Κυριακή 12 Ιουλίου 2015

Άγριο «κράξιμο» των γονέων του Κασίγιας σε Πέρεθ!!


Άστραψαν και βρόντηξαν οι γονείς του Ίκερ Κασίγιας κατά του Φλορεντίνο Πέρεθ κατηγορώντας τον πρόεδρο της Ρεάλ για την αποχώρηση του γιου τους από τη Ρεάλ.

Άγριο «κράξιμο» των γονέων του Κασίγιας σε Πέρεθ

«Επί Λορένθο Σανθ και Καλντερόν συμπεριφέρονταν καλά στον Ίκερ, αλλά ο Φλορεντίνο Πέρεθ δεν το έκανε αυτό. Ο πρόεδρος ποτέ δεν τον αγάπησε γιατί τον θεωρούσε κοντό. Ο Ίκερ υπέμενε όσα γράφονταν, δέχτηκε ψυχολογική πίεση και του φέρονταν διαφορετικά από τους άλλους παίκτες. Τα τελευταία πέντε χρόνια τον διέβαλαν και όλο αυτό ήταν πολύ άδικο. Ο Φλορεντίνο Πέρεθ φταίει σε μεγάλο βαθμό για την αποχώρησή του από τη Ρεάλ. Τον έκανε να περνά άσχημα στην ομάδα. Εκείνος ήθελε να τελειώσει την καριέρα του στη Ρεάλ. Ο Πέρεθ δεν κάνει για πρόεδρος της Ρεάλ», ανέφεραν.

«Η Πόρτο είναι ομάδα τρίτης κατηγορίας και ο γιος μας θα άξιζε μια ομάδα τοπ επιπέδου, όπως η Μπαρτσελόνα. Ένας παγκόσμιος πρωταθλητής δεν είναι δυνατό να καταντήσει στην Πόρτο. Είχε πολλές προτάσεις, αλλά ο Πέρεθ δεν ήθελε να τον δώσει σε ανταγωνιστική ομάδα για να μην πάθει ό,τι έπαθε από τον Μοράτα που πήγε στη Γιουβέντους. Δεν ήθελε ο Ίκερ να πετύχει», πρόσθεσε. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: