Κυριακή 12 Ιουλίου 2015

Φόρμουλα για Καρίγιο!!

Ο Αντρέ Καρίγιο αρέσει πολύ στον Μάρκο Σίλβα και παρά τις δυσκολίες, υπάρχει τρόπος να τον αποκτήσει ο Ολυμπιακός. Ανοιχτό του Νέτο παρά τις δυσκολίες, «κλεισμένος» ο Ντιόπ.

Φόρμουλα για Καρίγιο

Ασφαλώς η περίπτωση απόκτησης του Καρίγιο δεν είναι εύκολη. Πρόκειται για ποδοσφαιριστή που προέρχεται από εξαιρετική σεζόν με τη Σπόρτινγκ (46 συμμετοχές, 7 γκολ, 18 ασίστ) και πολύ καλές εμφανίσεις στο Κόπα Αμέρικα, όπου η ομάδα του ήταν τρίτη, ενώ αρκετές ομάδες από μεγάλα πρωταθλήματα τον έχουν βάλει στο μάτι.

Όμως οι «ερυθρόλευκοι» έχουν τα δικά τους όπλα για να τον κάνουν δικό τους. Ο Καρίγιο μεγαλούργησε υπό την τεχνική καθοδήγηση του Μάρκο Σίλβα. Παράλληλα, μπαίνει στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του, φημολογείται πως ήδη απέρριψε πρόταση ανανέωσης που του έκανε η Σπόρτινγκ και τα «λιοντάρια» δεν θέλουν σε καμία περίπτωση να τον χάσουν άνευ αντίτιμου. Τέλος, ο Ολυμπιακός τού προσφέρει τη συμμετοχή στο Champions League, την οποία μένοντας στη Σπόρτινγκ πρέπει να διεκδικήσει μέσω προκριματικών. Η υπόθεση έχει… ψωμί.

Κλεισμένος ο Ντιόπ, όχι απίθανο του Νέτο

Ο Πάπε Ντιόπ είναι μια ανάσα από τον Ολυμπιακό. Προκύπτει μια σιγουριά για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του μεσοαμυντικού της Λεβάντε και όλα δείχνουν πως απομένει ένα… τηλεφώνημα για να κλείσει ο παίκτης. Την ίδια στιγμή, η περίπτωση του Νέτο παραμένει στο προσκήνιο για το κέντρο άμυνας. Μπορεί ο Μάρκο Σίλβα να επισήμανε τις δυσκολίες για την απόκτησή του από τη Ζενίτ, ωστόσο οι Πειραιώτες φέρονται να μην έχουν καταθέσει τα όπλα και να ψάχνουν άλλες φόρμουλες για να πάρουν τον παίκτη, όπως με τη μορφή δανεισμού και οψιόν αγοράς. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: