Κυριακή 12 Ιουλίου 2015

Ο Παναιτωλικός νίκησε τον… Παναιτωλικό!!


Φιλική νίκη με σκορ 3-0 πήρε η πρώτη ομάδα του Παναιτωλικού απέναντι στην Κ-20, στο πλαίσιο της προετοιμασίας για τη νέα σεζόν.

Ο Παναιτωλικός νίκησε τον… Παναιτωλικό
Την Τρίτη έβαλε έξι, σήμερα τρία. Η πρώτη ομάδα του Παναιτωλικού έδωσε νέο φιλικό με την Κ-20, της οποίας επικράτησε εκ νέου, με 3-0 και «ξεμούδιασε» ενόψει της συνέχειας της προετοιμασίας.

Στο 36’ ο Βασιλείου με σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 1-0, στο 70’ ο Κοντογιάννης με μακρινό σουτ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του, ενώ ο ίδιος με εκτέλεση φάουλ στο 86’ διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Αγωνίστηκαν οι: Στεφανάκος (46’ Κυριακίδης), Μύγας, Κέβιν (65’ Μαργαρίτης), Κούσας (65’ Χαντάκιας), Μαλεζάς (65’ Κοντογιάννης), Κουτρομάνος (75’ Καράι), Ρουσκουσέδα (46’ Ζαρκάδας), Παπουτσογιαννόπουλος (65’ Ρουσκουσέδα), Βιγιαφάνιες (65’ Βασιλάρης), Μήλιος (75’ Κωνσταντινόπουλος), Βασιλείου (46’ Λινάρδος).

Αύριο, Κυριακή, η ομάδα έχει ρεπό και το πρωί της Δευτέρας τα «καναρίνια» αναχωρούν για το Καρπενήσι, όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο του «χτισίματος». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: