέση στην ομάδα».

-Πριν από ένα χρόνο είχε τρεις συμμετοχές στον ΠΑΣ. Φέτος αυτομάτως πήγες στις 29. Όλα έγιναν πολύ γρήγορα...

«Ναι η αλήθεια είναι πώς δεν κατάλαβα τι έγινε αυτό τον χρόνο. Με την αποχώρηση του Λίλα, ο κύριος Πετράκης με εμπιστεύτηκε και έτσι ήρθαν όλα τόσο γρήγορα».

-Ποια θέση εκτιμάς ότι σου ταιριάζει περισσότερο και μπορείς να αποδώσεις καλύτερα;

«Συνήθως αγωνίζομαι ως 6άρι αλλά πιστεύω ότι μπορώ να παίξω και πιο μπροστά».

-Ταιριάζει στην ομάδα το 3-5-2;

«Αν και είναι λίγες οι μέρες προετοιμασίας, έχουμε πετύχει ως ένα βαθμό να αφομοιώσουμε το σύστημα. Αυτό φάνηκε και στο φιλικό με την ουκρανική ομάδα αφού ήμασταν πολύ καλύτεροι σε σχέση με τον αγώνα κόντρα στην Μπόχουμ. Το μαθαίνουμε σιγά, σιγά αυτό το σύστημα».

-Πώς θα αντιμετωπίσεις τον ανταγωνισμό στη θέση που αγωνίζεσαι;

«Εκεί παίζουν παίκτες όπως ο Νομπόα, ο Κάτσε, ο Τζιόλης, ο Μαντούρο. Σπουδαίοι και διεθνείς παίκτες. Αλλά αυτός ο ανταγωνισμός με βοηθά να γίνομαι καλύτερος».

-Αυτή η θέση που παίζεις στο 3-5-2 έχει αυξημένες απαιτήσεις για εσένα;

«Είναι σημαντική θέση σε όλα τα συστήματα και το τρέξιμο είναι απαραίτητο. Αλλά επειδή στη θέση αυτή είναι τρεις και όχι δυο παίκτες, βγαίνει πιο ξεκούραστα το παιχνίδι».

-Ο αγώνας με την Ντνιεπρ και η εμφάνιση που κάνατε σας δίνει αυτοπεποίθηση ενόψει της Λοκομοτίβ;

«Δείξαμε καλά στοιχεία και έχω την αίσθηση ότι την Πέμπτη θα είμαστε έτοιμοι για το πρώτο ευρωπαϊκό ματς».

-Πώς περιμένεις το πρώτο Ευρωπαϊκό παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ;

«Είναι πολύ σημαντικό για μένα όπως και για κάθε ποδοσφαιριστή αφού το όνειρο του είναι να παίξει στην Ευρώπη. Γι' αυτό και αν συμμετάσχω θα είναι πολύ σπουδαίο».

-Τι σε έχει εντυπωσιάσει από τον Τούντορ;

«Η δουλειά στην προπόνηση και το ότι μας δίνει την δυνατότητα να βγάλουμε το 100% των δυνατοτήτων μας. Είναι πολύ αυστηρός, αλλά παράλληλα μας βλέπει όλους ίσους και είναι δίκαιος με όλους τους παίκτες».

-Πρότυπο σου από Έλληνες ποδοσφαιριστές ποιον έχεις;

«Τον Κατσουράνη και προσπαθώ να πάρω στοιχεία του. Μου αρέσουν επίσης ο Σάμαρης και ο Κονέ».

-Ποια τα συναισθήματα σου για την ομάδα του ΠΑΣ;

«Περήφανος που αγωνίστηκα εκεί. Κάναμε μια πολύ καλή πορεία γιατί ήμασταν μια γροθιά και δουλεύαμε σκληρά».

-Έχεις άποψη γιατί ο ΠΑΟΚ απέτυχε πέρσι και τι μπορεί να αλλάξει φέτος;

«Πιστεύω ότι από κάποια στιγμή και μετά βγήκε η κούραση στην ομάδα. Με τον νέο τεχνικό έχουμε μια νέα αρχή και προσπαθεί να μας περάσει τα στοιχεία που θέλει». *Πηγή: sport-fm.gr*

Στη Στόουκ ο Γκλεν Τζόνσον!!

Ύστερα από έξι χρόνια στη Λίβερπουλ, ο Γκλεν Τζόνσον αποχώρησε και η Στόουκ τον έκανε δικό της μέχρι -τουλάχιστον- το 2017.

Στη Στόουκ ο Γκλεν Τζόνσον!

Ο 30χρονος μπακ αποχώρησε από τη Λίβερπουλ, ύστερα από έξι σεζόν κι ενώ δεν υπολογιζόταν, ωστόσο δεν άργησε να βρει το νέο σταθμό της καριέρας του στους «πότερς».

Το συμβόλαιο που υπέγραψε ο διεθνής δεξιός οπισθοφύλακας έχει διετή χρονική διάρκεια, με την ομάδα του Μπριτάνια να διατηρεί οψιόν επέκτασης για ακόμα μια σεζόν.

Στα έξι χρόνια του στο Άνφιλντ με την φανέλα των κόκκινων μέτρησε μεταξύ άλλων 200 εμφανίσεις σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, όμως πλέον είχε παραγκωνιστεί απ' τον Ρότζερς. *Πηγή: sport-fm.gr*

Έτοιμη για Πράβετς η Ξάνθη!

Βαλίτσες για Βουλγαρία ετοιμάζει η Ξάνθη που έκανε την τελευταία της προπόνηση επί ελληνικού εδάφους την Κυριακή και την Δευτέρα αναχωρούν για Πράβτες, όπου θα γίνει η συνέχεια της προετοιμασίας.

Έτοιμη για Πράβετς η Ξάνθη
Την τελευταία της προπόνηση πριν αναχωρήσει για τη Βουλγαρία, όπου θα γίνει το βασικό στάδιο της προετοιμασία της, έκανε η Ξάνθη την Κυριακή.

Οι Ξανθιώτες προπονήθηκαν σε δύο γκρουπ (Λουσέρο, Βασιλακάκης, Παπαστεριανός, Γκαραβέλης, Καρυπίδης, Λισγάρας, Κολλαράς, Μπαξεβανίδης, Πασχαλάκης, Γούτας, Ράνος, Φασίδης η πρώτη και Μπέρτος, Σολτάνι, Καπετάνος, Ορφανίδης Λ., Νάκας, Τσενάμο, Δεμένικος, Χατζητερζόγλου, Τόμιτς, Φλίσκας, Ντα Σίλβα, Γουάλας η δεύτερη), με ασκήσεις φυσικής κατάστασης και διπλό σε μικρούς χώρους.

Το πρόγραμμα δεν ακολούθησαν οι Ζαρόπουλος και Τριάδης, οι οποίοι συνέχισαν ατομικά, ενώ ο Πέτρος Ορφανίδης θα συμμετάσχει στις υποχρεώσεις της Εθνικής Ελλάδας Κ19 κόντρα στην Γαλλία.

Η συνέχεια της προετοιμασίας θα γίνει στο Πράβετς της Βουλγαρίας, όπου θα μείνει η Ξάνθη μέχρι τις 24 Ιουλίου.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Μπλαν: «Θέλουμε Ντι Μαρία, δεν φεύγει ο Ζλάταν»

Στο επίκεντρο των μεταγραφικών σεναρίων βρίσκεται για ακόμα ένα καλοκαίρι η Παρί Σεν Ζερμέν με τον Λοράν Μπλαν να δίνει απαντήσεις για όσα έχουν γραφτεί για τον Ντι Μαρία και τον Ιμπραΐμοβιτς.

Μπλαν: «Θέλουμε Ντι Μαρία, δεν φεύγει ο Ζλάταν»
Απαντήσεις στα σενάρια που θέλουν την Παρί Σεν Ζερμέν να στοχεύει στην απόκτηση του Άνχελ Ντι Μαρία και ταυτόχρονα στην απαλλαγή από το συμβόλαιο του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς έδωσε ο Λοράν Μπλαν μιλώντας στη «L’ Equipe».

Ο τεχνικός των πρωταθλητών Γαλλίας ρωτήθηκε πρώτα για το θέμα του Αργεντινού άσου της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τον οποίο παραδέχθηκε ότι υπάρχει ενδιαφέρον, αλλά και μεγάλες δυσκολίες.
«Ο Ντι Μαρία είναι πολύ καλός. Ναι, τον θαυμάζω. Αλλά το να ενισχύσουμε την ομάδα με έναν τέτοιου είδους παίκτη, δεν είναι και το πιο εύκολο. Μην ξεχνάτε ότι η Μάντσεστερ ξόδεψε μια περιουσία για να τον αποκτήσει».

Παράλληλα, απάντησε και στην έντονη φημολογία που θέλει τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς εκτός ομάδας, με τον Μπλαν να παρουσιάζεται κατηγορηματικός σε ό,τι αφορά την παραμονή του Σουηδού άσου.

«Δεν υπήρξε ποτέ αμφιβολία για την παραμονή του. Δεν δίνω καμία σημασία στις φήμες. Για μας ήταν απόλυτα ξεκάθαρο: Ο Ίμπρα ήταν πάντα μέρος της ομάδας εν όψει της νέας σεζόν».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Τους άφησε... άφωνους ο Κιν! (video)

Μια γκολάρα δεν χρειάζεται να 'ναι ψαλιδάκι, ούτε βολίδα απ' το... Θεό, ούτε, ούτε... Το... εξωφρενικό στοπάρισμα του Ρόμπι Κιν και το τελείωμα της φάσης είναι αρκετά για να χαρακτηριστούν έτσι.

Τους άφησε... άφωνους ο Κιν (video)
Δεν θα μάθουμε το 2015 τον Ρόμπι Κιν. Ούτε για το τι είναι ικανός να κάνει...

Είναι αλήθεια όμως πως ο Ιρλανδός έδωσε ακόμα μια «τζούρα» της μεγάλης του κλάσης.

Διότι στο ντεμπούτο του Στίβεν Τζέραρντ με τους Λος Άντζελες Γκάλαξι, φρόντισε να κλέψει -εν μέρει- τις εντυπώσεις.

Με το τρομερό στοπάρισμά του (σε πολύ μακρινή μπαλιά) και το απλό τελείωμα της φάσης που τον έχρισε σκόρερ.









*Πηγή: sport-fm.gr*

Δανεικός στη Σεβίλλη ο Ιμόμπιλε!!

Την απόκτηση του Τσίρο Ιμόμπιλε από τη Ντόρτμουντ με τη μορφή δανεισμού για ένα χρόνο ανακοίνωσε η Σεβίλλη.

Δανεικός στη Σεβίλλη ο Ιμόμπιλε
Με τον Τσίρο Ιμόμπιλε ενισχύθηκε η Σεβίλλη. Ο 25χρονος Ιταλός επιθετικός δεν πρόσφερε τα προσδοκώμενα στη Ντόρτμουντ, η οποία φέτος αποφάσισε να τον δώσει δανεικό για ένα χρόνο.

Ο πρώτος σκόρερ της Serie A με την Τορίνο τη σεζόν 2013/14 είχε 10 γκολ σε 34 εμφανίσεις με την ομάδα της Βεστφαλίας σε όλες τις διοργανώσεις. *Πηγή: sport-fm.gr*

Αλλάζει ο ΠΑΟΚ και δεν του φτάνει ο χρόνος…!!

Ο Γιώργος Ζαχαριάδης γράφει στο sport-fm.gr για τον ΠΑΟΚ που μπαίνει στους ευρωπαϊκούς αγώνες με προετοιμασία τριών εβδομάδων και δυο φιλικά της προκοπής.

Αλλάζει ο ΠΑΟΚ και δεν του φτάνει ο χρόνος…
Μετρώντας τις ώρες, πλέον, και τις δυνάμεις, ενόψει του πρώτου ευρωπαϊκού τεστ, με επίσημο χαρακτήρα και μάλιστα εκτός έδρας, ο ΠΑΟΚ έδειξε ότι κάτι προσπαθεί να αλλάξει, υπό την καθοδήγηση νέων προσώπων στις ηγετικές θέσεις του αγωνιστικού τμήματος. Κι ο προπονητής, κι ο καθ΄ύλην αρμόδιος για όσα συμβαίνουν στην ομάδα, είναι άνθρωποι που δεν έχουν δεχθεί τη φθορά του ελληνικού ποδοσφαίρου, όταν εκτίθενται στην κριτική κάθε άσχετου και βεβαίως, υπάρχει, αν μη τι άλλο, σεβασμός στο μέγεθος του Φρανκ Άρνεσεν.

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ
zahariadis@hotmail.com


Όλα αυτά είναι ευχάριστα, είναι μια σταθερά που κανείς δεν θα πρέπει να την προσπερνά και να την απομονώνει, όσο ο ΠΑΟΚ έχει δικαίωμα να κάνει ένα νέο ξεκίνημα και να προσπαθήσει να αποδείξει ότι του αξίζει καλύτερο μέλλον. Του αξίζει να φτάσει στο υψηλότερο ανταγωνιστικό επίπεδο, αφού προηγουμένως δουλέψει σε όλους τους τομείς, αφού ενισχυθεί και κυρίως αλλάξει νοοτροπία.

Το αν οι ίδιοι ποδοσφαιριστές θα καταφέρουν να πείσουν ενώ μέχρι πρότινος είχαν απογοητεύσει, παρά το βιογραφικό τους και τις παχυλές τους αμοιβές, είναι ένα θέμα που θα το εξετάσουμε βάση της εικόνας που θα παρουσιάσει η ομάδα, κι όχι από την πρώτη μέρα. Θα πρέπει να είμαστε υπομονετικοί. Θα πρέπει να περιμένουμε αλλαγές σε βάθος χρόνου και ενδεχομένως να χρειαστεί αρκετός χρόνος για όποιες επιλογές θα αλλάξουν ένα κομμάτι ή σχεδόν όλη τη φυσιογνωμία της ομάδας.

Ο ΠΑΟΚ δοκιμάζεται απέναντι σε εύκολο αντίπαλο, αυτή τη Λοκομοτίβα, αλλά, μετά από τρείς περίπου εβδομάδες προετοιμασίας και δύο φιλικό, είναι λογικό να μην αισθάνεται άνετα ο Τούντορ και να τα περιμένει όλα. Όλα πρέπει να τα περιμένουμε και εμείς.

Αν τελικά καταφέρει να τελειώσει με την πρόκριση και με εμφατικό τρόπο από το Ζάγκρεμπ, το βράδυ της ερχόμενης Πέμπτης, ποιος δεν το θέλει; *Πηγή: sport-fm.gr*

Το φοβερό βίντεο του Κασίγιας για το «αντίο» του!! (video)

Ένα καταπληκτικό βίντεο για την καριέρα του στη Ρεάλ δημοσίευσε ο Ίκερ Κασίγιας στη σελίδα του στο Facebook μετά το «αντίο» του στην ομάδα της ζωής του.

Το φοβερό βίντεο του Κασίγιας για το «αντίο» του (video)

Τα λόγια αυτά ανήκουν στον Ίκερ Κασίγιας και είναι τα εισαγωγικά στο βίντεο που δημοσίευσε στη σελίδα του στο Facebook μέσα σε ένα αποχαιρετιστήριο βίντεο μετά την αποχώρησή του από την ομάδα που σημάδεψε την καριέρα του, τη ζωή του και τον ίδιο…

Απολαύστε το…






*Πηγή: sport-fm.gr*

Πλησιάζει σε Τότεναμ ο Μιραλάς!!

Αγγλικά δημοσιεύματα αναφέρουν πως η Τότεναμ εντείνει τις προσπάθειες για την απόκτηση του Κέβιν Μιραλάς, που απασχολεί και τον Ολυμπιακό, από την Έβερτον.

Πλησιάζει σε Τότεναμ ο Μιραλάς
Ανταγωνιστή και μάλιστα πολύ ισχυρό αποκτά ο Ολυμπιακός στην προσπάθειά του να αποκτήσει τον Κέβιν Μιραλάς. Σύμφωνα με αρκετά αγγλικά ΜΜΕ, η Τότεναμ εντείνει τις προσπάθειές της να αποκτήσει τον Βέλγο επιθετικό από την Έβερτον.

Οι Λονδρέζοι φέρονται διατεθειμένοι να προσφέρουν ένα ποσό της τάξεως των 5 εκατ. ευρώ για τον 27χρονο άσο, που έχει συμβόλαιο μέχρι το τέλος της προσεχούς περιόδου.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Για μετάλλιο στη σφαίρα!!

Έτοιμος να πρωταγωνιστήσει στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Νέων είναι ο Νίκος Σκαρβέλης, ο οποίος με βολή στα 18.87μ. πέρασε με αξιώσεις στον τελικό της σφαιροβολίας.

Για μετάλλιο στη σφαίρα
Τις βάσεις για μετάλλιο έβαλε ο Νίκος Σκαρβέλης στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Νέων που διεξάγεται στο Ταλίν.

Ο 23χρονος σφαιροβόλος με βολή στα 18.87μ. είχε τη δεύτερη καλύτερη επίδοση των προκριματικών και έφτασε με αξιώσεις στον τελικό που θα γίνει σήμερα στις 18.30.

Την πρώτη θέση των προκριματικών κατέκτησε το φαβορί των αγώνων, ο Σέρβος Φιλίπ Μιχάλγεβιτς με 19.16μ.

Οι 12 του τελικού και οι φετινές τους επιδόσεις
Μιχάλγεβιτς (Σερβία) 19,16 μ. (20,16 μ.)
Σκαρβέλης (Ελλάδα) 18,87 μ. (19,82 μ.)
Μάζγκαλ (Τσεχία) 18,69 μ. (18,67 μ.)
Γκούντερ (Γερμανία) 18,62 μ. (19,21 μ.)
Πέζερ (Βοζνία Ερζεγοβίνη) 18,54 μ. (19,99 μ.)
Ρεγκίν (Πολωνία) 18,49 μ. (18,73 μ.)
Λέβκε (Γερμανία) 18,47 μ. (19,24 μ.)
Μπέρτεμς (Λουξεμβούργο) 18,41 μ. (19,85 μ.)
Κάνγκας (Φινλανδία) 18,31 μ. (19,79 μ.)
Γιουσέντε (Γερμανία) 18,28 μ. (19,31 μ.)
Νίχιπορ (Λευκορωσία) 18,27 μ. (19,08 μ.)
Μπρζοζόβσκι (Πολωνία) 18,05 μ. (19,57 μ.) *Πηγή: sport-fm.gr*

Μπελάδες εν όψει για Ντέμη και Ρέμο!!

Ποινικές διώξεις για παράτυπες ασφαλιστικές και φορολογικές ενημερότητες ετοιμάζει ο εισαγγελέας και σύμφωνα με το «Έθνος» ανάμεσα σε όσους αντιμετωπίζουν συνέπειες είναι οι Νικολαΐδης και Ρέμος.

Μπελάδες εν όψει για Ντέμη και Ρέμο

Σύμφωνα με το «Έθνος», ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Χάρης Λακαφώσης ολοκλήρωσε την προκαταρκτική έρευνά του και βρίσκεται στο στάδιο της αξιολόγησης του αποδεικτικού υλικού που έχει στα χέρια του, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες πολύ σύντομα θα προχωρήσει στην άσκηση ποινικών διώξεων για τα αδικήματα της απάτης, της πλαστογραφίας και της χρήσης πλαστού εγγράφου σε βάρος των προέδρων 27 ομάδων, οι οποίοι εμπλέκονται στην υπόθεση, καθώς επίσης και κατά προσώπων που συμμετείχαν στη διακίνηση των πλαστών φορολογικών ενημεροτήτων.

Συνέπειες είναι πιθανό να αντιμετωπίσουν, σύμφωνα με δημοσίευμα, ο Ντέμης Νικολαΐδης και ο Αντώνης Ρέμος, για το διάστημα που είχαν εμπλοκή στη διοίκηση των ΠΑΕ ΑΕΚ και Ηρακλή αντίστοιχα.

Οι υπόλοιπες ΠΑΕ, σε βάρος των οποίων κινήθηκε η εισαγγελική έρευνα, είναι οι: Nίκη Βόλου, Νέα ΠΑΕ Καβάλας, ΤΑΠ Παναιγιάλειος, Ολυμπιακός ΣΦ Χερσονήσου, ΠΑΕ Ιωνικός, Αθλητικός Σύλλογος Σαλαμίνας ο Αίας, ΠΑΟ Αγ. Δημητρίου, ΠΑΕ Ένωση ΑΟ, Πανασπροπυργιακός ΑΟ, Δόξα Ασπροπυργιακού, Προοδευτική Ένωση Νίκαιας Κορυδαλλού Πειραιώς Ποδοσφαιρική ΑΕ, Εθνικός Μάνης, Αναγέννηση Καρδίτσας, Αθλητικός Σύλλογος Καρδίτσας η Αναγέννηση, Αθλητικός Σύλλογος Κασσάνδρα - Ολυμπιακός, Μορφωτικός Γυμναστικός Σύλλογος Καλαμαριάς ο Απόλλων 1926, Αθλητικός Όμιλος ΠΑΕ Χαϊδαρίου, Γυμναστικός Αθλητικός Σύλλογος ΓΑΣ Βέροια, ΠΑΣ Κόρινθος, ΠΑΕ Αιγάλεω, ΑΠΣ Μακεδονικός Νεαπόλεως, Πατραϊκός Ποδοσφαιρικός Αθλητικός Σύλλογος - ΠΑΕ Παναχαϊκή 2005, Αιολικός, ΠΑΕΕ Ναυπακτιακός Αστέρας, ΠΑΕ Αχαρναϊκός, Αθλητικός Σύλλογος Λαμία και Αθλητικός Ποδοσφαιρικός Σύλλογος Πανθρακικός.

Η υπόθεση κατέληξε στη Δικαιοσύνη μετά από αιφνιδιαστική έφοδο που είχαν κάνει στα γραφεία της ΕΠΟ, στις 4 Νοεμβρίου του 2013, οι εισαγγελείς Πρωτοδικών Χάρης Λακαφώσης και Αριστείδης Κορρέας, όπου είχαν κατασχεθεί φάκελοι και σκληροί δίσκοι με στοιχεία για ασφαλιστικές και φορολογικές ενημερότητες επαγγελματικών ομάδων ποδοσφαίρου, που αφορούσαν τα έτη 2006-2007 και 2011-2013. Ο εισαγγελέας κ. Λακαφώσης στη συνέχεια επέκτεινε την έρευνα σε βάθος δεκαετίας, με αποτέλεσμα να ελεγχθούν τελικά 162 Ποδοσφαιρικές Ανώνυμες Εταιρείες και 5.000 ασφαλιστικές και φορολογικές ενημερότητες, που προσκομίστηκαν από τις ΠΑΕ.

Οπως αναφέρεται στο 100σέλιδο πόρισμα της Οικονομικής Αστυνομίας, η οποία διενήργησε την έρευνα με παραγγελία του εισαγγελέα, εντοπίστηκαν 57 πλαστές ή νοθευμένες ενημερότητες, εκ των οποίων οι 14 ήταν αποδεικτικά ενημερότητας για χρέη προς το Δημόσιο και 43 βεβαιώσεις ασφαλιστικής ενημερότητας. Επιπλέον, στον έλεγχο διαπιστώθηκε ότι προσκομίστηκαν ως δικαιολογητικά συνολικά 9 γνήσιες ενημερότητες, οι οποίες όμως δεν ήταν έγκυρες, καθώς είχαν χορηγηθεί για άλλον εργοδότη (αφορούσαν ερασιτεχνικά σωματεία), είτε επρόκειτο για υπηρεσιακά σημειώματα ενδοϋπηρεσιακής χρήσης είτε για βεβαιώσεις οφειλής.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Πήρε το αίμα του πίσω ο Τσόρι!!

Κεφάτος επέστρεψε στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων ο Τσόρι (ταλαιπωρήθηκε από ίωση το Σάββατο), καθώς πέτυχε ένα πανέμορφο γκολ και έφτιαξε ένα με έξοχο τρόπο. Εκτός ξανά ο Μπενίτες.

Πήρε το αίμα του πίσω ο Τσόρι!
Επέστρεψε δριμύτερος ο Τσόρι. Ο MVP του Ολυμπιακού τη σεζόν που πέρασε, έχασε τη χθεσινή πρωινή προπόνηση, που ήταν η πρώτη στο Ζέεφελντ, λόγω ίωσης. Σήμερα, πήρε κανονικά μέρος και έδειξε την κλάση του και με δύο του κινήσεις σημάδεψε το «διπλό» των «ερυθρολεύκων».

Στην πρώτη μοίρασε με υπέροχο τρόπο στον Χάρα και ο συμπατριώτης του δεν έχασε την ευκαιρία να σκοράρει. Στην δεύτερη και στην καλύτερη πρόλαβε να δει ο αντίπαλος πορτιέρο ήταν εκτός θέσης και με ένα άγγιγμα του κατάφερε να τον κρεμάσει.

Το βάρος και πάλι στις ασκήσεις στην μπάλα έριξε ο Μάρκο Σίλβα, με τους παίκτες να δουλεύουν στο έλεγχο της και στην σωστή κυκλοφορία. Μάλιστα, χρησιμοποιήθηκαν μικρά τέρματα στο διπλό για να δυσκολευτούν οι παίκτες στο σκοράρισμα.

Η αλλαγή κατεύθυνσης και παιχνιδιού από τους επιτιθέμενους και προσαρμογή της άμυνας στην επίθεση, ανάλογα με το τέρμα που «κινδύνευε» ήταν ξανά βασικά στοιχεία της δουλειάς που έγινε και στα οποία στάθηκε ο Πορτογάλος τεχνικός.

Όλοι οι ποδοσφαιριστές πλην του Μπενίτες γυμνάστηκαν κανονικά, συμμετέχοντας σε όλο το πρόγραμμα. Ο Παραγουανός επιθετικός έχει ενοχλήσεις στους κοιλιακούς - προσαγωγούς. *Πηγή: sport-fm.gr*

Λέριν Φράνκο, χωρίς λόγια και… ρούχα!! (pics)


Στο… γυμνό τεύχος του ESPN φωτογραφίζεται η Παραγουανή ακοντίστρια, Λέριν Φράνκο.

Λέριν Φράνκο, χωρίς λόγια και… ρούχα (pics)
Οι επιδόσεις της δεν είναι για μεγάλα ρεκόρ και μετάλλια σε σπουδαίους αγώνες. Όμως η Λέριν Φράνκο έχει γίνει πασίγνωστη χάρη στα… φυσικά της προσόντα. Η Παραγουανή ακοντίστρια ποζάρει γυμνή, αλλά με τα επίμαχα σημεία καλυμμένα, στο Body Issue του ESPN, το οποίο βγάζει από τα ρούχα τους κάθε χρόνο κορυφαίους αθλητές.

inner

Απολαύστε τη και σε άλλες στιγμές…

Ένα βίντεο που δημοσίευσε ο χρήστης LerynFranco (@lerynfranco1) στις



inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner
*Πηγή: sport-fm.gr*

Μένει Αγγλία, πλησιάζει Σίτι ο Στέρλινγκ!!

Ο Ραχίμ Στέρλινγκ δεν θα ταξιδέψει με την αποστολή της Λίβερπουλ στην Ταϊλάνδη, καθώς κορυφώνονται οι επαφές με τη Σίτι για την πώλησή του στην ομάδα του Μάντσεστερ.

Μένει Αγγλία, πλησιάζει Σίτι ο Στέρλινγκ!

Όπως έγινε γνωστό το μεσημέρι της Κυριακής, ο διεθνής άσος δεν θα ακολουθήσει την αποστολή της Λίβερπουλ για την Ταϊλάνδη, καθώς οι διαπραγματεύσεις με τη Μάντσεστερ Σίτι για την πώλησή του φαίνεται πως φτάνουν στην κορύφωσή τους και ο Στέρλινγκ ετοιμάζεται να γίνει… «πολίτης». *Πηγή: sport-fm.gr*

Ο Τούντορ δεν… αστειεύεται!!

Ο νόμος του Τούντορ. Ο Κροάτης έδειξε (και) στην προπόνηση της Κυριακής ότι είναι λάτρης της πειθαρχίας, ρίχνοντας πρόστιμο σε Λούκας-Περέιρα. Εκτός ο Γκολάσα, συντηρητικά ο Κίτσιου. Δείτε πλάνα.

Ο Τούντορ δεν… αστειεύεται
Αγρίεψε ο Ιγκόρ Τούντορ.

Ο 37χρονος τεχνικός του ΠΑΟΚ έδειξε και πάλι ότι δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί του και πως δεν πρόκειται να δεχθεί κρούσματα απειθαρχίας. Μετά το τέλος της προπόνησης μάζεψε τους παίκτες και τους μίλησε και όταν τελείωσε την ομιλία του, φώναξε τους Λούκας Πέρεθ και Φακούντο Περέιρα, ανακοινώνοντας τους πρόστιμο 100 ευρώ. Ο λόγος είναι ότι δεν φορούσαν καλαμίδες κατά τη διάρκεια του προγράμματος.

«Και εγώ ήμουν παίκτης και ξέρω πως σκέφτεστε, αλλά τώρα βάζω κανόνες. Είστε εξαιρετικοί παίκτες και μπορείτε να παίξετε κάποια στιγμή στη Ρεάλ, αλλά εδώ εγώ έχω την ευθύνη και αν δεν σας αρέσει να πάτε στον τεχνικό διευθυντή», τους ανέφερε.

Στα αγωνιστικά, τακτικής ανάπτυξης είχε το πρόγραμμα του Κροάτη, ενώ ο βοηθός του, Ιβάν Λέκο έδειξε τακτική για την άμυνα.






*Πηγή: sport-fm.gr*

Συγκλόνισε με το κλάμα του ο Κασίγιας!! (video)

Οι λέξεις έβγαιναν μετά δυσκολίας από το στόμα του. Ο βουρκωμένος Ίκερ Κασίγιας αποχαιρέτησε τη Ρεάλ αφήνοντας στην άκρη την πίκρα του και κρατώντας την αγάπη του κόσμου και τις εμπειρίες μιας ζωής.

Συγκλόνισε με το κλάμα του ο Κασίγιας (video)

«Ήρθα σε αυτό το σπουδαίο γήπεδο για να σας αποχαιρετήσω. Ειδικά τους φιλάθλους της Ρεάλ. Από το Σάββατο δεν είμαι πλέον παίκτης της Ρεάλ, αλλά της Πόρτο. Πηγαίνω εκεί για πολλούς λόγους. Πρώτον γιατί ο προπονητής της μου μετέφερε τον ενθουσιασμό του. Δεύτερον γιατί με κέρδισαν με τον τρόπο που με προσέγγισαν και θα κάνω ό,τι μπορώ για να μην τους απογοητεύσω, παλεύοντας για να πάρουμε όσους περισσότερους τίτλους μπορούμε.

Αυτή η ομάδα δεν μου δίδαξε μόνο να είμαι αθλητής, αλλά και άνθρωπος. Έμαθα πολλά από τους προπονητές μου. Ήταν ένα σπουδαίο κομμάτι στην ανάπτυξή μου και την καριέρα μου. Καθημερινά σχηματίζαμε ένα κομμάτι της Ρεάλ και ήταν πάντα δίπλα μου. Θέλω να ευχαριστήσω τους γονείς και την οικογένειά μου. Ευχαριστώ όλους τους φιλάθλους για την υποστήριξή τους, για τη βοήθεια που μας έδωσαν να κατακτήσουμε κάθε τίτλο, για κάθε νίκη, που ήταν δίπλα μου σε καλές και κακές στιγμές. Που μου έδωσαν ένα χέρι όταν χρειαζόμουν βοήθεια.

Μοιάζει σαν χθες που έβαλα τη φανέλα της Ρεάλ και το όνειρό μου έγινε πραγματικότητα. Στο διάστημα αυτό υποφέραμε, γελάσαμε, κλάψαμε και περάσαμε καλές στιγμές μαζί. Πάντα ένιωθα αγάπη και ο σύλλογος ήταν πάντα δίπλα μου, στις καλές και κακές στιγμές.

Ο σύλλογος μού μετέδωσε αξίες που απορρέουν από το ίδιο του το έμβλημα: σεβασμό, ομαδικό πνεύμα, αφοσίωση, ταπεινότητα… και προσπάθησα να αποπνέω αυτές τις αξίες όπου κι αν εκπροσωπούσα τη Ρεάλ.

Θα ήθελα να κάνω ειδική αναφορά στους συμπαίκτες μου, με τους οποίους ζήσαμε μοναδικές κι ανεπανάληπτες στιγμές, με τους οποίους δημιουργήσαμε μια οικογένεια και μοιραστήκαμε δάκρυα και γέλια. Αφήνω πίσω μου καλούς φίλους, αλλά γνωρίζω πως όπου κι αν είμαι θα μπορώ να βασιστώ πάνω τους, όπως κι αυτοί σε μένα.

Οι προπονητές που είχα ήταν πραγματικοί δάσκαλοι, οι κορυφαίοι στον κόσμο και θέλω να τους ευχαριστήσω για τις συμβουλές, την κατανόηση, την εμπειρία και τον επαγγελματισμό τους. Έμαθα τόσα πολλά από αυτούς. Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω όλο το σταφ, που πάντα ήταν κοντά μου ό,τι κι αν ήθελα. Δεν τους έβλεπες πάντα, αλλά ήταν πάντα εκεί.

Δεν θέλω να με θυμούνται σαν έναν καλό ή κακό τερματοφύλακα, αλλά σαν έναν καλό άνθρωπο, με τα λάθη μου. Σας ευχαριστώ. Χίλια ευχαριστώ. Όπου κι αν πάω, πάντα θα φωνάζω Ζήτω η Ρεάλ. Είμαι βέβαιος πως στο μέλλον θα τα ξαναπούμε. Δεν θα πω αντίο, γιατί δεν είναι αντίο. Ελπίζω να τα ξαναπούμε. Σας ευχαριστώ όλους
».






*Πηγή: sport-fm.gr*

Πόντες: «Πέρα από τις προσδοκίες μου»


Ικανοποιημένος από το επίπεδο του Παναιτωλικού και την ανταπόκριση των ποδοσφαιριστών του στις απαιτήσεις δείχνει ο νέος τεχνικός της ομάδας του Αγρινίου, Λιονέλ Πόντες.

Πόντες: «Πέρα από τις προσδοκίες μου»
Αποτίμηση για τα όσα είδε στον Παναιτωλικό στο πρώτο στάδιο της προετοιμασίας έκανε ο διάδοχος του Μάκη Χάβου στον πάγκο των «καναρινιών», Λιονέλ Πόντες, δείχνοντας ικανοποιημένος από το επίπεδο της ομάδας. Λίγο πριν το ταξίδι για το Καρπενήσι έκανε δηλώσεις στην ιστοσελίδα του συλλόγου.

Αναλυτικά μίλησε για:

-τη μέχρι τώρα προετοιμασία: «Ήταν δύο εβδομάδες προσαρμογής, με έντεκα προπονήσεις και δύο φιλικά. Ένα χρονικό διάστημα απαραίτητο να γνωρίσουμε τους ποδοσφαιριστές και εκείνοι να γνωρίσουν τον τρόπο δουλειάς μας και το τι ακριβώς ζητάμε απ’ αυτούς. Καθώς περνούν οι μέρες καταλαβαίνουμε τι υλικό έχουμε στα χέρια μας και εισάγουμε νέες ιδέες. Πιστεύω ότι οι ποδοσφαιριστές μπορούν να αφομοιώσουν τον τρόπο παιχνιδιού που θέλει να ακολουθήσει η ομάδα στη νέα σεζόν».

-τα συμπεράσματά του από τα δύο φιλικά με την Κ20: «Τα φιλικά που κάναμε είχαν σκοπό να δούμε κάποια πράγματα που έχουμε δουλέψει στις προπονήσεις, κατά πόσο είναι εφαρμόσιμα σε συνθήκες πραγματικού παιχνιδιού. Οι ποδοσφαιριστές ανταποκρίνονται και μέχρι στιγμής είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος από την προσπάθειά τους. Δείχνουν διάθεση και το επίπεδο τους είναι επαρκές να αντιληφθούν και να εφαρμόσουν αυτά που ζητάμε»

-το επόμενο στάδιο της προετοιμασίας: «Μπορούμε να πούμε ότι είναι το πιο βασικό και ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι. Είναι οι ποδοσφαιριστές προετοιμασμένοι να μπουν πιο πολύ στα βαθιά νερά. Να έχουμε περισσότερες απαιτήσεις απ’ αυτούς, να εισάγουμε νέα στοιχεία στο παιχνίδι μας και να φτάσουμε εκεί που θέλουμε. Η αλήθεια είναι ότι έχουμε πάρα πολύ δρόμο μπροστά μας, ωστόσο τα σημάδια είναι ιδιαίτερα θετικά».

-τις προσθήκες που θα ακολουθήσουν: «Εμείς έχουμε μια ξεκάθαρη ιδέα για το πως ακριβώς θέλουμε να παίζει ο Παναιτωλικός της επόμενης σεζόν. Ωστόσο ακόμα δεν μπορούμε να πούμε το ίδιο ξεκάθαρα τι ακριβώς θα συμβεί όταν συμπληρωθεί το ρόστερ. Περιμένουμε την έλευση κάποιων ποδοσφαιριστών οι οποίοι ήδη ανήκουν στη ομάδα, για τους οποίους έχουμε εικόνα. Ξέρουμε τι μπορούν να κάνουν και πως θα ανταποκριθούν σ’ αυτά που ζητάμε. Αλλά θα έρθουν και κάποιοι νέοι, οι οποίοι πιθανότατα θα μπορέσουν να αναπροσαρμόσουν τα πλάνα μας. Αναφέρομαι στις γενικές ιδέες. Τι θα μπορεί να κάνει η ομάδα με τη μπάλα στα πόδια της, τι θα μπορεί να κάνει χωρίς αυτή, πώς θα αντιδράει όταν την κερδίζει ή τη χάνει».

-τις γενικότερες εντυπώσεις του από τις συνθήκες που βρήκε στο Αγρίνιο: «Έχω τρεις εβδομάδες εδώ και οι προσδοκίες που είχα φτάνοντας έχουν ξεπεραστεί κατά πολύ. Τόσο από το Σύλλογο, όσο και από την περιοχή. Όπως επίσης από τους ποδοσφαιριστές που έχω στη διάθεσή μου. Θεωρώ ότι και οι ποδοσφαιριστές μπορούν να βελτιωθούν περισσότερο και να μεγαλώσουν το Σύλλογο».

-τα νέα παιδιά της ομάδας: «Ένα από τα μεγαλύτερα στοιχήματα που έχουμε αυτή τη σεζόν είναι η αξιοποίηση των νέων παικτών, οι οποίοι βρίσκονται μαζί μας και δουλεύουν από την πρώτη μέρα της προετοιμασίας. Ελπίζουμε να παραμείνουν πολλοί απ’ αυτούς στο τελικό ρόστερ του Παναιτωλικού». *Πηγή: sport-fm.gr*

Ο Καρέλης «δαγκώνει» (video)

Στον αγωνιστικό χώρο είναι «σκυλί», αλλά μάλλον δεν είναι και τόσο εξοικειωμένος με τον καλύτερο φίλο του ανθρώπου. Δείτε την ξεκαρδιστική πλάκα Καρέλη στον Ζέκα την οποία απαθανάτισε ο Σωτήρης Νίνης.

Ο Καρέλης «δαγκώνει» (video)











Ένα βίντεο που δημοσίευσε ο χρήστης Sotiris Ninis (@sot_ninis) στις




 
*Πηγή: sport-fm.gr*

Μαριάνοβιτς: «Απίστευτη ομάδα οι Σπερς, όνειρο το ΝΒΑ»

Ο Μπόμπαν Μαριάνοβιτς απέφυγε να επιβεβαιώσει τη μεταγραφή του στους Σπερς προτού υπογράψει, ωστόσο δεν έκρυψε πως περιμένει πώς και πώς να ζήσει το όνειρο.

Μαριάνοβιτς: «Απίστευτη ομάδα οι Σπερς, όνειρο το ΝΒΑ»
Ο Μπόμπαν Μαριάνοβιτς έχει ήδη συμφωνήσει με τους Σπερς κι εκκρεμούν οι υπογραφές. Μέχρι να… πέσουν αυτές, ο Σέρβος γίγαντας αποφεύγει να μιλήσει ως μέλος της ομάδας.

«Δεν μπορώ να πω ακόμη τίποτα, γιατί δεν έχω υπογράψει. Όταν αυτό γίνει, θα σας μιλήσω. Οι Σπερς είναι μεγάλος σύλλογος, με έναν κορυφαίο προπονητή και μια απίστευτη ομάδα. Είναι όνειρό μου από παιδί να παίξω στο ΝΒΑ και πιστεύω πως μπορώ να κάνω καριέρα εκεί», ανέφερε.

Όσο για τη συμμετοχή του στην προετοιμασία της εθνικής Σερβίας εν όψει Ευρωμπάσκετ, είπε: «Ελπίζω να είμαι στην τελική δωδεκάδα. Θα κάνω τα πάντα για να τα καταφέρω». *Πηγή: sport-fm.gr*

Τελειώνει του Τζέκο στη Ρόμα!

Πολύ κοντά στην απόκτηση του Έντιν Τζέκο είναι η Ρόμα, σύμφωνα με τη Gazzetta Dello Sport.

Τελειώνει του Τζέκο στη Ρόμα

Η ομάδα της Ρώμης φέρεται να έχει ήδη συμφωνήσει με τον Τζέκο για πενταετές συμβόλαιο έναντι περίπου 4 εκατ. ευρώ το χρόνο, ενώ η Σίτι αξιώνει περίπου 25 εκατ. *Πηγή: sport-fm.gr*

«Χτίσιμο» πρωταθλητών!

Ο Βασίλης Μοιρώτσος αποχαιρετά το Όστερμπεεκ συμπυκνώνοντας όλα όσα είδε και σχολιάζει όλα όσα περιμένει να δει από τον Παναθηναϊκό στη σεζόν που «ξημερώνει».

«Χτίσιμο» πρωταθλητών

Ο Παναθηναϊκός θα μπει στη σεζόν με τον Γιάννη Αναστασίου να μπαίνει πλέον στον τρίτο χρόνο παρουσίας του στο «τριφύλλι». Τρεις σερί προετοιμασίες. Γνωρίζετε πόσο σημαντικό είναι αυτό; Μπορείτε να το καταλάβετε αν σκεφτείτε πως ποτέ στο παρελθόν σε επίπεδο επαγγελματικού ποδοσφαίρου στη χώρα μας δεν έχει βρεθεί σε τρεις προετοιμασίες ο ίδιος προπονητής! Ο Αναστασίου αγαπά τον σύλλογο, λατρεύει να δουλεύει γι’ αυτόν, νοιάζεται για να μεγαλώσει η ομάδα. Κι έχει φτιάξει ένα σύνολο που πάνω και πρώτα απ’ όλα μοιάζει με οικογένεια. Πραγματική οικογένεια.

Αρκεί για να φτάσεις σε επιτυχίες και στόχους; Όχι. Όμως ο Παναθηναϊκός δεν έχει πλέον μόνο ποδοσφαιριστές που απλά… αγαπούν ο ένας τον διπλανό του. Δεν είναι ο Παναθηναϊκός προ διετίας, του «μνημονίου» και της σφιχτής οικονομικής πολιτικής. Είναι ο Παναθηναϊκός του Εσιέν, του Μπεργκ, του Σάντσεθ, του Πέτριτς, του Νίνη, του Ζέκα, του Ταυλαρίδη. Είναι ο Παναθηναϊκός που πριν από δύο χρόνια είχε μαζί του στην Ολλανδία αρκετά αμούστακα παιδιά, τα οποία πλέον είναι άντρες. Παίκτες που τότε έμοιαζε πως παίζουν την καριέρα τους και πλέον καλούνται να σηκώσουν το βάρος μιας βαριάς φανέλας, έχοντας δίπλα τους ορισμένα μεγάλα ονόματα που τους καθοδηγούν.

Στον Παναθηναϊκό δεν διατυμπανίζουν πως πάνε για πρωτάθλημα και πολύ καλά κάνουν. Έστω κι αν έχουν αυτή τη στιγμή τις καλύτερες συνθήκες απ’ όλους, με ολοκληρωμένο μεταγραφικό σχεδιασμό, με ίδιο προπονητή, με ανθρώπους του ποδοσφαίρου μέσα στο κλαμπ. Δεν το διατυμπανίζουν διότι γνωρίζουν πως σε αυτό το ελληνικό ποδόσφαιρο, που εν μία νυκτί μπορεί η ΕΠΟ να σώσει μια ομάδα τα μέλη της οποίας έλεγαν ότι πήραν εντολή για να χάσουν, τον κυρίαρχο ρόλο μπορούν να τον παίξουν ανά πάσα ώρα και στιγμή άλλοι παράγοντες και όχι αυτό καθ’ αυτό το ποδόσφαιρο.

Το δήλωσε και ο αρχηγός του Παναθηναϊκού, Κάρλος Ζέκα, στη συνέντευξη του από το Όστερμπεεκ. «Θέλουμε πιο δίκαιο ποδόσφαιρο για όλους». Και σε ένα πιο δίκαιο ποδόσφαιρο, αυτός ο φετινός Παναθηναϊκός έχει χτιστεί για να γίνει πρωταθλητής. *Πηγή: sport-fm.gr*

Κοντά σε Μπαρνιάνι οι Κινγκς!

Στην απόκτηση του Αντρέα Μπαρνιάνι πλησιάζουν οι Κινγκς, που έχουν πάρει και τον Κώστα Κουφό.

Κοντά σε Μπαρνιάνι οι Κινγκς
Σε ομάδα της Δύσης για πρώτη φορά στην καριέρα του ετοιμάζεται να αγωνιστεί ο Αντρέα Μπαρνιάνι. Ο Ιταλός πάουερ φόργουορντ βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με τους Κινγκς.

Η ομάδα του Σακραμέντο έχει ήδη πλαισιώσει τον ΝτεΜάρκους Κάζινς με τον Κώστα Κουφό, αλλά θέλει κι έναν ακόμη ψηλό, με ικανότητα στο μακρινό σουτ. Ο 29χρονος άσος έχει αυτό το στοιχείο κι αν συμφωνήσει με τους «βασιλιάδες» θα σμίξει με τον συμπατριώτη του, Μάρκο Μπελινέλι, που πήγε φέτος στην ίδια ομάδα.

Φέτος είχε 14,8 πόντους, 4,4 ριμπάουντ και 1,6 ασίστ κατά μέσο με τους Νικς. *Πηγή: sport-fm.gr*

Κοντά σε Κιέβο ο Μπούι!

Η Κιέβο Βερόνα είναι ο επικρατέστερος προορισμός του Ουασίμ Μπούι, που δεν «έπιασε» στον Παναθηναϊκό.

Κοντά σε Κιέβο ο Μπούι

Ο 22χρονος Ολλανδός μέσος φέτος έπαιξε δανεικός από τη Γιουβέντους στον Παναθηναϊκό, ωστόσο δεν κατάφερε να προσφέρει τα προσδοκώμενα. *Πηγή: sport-fm.gr*

Ευχές Ολυμπιακού σε Σίλβα!!

Τα 38 χρόνια ζωής κλείνει σήμερα ο νέος τεχνικός του Ολυμπιακού, Μάρκο Σίλβα και η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ στέλνει τις ευχές της στον Πορτογάλο μέσω των social media.

Ευχές Ολυμπιακού σε Σίλβα
*Πηγή: sport-fm.gr*

Άγριο «κράξιμο» των γονέων του Κασίγιας σε Πέρεθ!!


Άστραψαν και βρόντηξαν οι γονείς του Ίκερ Κασίγιας κατά του Φλορεντίνο Πέρεθ κατηγορώντας τον πρόεδρο της Ρεάλ για την αποχώρηση του γιου τους από τη Ρεάλ.

Άγριο «κράξιμο» των γονέων του Κασίγιας σε Πέρεθ

«Επί Λορένθο Σανθ και Καλντερόν συμπεριφέρονταν καλά στον Ίκερ, αλλά ο Φλορεντίνο Πέρεθ δεν το έκανε αυτό. Ο πρόεδρος ποτέ δεν τον αγάπησε γιατί τον θεωρούσε κοντό. Ο Ίκερ υπέμενε όσα γράφονταν, δέχτηκε ψυχολογική πίεση και του φέρονταν διαφορετικά από τους άλλους παίκτες. Τα τελευταία πέντε χρόνια τον διέβαλαν και όλο αυτό ήταν πολύ άδικο. Ο Φλορεντίνο Πέρεθ φταίει σε μεγάλο βαθμό για την αποχώρησή του από τη Ρεάλ. Τον έκανε να περνά άσχημα στην ομάδα. Εκείνος ήθελε να τελειώσει την καριέρα του στη Ρεάλ. Ο Πέρεθ δεν κάνει για πρόεδρος της Ρεάλ», ανέφεραν.

«Η Πόρτο είναι ομάδα τρίτης κατηγορίας και ο γιος μας θα άξιζε μια ομάδα τοπ επιπέδου, όπως η Μπαρτσελόνα. Ένας παγκόσμιος πρωταθλητής δεν είναι δυνατό να καταντήσει στην Πόρτο. Είχε πολλές προτάσεις, αλλά ο Πέρεθ δεν ήθελε να τον δώσει σε ανταγωνιστική ομάδα για να μην πάθει ό,τι έπαθε από τον Μοράτα που πήγε στη Γιουβέντους. Δεν ήθελε ο Ίκερ να πετύχει», πρόσθεσε. *Πηγή: sport-fm.gr*

Έτοιμη να σκάσει η «βόμβα» Φαν Πέρσι!!

Στην Τουρκία θα μεταβεί εντός της ημέρας ο Φαν Πέρσι, όπως επιβεβαιώνει πλέον και η Φενέρμπαχτσε, ώστε να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στον τούρκικο σύλλογο.

Έτοιμη να σκάσει η «βόμβα» Φαν Πέρσι

Φαίνεται ο Ολλανδός επιθετικός μοιάζει έτοιμος να υπογράψει στη «Φενέρ» και θα τεθεί στη διάθεση του πρώην προπονητή του Ολυμπιακού.

Αναμένεται να ακολουθήσει νέα ενημέρωση για την ακριβή ώρα άφιξης του 32χρονου ποδοσφαιριστή.

«Νωρίτερα σας ενημερώσαμε ότι είμαστε σε συζητήσεις με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τον Ρόμπιν Φαν Πέρσι και σήμερα (12 Ιουλίου) θα έρθει στην Κωνσταντινούπολη ο παίκτης. Η ώρα άφιξης θα ανακοινωθεί αργότερα», αναφέρεται στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου.

Βενγκέρ: «Καλύτεροι με Τσεχ»


Αν και τόνισε πως η απόφαση για την απόκτηση του Πετρ Τσεχ ήταν αρκετά δύσκολη, ο Αρσέν Βενγκέρ υποστήριξε πως η απόκτηση του έμπειρου πορτιέρο της Τσέλσι θα κάνει τους «κανονιέρηδες» καλύτερους.

Βενγκέρ: «Καλύτεροι με Τσεχ»

Ναι μεν ήξερε ότι ενδεχομένως να προκαλούσε τη δυσαρέσκεια των Σέζνι και Οσπίνα η απόφασή του να πάρει τον Τσεχ, όμως, αυτό στο οποίο θέλησε ο ίδιος να σταθεί, είναι η βοήθεια που θα πάρει όλη η ομάδα από το κίνητρο που συνεχίζει να έχει για διακρίσεις ο 31χρονος πορτιέρο.

«Ήταν μια πολύ δύσκολη απόφαση η απόκτηση του Τσεχ. Είχα ήδη δύο εξαιρετικούς τερματοφύλακες, αλλά ο Τσεχ μπορεί να τους κάνει ακόμα πιο δυνατούς. Έχει εμπειρία, έχει κατακτήσει τίτλους και αυτό μπορεί να βελτιώσει ολόκληρη την ομάδα. Η βοήθειά του μπορεί να μας κάνει πολύ καλύτερους» είπε ο Βενγκέρ.

Πηγή: England365.gr

Βεζένκοφ: «Δεν ήταν τα λεφτά…»


Ο τρόπος που η Μπαρτσελόνα προσέγγισε τον Σάσα Βεζένκοφ έκανε τη διαφορά στην επιλογή του, όπως δήλωσε ο ίδιος.

Βεζένκοφ: «Δεν ήταν τα λεφτά…»
Η Μπαρτσελόνα πέρα από χρήματα φαίνεται πως είχε και τον κατάλληλο τρόπο να προσεγγίσει τον Σάσα Βεζένκοφ και να τον πείσει να φορέσει τη φανέλα της, όπως δήλωσε ο Βούλγαρος φόργουορντ στη Real News.

«Δεν ήταν το οικονομικό ο λόγος που δέχθηκα την τιμητική αυτή πρόταση. Είναι πολύ σημαντικό και φανταστικό το συναίσθημα ένας σπουδαίος σύλλογος να σου δείχνει με έντονο και πειστικό τρόπο πόσο πολύ θέλει να γίνεις μέλος του. Θα έχω τη δυνατότητα να παίξω το μπάσκετ που ξέρω και μπορώ και ελπίζω να καταφέρω να τους δικαιώσω, κερδίζοντας μαζί τους κάθε διάκριση σε Ισπανία και Ευρώπη. Άλλωστε, ανέκαθεν οι στόχοι της ομάδας αυτής είναι μεγάλοι και το επίπεδό της σταθερά υψηλό», ανέφερε ο 20χρονος άσος.

Παράλληλα ξεκαθάρισε πως αν και το ΝΒΑ παραμένει στόχος του, δεν θα κάνει βιαστικές κινήσεις. «Όνειρο είναι και αυτό, δεν το κρύβω, αλλά προτιμώ να βαδίζω με σίγουρα βήματα και να μη βιάζομαι. Να είμαι έτοιμος πρώτα και μετά θα ανοίξει νέος δρόμος για μένα. Έχω όλο τον χρόνο μπροστά μου να πετύχω, όμως τώρα πρέπει να δουλέψω σκληρά και αυτό ακριβώς έχω σκοπό να κάνω. Ξεκινάμε στις 27 Αυγούστου, έχω ήδη μιλήσει με τον προπονητή μου και ανυπομονώ να αρχίσω προπονήσεις».

Σχετικά με την επικείμενη συνάντηση της Μπαρτσελόνα με τον Παναθηναϊκό τόνισε: «Όλοι οι όμιλοι έχουν τον δικό τους βαθμό δυσκολίας και σίγουρα η νέα ομάδα που θα χτίσει ο Τζόρτζεβιτς δεν είναι εύκολος αντίπαλος για κανέναν». *Πηγή: sport-fm.gr*

Προς Πανιώνιο ο Χαλκιαδάκης!

Από τον Εργοτέλη στον Ολυμπιακό. Και από εκεί στον Πανιώνιο; Ο Μπρούνο Χαλκιαδάκης έχει συμφωνήσει με τους «κυανέρυθρους» και αναμένεται να βρεθεί φόρμουλα με τους Πειραιώτες.

Προς Πανιώνιο ο Χαλκιαδάκης
Στον Πανιώνιο είναι πολύ πιθανό να συνεχίσει την καριέρα του ο Μπρούνο Χαλκιαδάκης. Ο 22χρονος μεσοεπιθετικός πήρε σχετικά πρόσφατα μεταγραφή από τον Εργοτέλη στον Ολυμπιακό, αλλά όπως φαίνεται δεν χωράει στο ρόστερ των «ερυθρόλευκων» και δεν θέλει να βρίσκεται μεταξύ… πάγκου και εξέδρας.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής έχει έρθει σε συμφωνία με την ομάδα της Νέας Σμύρνης, όπως αναφέρεται στη «Live Sport» και αναζητείται τρόπος για να σφραγιστεί το deal. Στον Πανιώνιο δεν είναι τόσο «ζεστοί» στο να τον πάρουν ως δανεικό και προσπαθούν να τα βρουν με τους νταμπλούχους, ώστε να τον αποκτήσουν, προτείνοντας τους να διατηρήσουν ένα ποσοστό μεταπώλησης.

Στη σεζόν 2014-15 ο Χαλκιαδάκης έκανε 27 εμφανίσεις στο πρωτάθλημα, συνδυάζοντας τες με πέντε γκολ, ενώ έπαιξε και δύο φορές στο Κύπελλο.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Σαρικόπουλος: «Πάμε για πρόκριση»


Η δύσκολη κλήρωση της ΑΕΚ στο Eurocup δεν πτοεί τον Ζήση Σαρικόπουλο που δίνει σύνθημα για πρόκριση.

Σαρικόπουλος: «Πάμε για πρόκριση»
Μια άκρως ανταγωνιστική ΑΕΚ, στην Ελλάδα αλλά και την Ευρώπη, περιμένει ο Ζήσης Σαρικόπουλος. Ο 26χρονος σέντερ αισιοδοξεί για την ερχόμενη σεζόν παρότι η κλήρωση για το Eurocup δεν ήταν για την ομάδα του η καλύτερη δυνατή.

Αναλυτικά, ο Ζήσης Σαρικόπουλος μίλησε στην Ώρα για Σπορ για:

-την επιστροφή της ΑΕΚ στην Ευρώπη: «Είναι κάτι πολύ σημαντικό. Όταν ανανέωσα το έκανα επειδή μου ενέπνεε σιγουριά το όλο πλάνο. Το Eurocup είναι πολύ δυνατό σε σχέση με άλλες χρονιάς και θα αντιμετωπίσουμε ομάδες Ευρωλίγκας. Είναι μια πρόκληση για όλους μας».

-τους στόχους στο Eurocup: «Η ομάδα θα παρουσιαστεί έτοιμη. Ο κόουτς ξέρει πολύ καλά τι κάνει και όλα τα παιδιά μπορούν να σταθούν σε αυτό το επίπεδο. Μόνο να κερδίσουμε έχουμε σε έναν τόσο δυνατό όμιλο. Δεν πάμε απλά για να συμμετέχουμε στο Eurocup, αλλά για να περάσουμε στον επόμενο γύρο. Αν δεν το πίστευα, δεν θα έμενα».

-την παραμονή του Χέρστον: «Ήταν αναπόσπαστο κομμάτι της περσινής μας πορείας, ένας πολύ χρήσιμος παίκτης σε άμυνα κι επίθεση, που βάζει πάνω από όλα την ομάδα, ενώ είναι και τρομερός χαρακτήρας και πολύ συνεργάσιμος στο γήπεδο».

-την απόκτηση του Κάρτερ: «Είναι ένας παίκτης που μπορεί να αγωνιστεί εξαιρετικά σε δύο θέσεις, στην άμυνα και στην επίθεση. Είναι πολύ χρήσιμος και ποιοτικός. Πρόκειται για επαγγελματία και πολύ καλό παιδί, χαμηλών τόνων».

Ο θηλυκός… Ματσιούλις!! (pics)


Η Καμίλε Νατσικάιτε δεν είναι απλώς η βασική γκαρντ/φόργουορντ της εθνικής Λιθουανίας. Ξεχωρίζει και για άλλους, προφανείς, λόγους.

Ο θηλυκός… Ματσιούλις (pics)

inner

inner

inner

inner

inner

Στο πρόσφατο Ευρωμπάσκετ είχε 15,7 πόντους (με 51,9% στα τρίποντα), 4,7 ριμπάουντ και 2,7 ασίστ κατά μέσο όρο.






*Πηγή: sport-fm.gr*

«Κλείνει» Ζαραδούκα η Ξάνθη!!

Όπως φαίνεται δεν θα καθυστερήσει να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του ο Γιάννης Ζαραδούκας, ο οποίος αποδεσμεύθηκε πρόσφατα από τον Πλατανιά και βρίσκονται κοντά σε συμφωνία με την Ξάνθη.

«Κλείνει» Ζαραδούκα η Ξάνθη

Την περασμένη Παρασκευή επισημοποιήθηκε το «διαζύγιο» με τον Πλατανιά, αλλά σύμφωνα με τις ενδείξεις θα μείνει για λίγο χωρίς ποδοσφαιρική στέγη ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού.

Στη σεζόν που πέρασε, έκανε 21 εμφανίσεις στη Super League και τρεις στο Κύπελλο, σκοράροντας μάλιστα κόντρα στον Εθνικό Γαζώρου.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Ένας... διαφορετικός Τζέραρντ!! (video)

Ντεμπούτο με τους Λος Άντζελες Γκάλαξι έκανε ο Στίβεν Τζέραρντ, φορώντας για πρώτη φορά στα 35 του φανέλα άλλου συλλόγου μετά την μεγάλη καριέρα στη Λίβερπουλ. Νίκη με 2-1 επί της Κλαμπ Αμέρικα.

Ένας... διαφορετικός Τζέραρντ (video)

Ο 35χρονος χαφ ήταν βασικός και αντικαταστάθηκε στην ανάπαυλα. Μάλιστα, του δόθηκε ευκαιρία να σκοράρει, αλλά δεν κατάφερε να νικήσει τον Ούγκο Γκονζάλεθ.

Το σκορ άνοιξε ο Κιντέρο στο 8’ και ο Ρόμπι Κιν (συνυπήρξαν με τον Τζέραρντ και στην Λίβερπουλ) ισοφάρισε στο 45’ και λίγο μετά αντικαταστάθηκε. Στο 80' έκανε το 2-1 ο Γκόρντον και έδωσε τη νίκη στους Γκάλαξι στο παιχνίδι που διεξήχθη στο πλαίσιο του International Champions Cup.

Μάλιστα, ο σύλλογος των ΗΠΑ είχε μια κάμερα στραμμένη πάνω του και λίγο ώρα μετά την λήξη του ματς ανέβασε στο διαδικτυακό του κανάλι βίντεο με φάσεις του Τζέραρντ.

Δείτε το



*Πηγή: sport-fm.gr*