Κυριακή 12 Ιουλίου 2015

Επιστρέφει… ενισχυμένος!


Στη βάση του επιστρέφει ο Παναθηναϊκός σήμερα. Σάντσες και Εσιέν θα μπουν στα δύο τελευταία φιλικά εν όψει προκριματικών του Champions League.

Επιστρέφει… ενισχυμένος

Η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου παρουσίασε καλά στοιχεία στα φιλικά, αλλά κι αρκετά που χρειάζονται ακόμη δουλειά εν όψει του πρώτου επίσημου ματς. Ο προπονητής του «τριφυλλιού» είναι βέβαιος πως πλησιάζοντας προς τα προκριματικά η ομάδα του θα λυθεί και θα παρουσιαστεί εμφανώς βελτιωμένη από τη στιγμή που θα μπουν οι Σέρχιο Σάντσες και Μικαέλ Εσιέν. Αμφότεροι δεν έπαιξαν στα ματς της Ολλανδίας, αλλά αναμένεται να το κάνουν στα τεστ που ακολουθούν, με το Λεβαδειακό το Σάββατο στη Λιβαδειά και την Ουντινέζε στη Λεωφόρο στις 22 Ιουλίου.

Ο Ισπανός στόπερ δείχνει να βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση παρότι μετρά λίγες μέρες στην προετοιμασία. Βγάζει την ποιότητά του στο παιχνίδι του και είναι εμφανές πως έκανε ατομικές προπονήσεις, αφού δεν απέχει σε επίπεδο φυσικής κατάστασης από τους υπόλοιπους συμπαίκτες του. Ο Γκανέζος μέσος, από την άλλη, ανεβάζει καθημερινά ρυθμούς. Τις πρώτες μέρες ήταν «βαρύς», έχοντας και μια μεγάλη περίοδο αγωνιστικής απραξίας, αλλά σταδιακά λύνεται και η κλάση του «φωνάζει» από μακριά. Αμφότεροι θα ανεβάσουν επίπεδο το «τριφύλλι» μπαίνοντας.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: