Κυριακή 12 Ιουλίου 2015

Βεζένκοφ: «Δεν ήταν τα λεφτά…»


Ο τρόπος που η Μπαρτσελόνα προσέγγισε τον Σάσα Βεζένκοφ έκανε τη διαφορά στην επιλογή του, όπως δήλωσε ο ίδιος.

Βεζένκοφ: «Δεν ήταν τα λεφτά…»
Η Μπαρτσελόνα πέρα από χρήματα φαίνεται πως είχε και τον κατάλληλο τρόπο να προσεγγίσει τον Σάσα Βεζένκοφ και να τον πείσει να φορέσει τη φανέλα της, όπως δήλωσε ο Βούλγαρος φόργουορντ στη Real News.

«Δεν ήταν το οικονομικό ο λόγος που δέχθηκα την τιμητική αυτή πρόταση. Είναι πολύ σημαντικό και φανταστικό το συναίσθημα ένας σπουδαίος σύλλογος να σου δείχνει με έντονο και πειστικό τρόπο πόσο πολύ θέλει να γίνεις μέλος του. Θα έχω τη δυνατότητα να παίξω το μπάσκετ που ξέρω και μπορώ και ελπίζω να καταφέρω να τους δικαιώσω, κερδίζοντας μαζί τους κάθε διάκριση σε Ισπανία και Ευρώπη. Άλλωστε, ανέκαθεν οι στόχοι της ομάδας αυτής είναι μεγάλοι και το επίπεδό της σταθερά υψηλό», ανέφερε ο 20χρονος άσος.

Παράλληλα ξεκαθάρισε πως αν και το ΝΒΑ παραμένει στόχος του, δεν θα κάνει βιαστικές κινήσεις. «Όνειρο είναι και αυτό, δεν το κρύβω, αλλά προτιμώ να βαδίζω με σίγουρα βήματα και να μη βιάζομαι. Να είμαι έτοιμος πρώτα και μετά θα ανοίξει νέος δρόμος για μένα. Έχω όλο τον χρόνο μπροστά μου να πετύχω, όμως τώρα πρέπει να δουλέψω σκληρά και αυτό ακριβώς έχω σκοπό να κάνω. Ξεκινάμε στις 27 Αυγούστου, έχω ήδη μιλήσει με τον προπονητή μου και ανυπομονώ να αρχίσω προπονήσεις».

Σχετικά με την επικείμενη συνάντηση της Μπαρτσελόνα με τον Παναθηναϊκό τόνισε: «Όλοι οι όμιλοι έχουν τον δικό τους βαθμό δυσκολίας και σίγουρα η νέα ομάδα που θα χτίσει ο Τζόρτζεβιτς δεν είναι εύκολος αντίπαλος για κανέναν». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: