Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2011

Θέλει να «δέσει» Μόντριτς!!

Ο Λούκα Μόντριτς έκανε ότι περνούσε απ' το χέρι του το καλοκαίρι για να πάρει μεταγραφή από την Τότεναμ στην Τσέλσι, όμως, δεν τα κατάφερε.

Αυτό, βέβαια, δεν σημαίνει ότι ο Κροάτης μέσος έχει σταματήσει να σκέφτεται τον εαυτό του στα... μπλε. Ίσως, όμως, το κάνει μέσα στην επόμενη εβδομάδα και αυτό γιατί τα «σπιρούνια» προτίθενται να του καταθέσουν πρόταση για νέο συμβόλαιο.

Μια πρόταση που θα είναι άκρως δελεαστική, καθώς θα αγγίζει τον διπλασιασμό των αποδοχών του Μόντριτς. Βάση της τωρινής του συμφωνίας, με την ομάδα του Λονδίνου, ο βραχύσωμος μέσος παίρνει 45 χιλιάδες λίρες την εβδομάδα. 

Στη συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί μέσα στην επόμενη εβδομάδα με τον Μόντριτς και τον εκπρόσωπό του, ο πρόεδρος της Τότεναμ, Ντάνιελ Λίβι (σας θυμίζει κάτι;) θα προτείνει νέο συμβόλαιο, που θα προβλέπει εβδομαδιαίες αποδοχές 80 χιλιάδων λιρών, κάνοντας αυτομάτως τον Κροάτη, τον πιο ακριβοπληρωμένο ποδοσφαιριστή της ομάδας.

Ολά αυτά, βέβαια, μετά και τις δηλώσεις που έκανε προ ημερών ο τεχνικός των Λονδρέζων, Χάρι Ρέντναπ, ο οποίος επεσήμανε ότι η Τότεναμ πρέπει να κάνει ότι είναι δυνατόν για να κρατήσει τον Μόντριτς και να τον ανταμείψει ανάλογα με την αξία του. 
πηγή: theplayer.gr
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: