Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2011

"Είναι για γέλια η ιστορία"

Ο επιχειρηματίας Ηρακλής Νυκτάρης, αρνήθηκε ότι ήταν "ο αφανής ιδιοκτήτης" του ΟΦΗ και πως συνεργάστηκε με τον Τσακογιάννη για να στήσουν παιχνίδι.
"Είναι για γέλια η ιστορία"
"Είμαι από παιδί στον ΟΦΗ και τα παιδιά μου παίζουν στην ομάδα, ο ένας επαγγελματικά. Όλα αυτά είναι για γέλια. Δεν έχω μπει ποτέ στο Δ.Σ του ΟΦΗ, ούτε έχω μετοχές. Δεν είναι κανένας ιδιοκτήτης, οι μετοχές ανήκουν στον απλό κόσμο. Δεν υπήρξα ποτέ παράγοντας. Έχω απλά ένα διαρκείας και ενδιαφέρομαι για την ομάδα, αλλά δεν έχω καμία ενεργή συμμετοχή. Ο Τσακογιάννης είναι φίλος μου 20 χρόνια. Με πήρε τηλέφωνο και έλεγε τα δικά του. Για τους φιλάθλους, για το παιχνίδι. Τι να κάνω εγώ όταν μιλάει αυτός. Δεν έκανα τίποτα. Για ποιο λόγο να φτιάξω εγώ ένα παιχνίδι του ΟΦΗ;
Δική μου είναι η ομάδα; Δεν έχω καμία σχέση με τον ΟΦΗ ιδιοκτησιακά και ποτέ δεν έχω δώσει χρήματα στην ομάδα. Εδώ και δύο χρόνια προσπαθούμε όλοι οι Κρητικοί να βοηθήσουμε την ομάδα. Αυτό έκανα κι εγώ από το δικό μου πόστο. Όλοι οι κατηγορούμενοι είναι οι φίλοι μου, δεν το αρνούμαι, αλλά τι να κάνω. Με τον κ. Χριστοβασίλη έχω μιλήσει αλλά δεν έχω συναντηθεί. Στοίχημα παίζω, αλλά έτσι για χαβαλέ 20 ευρώ. Οι λογαριασμοί μου έχουν ανοίξει και δεν βρήκαν τίποτα. Αν είχαν βρει θα ήμουν φυλακή. Ό,τι πέτρα πέφτει στον ΟΦΗ θα είμαι εγώ υπεύθυνος;".
Στη συνέχεια αναφέρθηκε στον Νίκο Μαχλά, ο οποίος επίσης διώκεται πειθαρχικά:
"Ο Μαχλάς είναι πολύ καθαρό παιδί, πεντακάθαρο άτομο και δεν έχει καμία σχέση με αυτά τα θέματα. Όλα θα αποδειχθούν σε ό,τι αφορά τον ΟΦΗ, πως είναι μια φούσκα".

Δεν υπάρχουν σχόλια: