Κυριακή 12 Ιουλίου 2015

Πήρε το αίμα του πίσω ο Τσόρι!!

Κεφάτος επέστρεψε στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων ο Τσόρι (ταλαιπωρήθηκε από ίωση το Σάββατο), καθώς πέτυχε ένα πανέμορφο γκολ και έφτιαξε ένα με έξοχο τρόπο. Εκτός ξανά ο Μπενίτες.

Πήρε το αίμα του πίσω ο Τσόρι!
Επέστρεψε δριμύτερος ο Τσόρι. Ο MVP του Ολυμπιακού τη σεζόν που πέρασε, έχασε τη χθεσινή πρωινή προπόνηση, που ήταν η πρώτη στο Ζέεφελντ, λόγω ίωσης. Σήμερα, πήρε κανονικά μέρος και έδειξε την κλάση του και με δύο του κινήσεις σημάδεψε το «διπλό» των «ερυθρολεύκων».

Στην πρώτη μοίρασε με υπέροχο τρόπο στον Χάρα και ο συμπατριώτης του δεν έχασε την ευκαιρία να σκοράρει. Στην δεύτερη και στην καλύτερη πρόλαβε να δει ο αντίπαλος πορτιέρο ήταν εκτός θέσης και με ένα άγγιγμα του κατάφερε να τον κρεμάσει.

Το βάρος και πάλι στις ασκήσεις στην μπάλα έριξε ο Μάρκο Σίλβα, με τους παίκτες να δουλεύουν στο έλεγχο της και στην σωστή κυκλοφορία. Μάλιστα, χρησιμοποιήθηκαν μικρά τέρματα στο διπλό για να δυσκολευτούν οι παίκτες στο σκοράρισμα.

Η αλλαγή κατεύθυνσης και παιχνιδιού από τους επιτιθέμενους και προσαρμογή της άμυνας στην επίθεση, ανάλογα με το τέρμα που «κινδύνευε» ήταν ξανά βασικά στοιχεία της δουλειάς που έγινε και στα οποία στάθηκε ο Πορτογάλος τεχνικός.

Όλοι οι ποδοσφαιριστές πλην του Μπενίτες γυμνάστηκαν κανονικά, συμμετέχοντας σε όλο το πρόγραμμα. Ο Παραγουανός επιθετικός έχει ενοχλήσεις στους κοιλιακούς - προσαγωγούς. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: