Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2011

Κι όμως δεν φεύγουν τα εισιτήρια...

ΠΑΟΚ – ΑΕΚ παίζει την Κυριακή στην Τούμπα, αλλά η μέχρι τώρα κίνηση των εισιτηρίων δεν μπορεί να χαρακτηριστεί ικανοποιητική…
Κι όμως δεν φεύγουν τα εισιτήρια...
Παρότι είναι το πρώτο ντέρμπι της χρονιάς στην έδρα του "Δικεφάλου" τα εισιτήρια μέχρι στιγμής δεν... τσουλάνε, και είναι πιθανό το γήπεδο να μη γεμίσει την Κυριακή.
Κάτι το οικονομικό, κάτι ο... Φλωρίδης φταίνε μάλλον που προς το παρόν η κίνηση στα εισιτήρια είναι μέτρια.
Πηγή: paok24.gr

Εμπλέκουν ΠΑΟ και Πανιώνιο!

Και αναμετρήσεις δύο ελληνικών ομάδων βρίσκονται μέσα 150 ύποπτα ματς που έδωσαν στη δημοσιότητα οι εισαγγελείς της Νάπολης, σύμφωνα με τη «Repubblica».
Ο λόγος για τα παιχνίδια Παναθηναϊκός – Ντιναμό Τιφλίδας για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ της σεζόν 2008-09 και Νάπολι – Πανιώνιος για το Ιντερτότο της ίδιας χρονιάς.

Οι αρχές της γειτονικής χώρας διεξάγουν έρευνα για 150 αναμετρήσεις που αφορούν κυρίως το ισπανικό και το ιταλικό πρωτάθλημα, αλλά και αγώνες για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και ακόμα για τα πρωταθλήματα της Λατινικής Αμερικής (!), οι οποίοι παρουσίασαν ιδιαίτερα υψηλά ποσά στοιχηματισμού και θεωρούνται ύποπτοι για… στήσιμο.

Μάλιστα, τα ιταλικά ΜΜΕ αναφέρουν πως η ιταλική μαφία της Νάπολης (η γνωστή «Καμόρα») ήταν πίσω από τα στημένα παιχνίδια επηρεάζοντας τα αποτελέσματα, αλλά και την στοιχηματική συμπεριφορά οπαδών και παικτών.

Το παιχνίδι των "πρασίνων" με την ομάδα της Γεωργίας είχε διεξαχθεί στις 30 Ιουλίου 2008, με το "τριφύλλι" να επικρατεί 3-0, ενώ τρεις μέρες νωρίτερα οι Νεοσμυρνιώτες αγωνίστηκαν με τη Νάπολι για το Ιντερτότο και ηττήθηκαν 1-0.
Τα στοιχεία αυτά έχουν προκύψει από έρευνα που έκανε η Εισαγγελία της Νάπολης για τη δράση της ιταλικής μαφίας. Σε αυτή την έρευνα, η οποία διενεργείται μυστικά τα τελευταία δύο χρόνια, προέκυψαν πολλά στοιχεία κατά της Μαφίας. Ανάμεσά τους βρέθηκαν μέλη της Καμόρα να έχουν ποντάρει ποσά σε αρκετά αθλητικά γεγονότα, από αναμετρήσεις ποδοσφαίρου, μέχρι και τένις.
Οι έρευνες αποκάλυψαν σχέσεις της Καμόρα με έναν μπουκ στου οποίου τα καταστήματα διαπιστώθηκε ότι είχαν δεχθεί πονταρίσματα σε πολλούς αγώνες, με την Εισαγγελία της Νάπολης να υποψιάζεται προσπάθεια για "ξέπλυμα χρήματος". Ήδη οι αρχές έχουν προχωρήσει σε δύο συλλήψεις του μπουκ και συνεργάτη του, αλλά και έξι μελών της ιταλικής μαφίας.
Ενδεικτικά, οι ιστοσελίδες αναφέρουν ότι στο παιχνίδι της Νάπολι με τον Πανιώνιο παίχθηκαν περισσότερα από 11.000 ευρώ στη νίκη της ιταλικής ομάδας με απόδοση στο 1.55. Οι ιταλικές αρχές δεν εστιάζουν στα ποσά που παίχθηκαν αλλά στις σχέσεις-επηρροή που μπορεί να έχει η Καμόρα και με άλλους μπουκ στη χώρα.
Εκτός των αναμετρήσεων των δύο ελληνικών ομάδων οι ιταλικές ιστοσελίδες αναφέρουν ότι στη λίστα με τα 150 παιχνίδια συμπεριλαμβάνονται:
-Για την Serie A τα:
Κιέβο-Κατάνια 1-1 (21/03/10), Αταλάντα-Κάλιαρι 3-1 (24/03/10), Μπολόνια-Κατάνια 1-1 (09/05/10), Ίντερ-Κιέβο Βερόνα 4-3 (09/05/10), Ουντινέζε-Μπάρι 3-2 (09/05/10), Κιέβο Σαμπντόρια 0-0 (03/04/11).
- άλλων ευρωπαϊκών διοργανώσεων:
Μπνέι Γιεχούντα – Ντεπορτίβο, Άστον Βίλα – Οντένσε, Γκρασχόπερς – Τσερνομόρετς.
Στα παιχνίδια υπάρχουν αναμετρήσεις από Πριμέρα Ντιβισιόν, από το πρωτάθλημα της πρώτης κατηγορίας του Ισραήλ, αρκετές από τις «μικρές» κατηγορίες της Ιταλίας. Σύμφωνα με τις ιταλικές ιστοσελίδες δεν αποκλείεται τις επόμενες ημέρες οι ιταλικές Αρχές να ζητήσουν την βοήθεια και άλλων χωρών με ομάδες τα ονόματα των οποίων συμπεριλαμβάνονται στη λίστα. sportday

Απειλεί με πόλεμο ο Ερντογάν

Το ζοφερό ενδεχόμενο μιας πολεμικής σύρραξης Τουρκίας - Ισραήλ άφησε ανοικτό ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.
Απειλεί με πόλεμο ο Ερντογάν
«Αν χρειαστεί θα πάμε σε πόλεμο με το Ισραήλ», δήλωσε ορθά κοφτά ο πρωθυπουργός της Τουρκίας, απαντώντας σε ερώτηση του δημοσιογράφου Τσάρλι Ρόουζ στην εκπομπή του, στο αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο PBS.
Μιλώντας μόλις λίγες ώρες μετά την κρίσιμη συνάντησή του με τον πρόεδρο των ΗΠΑ, ο κ. Ερντογάν κατηγόρησε ταυτόχρονα τη διεθνή κοινότητα και κυρίως τη Δύση και τις ΗΠΑ ότι κανακεύουν το Ισραήλ.
«Δίχως την άδεια του Ισραήλ δεν μπορείτε να εισαγάγετε στην Παλαιστίνη ούτε ένα τελάρο με ντομάτες. Οι Παλαιστίνιοι βιώνουν με μια τέτοιου είδους πολιορκία. Είναι δυνατόν να συμβαδίζει αυτή η πολιορκία με τη Διεθνή Συνθήκη Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων; Γιατί σιωπά η ανθρωπότητα; Γιατί σιωπά ο κόσμος; Γιατί δεν δείχνουν ενδιαφέρον για τους Παλαιστίνιους; Το Ισραήλ έχει καταντήσει το κακομαθημένο παιδί της Δύσης», τόνισε ο τούρκος πρωθυπουργός.
Πρόσθεσε χαρακτηριστικά ότι «η δολοφονία εννέα ατόμων είναι αιτία πολέμου. Αλλά δεν το κάναμε», αναφερόμενος στην περσινή επίθεση των ισραηλινών κομάντος στο τούρκικο πλοίο Μαβί Μάρμαρα. «Τι θα έκαναν οι ΗΠΑ κάποιο κράτος σκότωνε εννέα πολίτες τους στα διεθνή χωρικά ύδατα;», κατέληξε ο κ. Ερντογάν, που επανέλαβε ότι σε περίπτωση που το Ισραήλ δεν απολογηθεί για την περσινή επίθεση, δεν άρει το εμπάργκο στη Γάζα και δεν πληρώσει αποζημίωση στην Τουρκία, η χώρα του δεν πρόκειται να ομαλοποιήσει τις σχέσεις της με το Τελ Αβίβ.
Πηγή: tovima.gr

Τι κάνεις ρε Κουαρέσμα... (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο σούπερ ταλαντούχος αλλά άμυαλος Ρικάρντο Κουαρέσμα έδειξε για άλλη μια φορά τον κακό του εαυτό... Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός, που αγωνίζεται πλέον στην Μπεσίκτας, επιχείρησε με αποτυχία να κάνει σουτ "ραμπόνα" και στη συνέχεια "κλάδεψε" τον αντίπαλο του, αντικρίζοντας την κόκκινη κάρτα...
Τι κάνεις ρε Κουαρέσμα... (ΒΙΝΤΕΟ)

Το Σάββατο (;) η δήλωση του Σαουδάραβα!!

Μπορεί νωρίς το απόγευμα της Παρασκευής ο Βλάσης Τσάκας να επικοινωνούσε προς τα έξω ότι το απόγευμα της Παρασκευής θα δοθεί στη δημοσιότητα νέα δήλωση του Πρίγκιπα, ωστόσο, λίγο αργότερα... διέψευσε τον εαυτό του, τονίζοντας ότι θα υπάρξει τοποθέτηση το Σάββατο μέσω της Πρεσβείας.
Το Σάββατο (;) η δήλωση του Σαουδάραβα
Πάντως, ο φερόμενος ως εκπρόσωπος του Πρίγκιπα βρισκόταν στην Ελλάδα.
Πηγή: gazzetta.gr

Ολυμπιονίκης με… σφουγγαρίστρα!!

Ο ολυμπιονίκης της πυγμαχίας το 1984 στο Λος Άντζελες, Γιώργος Στεφανόπουλος έστειλε στο Gazzetta μια συγκλονιστική επιστολή- κατάθεση ψυχής. Ο κορυφαίος στην ιστορία των ρινγκ στην Ελλάδα, αποκαλύπτει ότι ως εργαζόμενος στο δημόσιο υποχρεώνεται να σφουγγαρίζει!
Ολυμπιονίκης με… σφουγγαρίστρα!

Να αναφέρουμε ότι η γενιά των αθλητών της εποχής Στεφανόπουλου, δηλαδή πριν από το 1990, δεν είχαν σε καμία περίπτωση τα προνόμια μεταγενέστερων ολυμπιονικών. Έζησαν, δηλαδή, τον αθλητισμό στα πέτρινα χρόνια του, δίχως απολαβές σημαντικές και πλούτη.
Διαβάστε τι γράφει αυτό το θηρίο των ρίνγκ, ο Γιώργος Στεφανόπουλος. Κάποτε έριχνε με την μπουνιά του ακόμα και τείχη, ενώ τώρα χρησιμοποιεί την γροθιά του για να σφίγγει πιο δυνατά μέσα στην χούφτα του το κοντάρι από την σφουγγαρίστρα.
«Με αφορμή τη χθεσινή επιστροφή των Ολυμπιονικών στα καθήκοντά τους, στα σώματα ασφαλείας και στο στρατό αισθάνομαι την ανάγκη να καταθέσω τη δική μου εμπειρία από τη θητεία μου τον τελευταίο χρόνο στο Δημόσιο καθώς ανήκω στη μειοψηφία των 30 Ολυμπιονικών που εργάζονται σε δημόσιες υπηρεσίες και όχι στα σώματα ασφαλείας.
Θέλω να ξεκαθαρίσω, επειδή ακούστηκαν τρελά ποσά τις τελευταίες μέρες για τα πριμ των ολυμπιονικών, ότι βίωσα τα πέτρινα χρόνια του αθλητισμού κι από την επιτυχία μου στο Λος- Άντζελες δεν πήρα ούτε μία δραχμή! Πήρα προνόμια από την πολιτεία αλλά όχι ολυμπιακό πριμ.
Διαβάστε όλο το θέμα στο gazzetta.gr

Ο Πάγκαλος ζητάει συγκυβέρνηση!!

«Όχι» στις πρόωρες εκλογές αλλά «ναι» στη συγκυβέρνηση των δυο μεγάλων κομμάτων, είπε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θεόδωρος Πάγκαλος, μιλώντας στο ραδιοσταθμό ΑΘΗΝΑ 9,84
Ο Πάγκαλος ζητάει συγκυβέρνηση
«Εκλογές πρέπει να γίνονται στο προβλεπόμενο, από το Σύνταγμα, χρονικό διάστημα. Δηλαδή, κάθε τετραετία. Είμαι εκ παραδόσεως και -εάν θέλετε- εκ πεποιθήσεως εχθρός των πρόωρων εκλογών», ανέφερε ο κ Πάγκαλος.
Δήλωσε όμως ότι θα καλοδεχόταν συγκυβέρνηση με τη ΝΔ, λόγω της κρίσης που διέρχεται η χώρα και συμπλήρωσε: «Μια κυβέρνηση, η οποία θα προκύπτει από τη στήριξη των δύο κομμάτων. Δεν λέω αν θα είναι τα ίδια πρόσωπα. Πώς θα ρυθμιστούν οι σχέσεις, οι συσχετισμοί δυνάμεων. Δεν με αφορά αυτή η ιστορία. Δεν είμαι ο αρχηγός της παράταξής μου και προφανώς θα εκφράζουν την άποψή τους και τα εκλεγμένα όργανα του κόμματος, το προεδρείο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, το Πολιτικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ, κ.λπ., και τα αντίστοιχα όργανα της Νέας Δημοκρατίας».
Διευκρίνισε ότι προτιμά την εξάντληση της τετραετίας αντί « να έρθει κάποιος άλλος για τον οποίο τίποτα δεν γνωρίζουμε, πέρα από γενικότητες, και να πει ότι “εγώ θα σας κάνω άλλα ή καλύτερα” και με τη βάση αυτή να ψηφίσουμε, με αποκλειστικό κίνητρο τη δυσαρέσκεια και την πίεση που υπάρχει αυτή τη στιγμή πάνω στην κοινή γνώμη».

"Μπορεί να αγοράσει ακόμα και την Μπαρτσελόνα"!

Ο Κρητικός επιχειρηματίας Γρηγόρης Δαμουλάκης μίλησε για τις προθέσεις του Σαουδάραβα που θεωρεί ότι θα αγοράσει τον Παναθηναϊκό, ενώ αναφερόμενος στην οικονομική του κατάσταση είπε οτι "μπορει να αγοράσει ακόμα και την Μπαρτσελόνα"!
"Μπορεί να αγοράσει ακόμα και την Μπαρτσελόνα"!
"Δεν θα ήθελα να πω πολλά για το θέμα αλλά να ξέρετε πως ο πρίγκιπας είναι τόσο ισχυρός οικονομικά που όχι μόνο τον Παναθηναϊκό μπορεί να αγοράσει αλλά ακόμα και την Μπαρτσελόνα. Έχει τεράστια περιουσία και από την πλευρά του πιστεύω ότι μπορεί να θεωρεί ότι η υπόθεση είναι τελειωμένη", είπε ο Δαμουλάκης...
Πηγή: sport24.gr

ΔΣ και... γρήγορα!!

Έκτακτο ΔΣ πραγματοποιείται αυτή την ώρα στον ΟΦΗ, με αφορμή την δίωξη που ασκήθηκε κατά της ομάδας.
ΔΣ και... γρήγορα!
Οι Κρητικοί θα συζητήσουν για την πειθαρχική δίωξη που έχει ασκηθεί κατά της ΠΑΕ και δεν αποκλείεται μετά να υπάρξει και σχετική ανακοίνωση, με την οποία θα δίνουν τη δική τους εξήγηση.

Παράλληλα, στο τραπέζι θα «πέσει» και το ζήτημα που ολοκληρώθηκε θετικά με τα αδέρφια Βατσινά.
πηγή: sportdog.gr  

"Όχι πυρσοί, όχι λέιζερ, όχι συνθήματα"

Ο υπεύθυνος ασφαλείας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Σάκης Τονουσίδης, μίλησε στο paokwebtv για το ντέρμπι της Κυριακής και τη συμπεριφορά του κόσμου της ομάδας σε αυτό.
"Όχι πυρσοί, όχι λέιζερ, όχι συνθήματα"
«Από την αρχή της σεζόν γίνεται μεγάλη προσπάθεια, από τα ευρωπαϊκά παιχνίδια, έτσι ώστε να μην δημιουργηθεί το παραμικρό πρόβλημα. Μέχρι στιγμής τα πήγαμε πολύ καλά αλλά πρέπει να επισημάνουμε πως τα πρόστιμα είναι αυστηρά και πρέπει να δείξουμε μεγάλη σοβαρότητα ακόμη και στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκα» τόνισε αρχικά ο κ. Τονουσίδης.
«Την Κυριακή έχουμε ένα μεγάλο ματς, πιστεύω πως το γήπεδο θα είναι γεμάτο και πρέπει να πω πως πρέπει να αφήσουμε τα γεγονότα της Νέας Σμύρνης πίσω μας. Και αυτό το λέω γιατί ακολουθούν δύο αγώνες εδώ με ΟΦΗ και Παναθηναϊκό και δεν πρέπει να στερήσουμε από τον κόσμο τη δυνατότητα να παρακολουθήσει την ομάδα. Άρα την Κυριακή πρέπει να είμαστε σοβαροί και στον περιβάλλοντα χώρο του σταδίου, αφού και από τις συμπεριφορές που θα υπάρξουν εκεί κινδυνεύουμε. Δεν πρέπει να ανάψουμε πυρσούς, δεν πρέπει να γίνει χρήση λέιζερ, δεν πρέπει να υπάρξουν υβριστικά συνθήματα. Πρέπει να κάνουμε τα πάντα μαζί και οι φίλαθλοι μας, ώστε να μη τιμωρηθεί η ομάδα και βρούμε μπροστά μας ακόμη πιο δύσκολες καταστάσεις. Ότι γίνεται γράφεται και ότι γράφεται τιμωρείται. Να έχουμε πάθος και παλμό στην εξέδρα, αλλά όχι ότι μπορεί να μας τιμωρήσει. Θα παρακαλούσα να δείξουμε την προσοχή μας σε αυτό το θέμα γιατί θα τιμωρηθούμε».
Ο κ. Τονουσίδης μίλησε και για το μήνυμα που θέλει να περάσει η ΠΑΕ.
«Δεν πρέπει να δώσουμε κανένα δικαίωμα σε αυτούς που επιθυμούν να παίξει η ομάδα μας σε άδειο γήπεδο. Να μην τους κάνουμε τη χάρη»
Τέλος αναφέρθηκε στη διαφορά συμπεριφοράς του κοινού σε Ελλάδα και Ευρώπη και για το πόσο σημαντικό είναι να αφήνουμε τα προβλήματά μας εκτός του γηπέδου.
«Στην Ευρώπη η συμπεριφορά του κόσμου μας είναι διαφορετική, δείχνει ένα άλλο πρόσωπο, αλλά στην Ελλάδα τα όσα συμβαίνουν στη κοινωνία μας δεν πρέπει να τα μεταφέρουμε εντός του γηπέδου γιατί δεν τιμωρείται άλλος πλην της ομάδας. Όλοι μας έχουμε μία αγανάκτηση αλλά δεν πρέπει να τη βγάζουμε μέσα στο γήπεδο γιατί τιμωρείται η ομάδα που αγαπάμε»

Η Τζένη Χειλουδάκη παντρεύεται με ποδοσφαιριστή!!

Η Τζένη Χειλουδάκη, που συγκλόνισε στο παρελθόν το πανελλήνιο με τη σχέση της με τον Ροδίτη εισαγγελέα Γιώργο Σακελλαρόπουλο, ανακοίνωση πως σύντομα θα παντρευτεί με ποδοσφαιριστή!
Η Τζένη Χειλουδάκη παντρεύεται με ποδοσφαιριστή!
Ο γάμος θα γίνει την Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου σε δημαρχείο και η ίδια δηλώνει στην «Εσπρέσο»: «Είναι ένα υπέροχο παιδί και γι’ αυτό αποφάσισα να παντρευτώ. Οπως ξέρετε, πριν από πολλά χρόνια αρνήθηκα την πρόταση γάμου ενός εισαγγελέα, αλλά τότε δεν ήμουν έτοιμη για γάμο. Για να το κάνω τώρα σημαίνει πως έχω βρει τον κατάλληλο άνθρωπο..

Θα ήθελα να κάνω έναν γάμο ανοιχτό, με τους γονείς μου, τους φίλους μου, αλλά δεν μπορώ να συζητάνε το όνομά μου όπως παλιά. Είμαι πλέον 43 χρόνων και δεν πρόκειται να ξανακάνω τα λάθη του παρελθόντος. Εχω χορτάσει από εξώφυλλα και δημοσιότητα. Δεν μπορώ τα κανάλια και τις συζητήσεις επί συζητήσεων γύρω από το άτομό μου. Τώρα βλέπω στο youTube όλα εκείνα του παρελθόντος, στα οποία πρωταγωνιστούσα, και ντρέπομαι… Οτιδήποτε αφορά την προσωπική μου ζωή πλέον θα το κρατάω μυστικό. Αλλο βέβαια να μας δείτε στον δρόμο με τον άνθρωπό μου ή σε ένα καφέ. Δεν θα κρυφτούμε…»

Στην ερώτησή αν αντιμετώπισε πρόβλημα όσον αφορά την επισημοποίηση της σχέσης τους, η Τζένη ήταν ξεκάθαρη: «Οταν το κράτος μού δίνει γυναικεία ταυτότητα, θα μπορούσα να κάνω γάμο και στην εκκλησία. Αλλά αν ένας παπάς έβγαινε να αντιδράσει, καταλαβαίνεις ότι θα γινόταν ο χαμός κι εγώ θα αναγκαζόμουν να πάω το θέμα στο Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων. Ε, λοιπόν, δεν είμαι τώρα για τέτοια και γι’ αυτό αποφάσισα να κάνω πολιτικό γάμο».

To συγκινητικό μήνυμα της οικογένειας Μπαχράμη!

Ένα συγκινητικό μήνυμα της οικογένειας του Παναγιώτη Μπαχράμη, αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της ΑΕΛ, το οποίο φέρει την υπογραφή του θείου του αδικοχαμένου ποδοσφαιριστή, ο οποίος ευχαριστεί τους φίλους της θεσσαλικής ομάδας για την παρουσία τους στο προ ημερών φιλικό παιχνίδι που έγινε στη μνήμη του αλλά και για την αγάπη με τον οποία τον περιέβαλαν όλα αυτά τα χρόνια.

To συγκινητικό μήνυμα της οικογένειας Μπαχράμη
«ΠΡΟΣ ΤΟ ΦΙΛΑΘΛΟ ΚΟΙΝΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ
Για την αγάπη που δείξατε στον Παναγιώτη όσο ζούσε αλλά και για την υπέρμετρα συγκινησιακά φορτισμένη ατμόσφαιρα που δημιουργήσατε κατά τον φιλικό αγώνα που διοργάνωσε η ΠΑΕ ΑΕΛ 1964 το Σάββατο 03/09/2011, εκ μέρους της οικογένειας είμαστε ευγνώμονες.

Υποκλινόμενος στο μεγαλείο της ψυχής σας ευχόμαστε να γιορτάζετε με την αγαπημένη μας ομάδα πάντα επιτυχίες.
Ο ΘΕΙΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΠΕΛΙΤΣΟΣ».

«Αιφνιδιάστηκα με την απόφαση του Σηφάκη»

Έκπληκτος και ενοχλημένος με την επιλογή του Μιχάλη Σηφάκη να χειρουργηθεί τη δεδομένη χρονική στιγμή και μάλιστα με τη μέθοδο των τρυπανισμών, εμφανίστηκε ο γιατρός του Άρη, Βαγγέλης Πανταζής.
«Αιφνιδιάστηκα με την απόφαση του Σηφάκη»
«Είχαμε πει με τον Μιχάλη να προβούμε στην επέμβαση γύρω στο Μάρτιο, πηγαίνοντας συντηρητικά όλο αυτό το διάστημα. Αιφνιδιάστηκα ακούγοντας πως πήγε στο Βέλγιο και εγχειρίσθηκε και μάλιστα με τρυπανισμούς. Τα ποσοστά επιτυχίας είναι 40 με 50%!

Είναι όμως δική του επιλογή. Το μόνο που πρέπει να κάνει τώρα είναι να μη βιαστεί να επιστρέψει»,
τόνισε στο «Αθλητικό Μετρόπολις».

Μπρένο και... δεν είναι καλά!

Η Μπάγερν επιβεβαίωσε τα δημοσιεύματα που ήθελαν τον Μπρένο να εισάγεται σε ψυχιατρική κλινική μετά τις πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας και τον ήθελαν να κατηγορείται για εμπρησμό!
Μπρένο και... δεν είναι καλά!
Εφημερίδα του Μονάχου ανέφερε ότι ο Μπρένο εισήχθη στην ψυχιατρική κλινική Max-Planck, μετά την αποκάλυψη του εισαγγελέα που ερευνά την υπόθεση της φωτιάς στο σπίτι του Βραζιλιάνου αμυντικού ότι είναι ο κύριος ύποπτος για εμπρησμό.
Η Μπάγερν επιβεβαίωσε ότι συνέστησε στον 21χρονο άσο να ζητήσει ψυχολογική βοήθεια. Oι πληροφορίες κάνουν λόγο για ανησυχίες που είχε ο Μπρένο τον τελευταίο καιρό, καθώς πονούσε και πάλι στο ταλαιπωρημένο του γόνατο, και φοβόταν ότι ίσως δεν μπορέσει να συνεχίσει την καριέρα του!
Πηγή: gazzetta.gr

"Πέθαναν" τον Μπέκαμ!

μία γκάφα ολικής έπεσε η "Global Associated News", η οποία δημοσίευσε πως ο Ντέιβιντ Μπέκαμ έχασε τη ζωή του σε αυτοκινητικό δυστύχημα!
 
"Πέθαναν" τον Μπέκαμ!
Μάλιστα η ιστοσελίδα προχώρησε και σε λεπτομέρειες τις ειδήσεις αναφέροντας πως ο Άγγλος μέσος οδηγούσε στον αυτοκινητόδρομο "Route 80" από το Μόρισταουν στο Ρόσγουελ όταν ενεπλάκη στο θανατηφόρο δυστύχημα και ότι πως το νοσηλευτικό προσωπικό επιβεβαίωσε το θάνατο του στη σκηνή.
Δεν είναι η πρώτη φορά που η συγκεκριμένη ιστοσελίδα αναφέρει τέτοια ιστορία αφού πριν λίγους μήνες έγραψε κάτι παρόμοιο για τον μουσικοσυνθέτη DJ Ντέιβιντ Γκέτα.
Πηγή: shootandgoal.com

"Ευτυχώς που ήταν μυρωδιάς ο Μαθία"

Ξέρετε τι λένε στον Ολυμπιακό για τον Μήτρογλου; Πως βγήκε σε καλό βγήκε στην ομάδα το γεγονός πως ο Ισπανός τεχνικός διευθυντής δεν το... είχε και πολύ στις πωλήσεις και έμεινε ο παίκτης.
"Ευτυχώς που ήταν μυρωδιάς ο Μαθία"
Ο Έλληνας φορ ήταν, μετά από εισήγηση Βαλβέρδε, στους υπό παραχώρηση ποδοσφαιριστές της ομάδας. Και η αλήθεια είναι πως και ο ίδιος έψαχνε να βρει σύλλογο στη Γερμανία και, θεωρητικά, ο Μαθία έκανε το ίδιο. Το αποτέλεσμα, βέβαια, ήταν να φύγει τελικά ο Μαθία από το Λιμάνι και ο "Μητρογκόλ" να ετοιμάζεται να επιστρέψει καβάλα σε άσπρο άλογο το επόμενο καλοκαίρι, αν συνεχίσει τις εμφανίσεις που κάνει, πρώτα με τη φανέλα του Πανιωνίου και τώρα του Ατρόμητου.
Αφού, φυσικά, αποχωρήσει πρώτα από την ομάδα ο Βαλβέρδε, καθώς όλοι γνωρίζουν πως το ερχόμενο καλοκαίρι κατά πάσα πιθανότητα θα επιστρέψει στην Ισπανία. Τότε ο Μήτρογλου θα βρει ξανά θέση στο ρόστερ του Ολυμπιακού και όχι άδικα...

«Σκάει» νέο σκάνδαλο στην Ιταλία!!

Νέο κύμα διώξεων, που σχετίζονται με στοιχηματικό σκάνδαλο, ετοιμάζεται στην Ιταλία. Σύμφωνα, με την "Gazzetta dello Sport" ο Εισαγγελέας της Νάπολι ερευνά περισσότερα από 150 παιχνίδια των ιταλικών πρωταθλημάτων (αρκετά εξ' αυτών και της Serie A), στα οποία ο στοιχηματισμός χτύπησε... κόκκινο.

Τα παιχνίδια αφορούν τις δύο τελευταίες αγωνιστικές περιόδους και φαίνεται πως είναι εμπλεκόμενη και η Καμόρα, η οποία χρησιμοποίησε τη συγκεκριμένη μέθοδο για... ξέπλυμα βρώμικου χρήματος και οι Ιταλοί τονίζουν ήδη ότι πρόκειται για σκάνδαλο μεγαλύτερου μεγέθους από αυτό που προέκυψε μέσα στο καλοκαίρι.

Ήδη έχουν γίνει και κάποιες συλλήψεις και συγκεκριμένα δύο στελεχών της ιταλικής "Intralot", του Μαουρίτσιο Λόπεζ (διευθυντής διεθνών σχέσεων) και του Αντόνιο Ντε Σιμόνε (διευθυντής πωλήσεων).

Μάλιστα, σύμφωνα με τα όσα έχουν διαρρεύσει από το γραφείο του Εισαγγελέα της Νάπολι, υπάρχουν σοβαρές υποψίες και για ποδοσφαιρικούς αγώνες άλλων χωρών, όπως στην Ισπανία, στη Γερμανία, αλλά και σε χώρες της Λατινικής Αμερικής. 
πηγή: theplayer.gr
 

Θέλει να «δέσει» Μόντριτς!!

Ο Λούκα Μόντριτς έκανε ότι περνούσε απ' το χέρι του το καλοκαίρι για να πάρει μεταγραφή από την Τότεναμ στην Τσέλσι, όμως, δεν τα κατάφερε.

Αυτό, βέβαια, δεν σημαίνει ότι ο Κροάτης μέσος έχει σταματήσει να σκέφτεται τον εαυτό του στα... μπλε. Ίσως, όμως, το κάνει μέσα στην επόμενη εβδομάδα και αυτό γιατί τα «σπιρούνια» προτίθενται να του καταθέσουν πρόταση για νέο συμβόλαιο.

Μια πρόταση που θα είναι άκρως δελεαστική, καθώς θα αγγίζει τον διπλασιασμό των αποδοχών του Μόντριτς. Βάση της τωρινής του συμφωνίας, με την ομάδα του Λονδίνου, ο βραχύσωμος μέσος παίρνει 45 χιλιάδες λίρες την εβδομάδα. 

Στη συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί μέσα στην επόμενη εβδομάδα με τον Μόντριτς και τον εκπρόσωπό του, ο πρόεδρος της Τότεναμ, Ντάνιελ Λίβι (σας θυμίζει κάτι;) θα προτείνει νέο συμβόλαιο, που θα προβλέπει εβδομαδιαίες αποδοχές 80 χιλιάδων λιρών, κάνοντας αυτομάτως τον Κροάτη, τον πιο ακριβοπληρωμένο ποδοσφαιριστή της ομάδας.

Ολά αυτά, βέβαια, μετά και τις δηλώσεις που έκανε προ ημερών ο τεχνικός των Λονδρέζων, Χάρι Ρέντναπ, ο οποίος επεσήμανε ότι η Τότεναμ πρέπει να κάνει ότι είναι δυνατόν για να κρατήσει τον Μόντριτς και να τον ανταμείψει ανάλογα με την αξία του. 
πηγή: theplayer.gr