Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2011

«Σκάει» νέο σκάνδαλο στην Ιταλία!!

Νέο κύμα διώξεων, που σχετίζονται με στοιχηματικό σκάνδαλο, ετοιμάζεται στην Ιταλία. Σύμφωνα, με την "Gazzetta dello Sport" ο Εισαγγελέας της Νάπολι ερευνά περισσότερα από 150 παιχνίδια των ιταλικών πρωταθλημάτων (αρκετά εξ' αυτών και της Serie A), στα οποία ο στοιχηματισμός χτύπησε... κόκκινο.

Τα παιχνίδια αφορούν τις δύο τελευταίες αγωνιστικές περιόδους και φαίνεται πως είναι εμπλεκόμενη και η Καμόρα, η οποία χρησιμοποίησε τη συγκεκριμένη μέθοδο για... ξέπλυμα βρώμικου χρήματος και οι Ιταλοί τονίζουν ήδη ότι πρόκειται για σκάνδαλο μεγαλύτερου μεγέθους από αυτό που προέκυψε μέσα στο καλοκαίρι.

Ήδη έχουν γίνει και κάποιες συλλήψεις και συγκεκριμένα δύο στελεχών της ιταλικής "Intralot", του Μαουρίτσιο Λόπεζ (διευθυντής διεθνών σχέσεων) και του Αντόνιο Ντε Σιμόνε (διευθυντής πωλήσεων).

Μάλιστα, σύμφωνα με τα όσα έχουν διαρρεύσει από το γραφείο του Εισαγγελέα της Νάπολι, υπάρχουν σοβαρές υποψίες και για ποδοσφαιρικούς αγώνες άλλων χωρών, όπως στην Ισπανία, στη Γερμανία, αλλά και σε χώρες της Λατινικής Αμερικής. 
πηγή: theplayer.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: