Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2011

Η Τζένη Χειλουδάκη παντρεύεται με ποδοσφαιριστή!!

Η Τζένη Χειλουδάκη, που συγκλόνισε στο παρελθόν το πανελλήνιο με τη σχέση της με τον Ροδίτη εισαγγελέα Γιώργο Σακελλαρόπουλο, ανακοίνωση πως σύντομα θα παντρευτεί με ποδοσφαιριστή!
Η Τζένη Χειλουδάκη παντρεύεται με ποδοσφαιριστή!
Ο γάμος θα γίνει την Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου σε δημαρχείο και η ίδια δηλώνει στην «Εσπρέσο»: «Είναι ένα υπέροχο παιδί και γι’ αυτό αποφάσισα να παντρευτώ. Οπως ξέρετε, πριν από πολλά χρόνια αρνήθηκα την πρόταση γάμου ενός εισαγγελέα, αλλά τότε δεν ήμουν έτοιμη για γάμο. Για να το κάνω τώρα σημαίνει πως έχω βρει τον κατάλληλο άνθρωπο..

Θα ήθελα να κάνω έναν γάμο ανοιχτό, με τους γονείς μου, τους φίλους μου, αλλά δεν μπορώ να συζητάνε το όνομά μου όπως παλιά. Είμαι πλέον 43 χρόνων και δεν πρόκειται να ξανακάνω τα λάθη του παρελθόντος. Εχω χορτάσει από εξώφυλλα και δημοσιότητα. Δεν μπορώ τα κανάλια και τις συζητήσεις επί συζητήσεων γύρω από το άτομό μου. Τώρα βλέπω στο youTube όλα εκείνα του παρελθόντος, στα οποία πρωταγωνιστούσα, και ντρέπομαι… Οτιδήποτε αφορά την προσωπική μου ζωή πλέον θα το κρατάω μυστικό. Αλλο βέβαια να μας δείτε στον δρόμο με τον άνθρωπό μου ή σε ένα καφέ. Δεν θα κρυφτούμε…»

Στην ερώτησή αν αντιμετώπισε πρόβλημα όσον αφορά την επισημοποίηση της σχέσης τους, η Τζένη ήταν ξεκάθαρη: «Οταν το κράτος μού δίνει γυναικεία ταυτότητα, θα μπορούσα να κάνω γάμο και στην εκκλησία. Αλλά αν ένας παπάς έβγαινε να αντιδράσει, καταλαβαίνεις ότι θα γινόταν ο χαμός κι εγώ θα αναγκαζόμουν να πάω το θέμα στο Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων. Ε, λοιπόν, δεν είμαι τώρα για τέτοια και γι’ αυτό αποφάσισα να κάνω πολιτικό γάμο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: