Κυριακή 12 Ιουλίου 2015

Αλλάζει ο ΠΑΟΚ και δεν του φτάνει ο χρόνος…!!

Ο Γιώργος Ζαχαριάδης γράφει στο sport-fm.gr για τον ΠΑΟΚ που μπαίνει στους ευρωπαϊκούς αγώνες με προετοιμασία τριών εβδομάδων και δυο φιλικά της προκοπής.

Αλλάζει ο ΠΑΟΚ και δεν του φτάνει ο χρόνος…
Μετρώντας τις ώρες, πλέον, και τις δυνάμεις, ενόψει του πρώτου ευρωπαϊκού τεστ, με επίσημο χαρακτήρα και μάλιστα εκτός έδρας, ο ΠΑΟΚ έδειξε ότι κάτι προσπαθεί να αλλάξει, υπό την καθοδήγηση νέων προσώπων στις ηγετικές θέσεις του αγωνιστικού τμήματος. Κι ο προπονητής, κι ο καθ΄ύλην αρμόδιος για όσα συμβαίνουν στην ομάδα, είναι άνθρωποι που δεν έχουν δεχθεί τη φθορά του ελληνικού ποδοσφαίρου, όταν εκτίθενται στην κριτική κάθε άσχετου και βεβαίως, υπάρχει, αν μη τι άλλο, σεβασμός στο μέγεθος του Φρανκ Άρνεσεν.

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ
zahariadis@hotmail.com


Όλα αυτά είναι ευχάριστα, είναι μια σταθερά που κανείς δεν θα πρέπει να την προσπερνά και να την απομονώνει, όσο ο ΠΑΟΚ έχει δικαίωμα να κάνει ένα νέο ξεκίνημα και να προσπαθήσει να αποδείξει ότι του αξίζει καλύτερο μέλλον. Του αξίζει να φτάσει στο υψηλότερο ανταγωνιστικό επίπεδο, αφού προηγουμένως δουλέψει σε όλους τους τομείς, αφού ενισχυθεί και κυρίως αλλάξει νοοτροπία.

Το αν οι ίδιοι ποδοσφαιριστές θα καταφέρουν να πείσουν ενώ μέχρι πρότινος είχαν απογοητεύσει, παρά το βιογραφικό τους και τις παχυλές τους αμοιβές, είναι ένα θέμα που θα το εξετάσουμε βάση της εικόνας που θα παρουσιάσει η ομάδα, κι όχι από την πρώτη μέρα. Θα πρέπει να είμαστε υπομονετικοί. Θα πρέπει να περιμένουμε αλλαγές σε βάθος χρόνου και ενδεχομένως να χρειαστεί αρκετός χρόνος για όποιες επιλογές θα αλλάξουν ένα κομμάτι ή σχεδόν όλη τη φυσιογνωμία της ομάδας.

Ο ΠΑΟΚ δοκιμάζεται απέναντι σε εύκολο αντίπαλο, αυτή τη Λοκομοτίβα, αλλά, μετά από τρείς περίπου εβδομάδες προετοιμασίας και δύο φιλικό, είναι λογικό να μην αισθάνεται άνετα ο Τούντορ και να τα περιμένει όλα. Όλα πρέπει να τα περιμένουμε και εμείς.

Αν τελικά καταφέρει να τελειώσει με την πρόκριση και με εμφατικό τρόπο από το Ζάγκρεμπ, το βράδυ της ερχόμενης Πέμπτης, ποιος δεν το θέλει; *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: