Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2011

Πρίγκηπας και «μαγκωμένος»;

Θα μας τρελάνει ο πρίγκηπας... Η ιστοσελίδα apollon1891.gr η οποία την Πέμπτη δημοσίευσε τη φωτοτυπία του διαβατηρίου του πρίγκηπα συνεχίζει το θέμα με την προ ημερών κράτηση πολυτελών δωματίων στον Αστέρα Βουλιαγμένης. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Παρασκευής  από την ακύρωση της κράτησης έμεινε μία οφειλή ύψους 2.500 ευρώ η οποία  ουδέποτε πληρώθηκε στο ξενοδοχείο....

Παραθέτουμε λοιπόν το χρονικό της προαναγγελθείσας άφιξης του πρίγκηπα ο οποίος τελικά δεν ήρθε, όπως το περιγράφει η ιστοσελίδα apollon1891.gr:

 «Κατ’ εντολή του κ. Τσάκα κλείνονται τρία λουξ μονόκλινα και μία λουξ σουίτα στον Αστέρα Βουλιαγμένης για τις 31/7. Γίνεται προπληρωμή του ποσού, το οποίο έφτασε τα 2.500 ευρώ, μέσω πιστωτικής κάρτας τρίτου προσώπου. Τελικά, η κράτηση μετατίθεται κατά μία μέρα, ωστόσο την 1η Αυγούστου γίνεται οριστική ακύρωση. Το ξενοδοχείο, λόγω του ότι η ακύρωση έγινε εντός 24ώρου, δεν δέχεται να επιστρέψει τα χρήματα και χρεώνει κανονικά το ποσό.

Στις 21/9, ωστόσο, κατ’ εντολή του κατόχου της κάρτας, η τράπεζα στέλνει αίτημα αμφισβήτησης της συναλλαγής, ζητώντας την ακύρωσή της.

Να σημειωθεί πως, σύμφωνα με πληροφορίες μας, η πλευρά Τσάκα είχε προγραμματίσει ραντεβού, το οποίο είχε κλειστεί μέσω άλλου προσώπου (διαφορετικό από τον κάτοχο της κάρτας), με την πλευρά Γιάννη Βαρδινογιάννη αρχικά για την 1/8, το οποίο μετατέθηκε για τις 2/8, αλλά τελικά δεν πραγματοποιήθηκε, αφού ο πρίγκιπας δεν ήρθε ποτέ στην Αθήνα.

 Το όνομα του τρίτου προσώπου που έγινε η προπληρωμή του ξενοδοχείου μέσω πιστωτικής κάρτας είναι Γρηγόρης Δαμουλάκης από την Ιεράπετρα Κρήτης...»  

«Και θέλει και μπορεί ο πρίγκηπας...» 

Λίγιο μετά τη δημοσιοποίηση του ονόματός του, ο κος Γρηγόρης Δαμουλάκης μίλησε στον «Sentra 103,3», τονίζοντας  ότι «ο πρίγκιπας και θέλει και μπορεί» ενώ χαρακτήρισε τελειωμένη την μεταβίβαση λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «η ομάδα έχει πάει στα χέρια του πρίγκιπα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: