Κυριακή 12 Ιουλίου 2015

Μπλαν: «Θέλουμε Ντι Μαρία, δεν φεύγει ο Ζλάταν»

Στο επίκεντρο των μεταγραφικών σεναρίων βρίσκεται για ακόμα ένα καλοκαίρι η Παρί Σεν Ζερμέν με τον Λοράν Μπλαν να δίνει απαντήσεις για όσα έχουν γραφτεί για τον Ντι Μαρία και τον Ιμπραΐμοβιτς.

Μπλαν: «Θέλουμε Ντι Μαρία, δεν φεύγει ο Ζλάταν»
Απαντήσεις στα σενάρια που θέλουν την Παρί Σεν Ζερμέν να στοχεύει στην απόκτηση του Άνχελ Ντι Μαρία και ταυτόχρονα στην απαλλαγή από το συμβόλαιο του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς έδωσε ο Λοράν Μπλαν μιλώντας στη «L’ Equipe».

Ο τεχνικός των πρωταθλητών Γαλλίας ρωτήθηκε πρώτα για το θέμα του Αργεντινού άσου της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τον οποίο παραδέχθηκε ότι υπάρχει ενδιαφέρον, αλλά και μεγάλες δυσκολίες.
«Ο Ντι Μαρία είναι πολύ καλός. Ναι, τον θαυμάζω. Αλλά το να ενισχύσουμε την ομάδα με έναν τέτοιου είδους παίκτη, δεν είναι και το πιο εύκολο. Μην ξεχνάτε ότι η Μάντσεστερ ξόδεψε μια περιουσία για να τον αποκτήσει».

Παράλληλα, απάντησε και στην έντονη φημολογία που θέλει τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς εκτός ομάδας, με τον Μπλαν να παρουσιάζεται κατηγορηματικός σε ό,τι αφορά την παραμονή του Σουηδού άσου.

«Δεν υπήρξε ποτέ αμφιβολία για την παραμονή του. Δεν δίνω καμία σημασία στις φήμες. Για μας ήταν απόλυτα ξεκάθαρο: Ο Ίμπρα ήταν πάντα μέρος της ομάδας εν όψει της νέας σεζόν».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: