Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2011

Δώνης: «Δύσκολο το παιχνίδι με τον Αστέρα»

Για το επόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Αστέρα Τρίπολης μίλησε ο Γιώργος Δώνης ο οποίος εξήγησε πως ο Ατρόμητος θα έχει δύσκολο έργο. Παράλληλά ο Έλληνας προπονητής τόνισε πως περιμένει την ομάδα του να παρουσιαστεί ακόμα καλύτερη στο μέλλον.

Αναλυτικά , ο Έλληνας τεχνικός δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Ατρομήτου:
«Είμαι ικανοποιημένος από την κατάσταση της ομάδας μου και δείχνουμε από παιχνίδι σε παιχνίδι ότι μπορούμε να γίνουμε ένα πολύ καλό σύνολο. Παράλληλα η εικόνα αυτή δημιουργεί μεγαλύτερες απαιτήσεις από τους ποδοσφαιριστές μας» και πρόσθεσε…

«Μπροστά μας έχουμε ένα ακόμη δύσκολο παιχνίδι εκτός έδρας με έναν αντίπαλο που θέλει επειγόντως βαθμούς. Ο Αστέρας είναι πάντα μια δυνατή και σκληρή ομάδα που παλεύει όλα τα παιχνίδια και όσες φορές την έχουμε αντιμετωπίσει, κύριο χαρακτηριστικό του αγώνα είναι οι δυνατές μονομαχίες. Εμείς πρέπει από την πλευρά μας να μείνουμε αφοσιωμένοι σε αυτό που θέλουμε να κάνουμε στον αγωνιστικό χώρο και να διεκδικήσουμε το θετικό αποτέλεσμα».

Τέλος, ο Δώνης είπε: «Επίσης θέλω εκ μέρους των συνεργατών μου αλλά και των ποδοσφαιριστών να ευχαριστήσω θερμά τον κόσμο μας για την συμπαράσταση του στο ματς με τον Παναθηναϊκό και μακάρι σε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια η ατμόσφαιρα να είναι το ίδιο "ζεστή" για την ομάδα».







Πηγή: theplayer.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: