Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2011

Αυτός είναι προγραμματισμός!

Μόνχε, Ζαραδούκας, Γιακούποβιτς, Σανκαρέ, Αλβάρες... Ευτυχώς που το ρόστερ του Ολυμπιακού θα είχε ολοκληρωθεί κατά μεγάλο μέρος του πριν την έναρξη της προετοιμασίας.
Αυτός είναι προγραμματισμός!
Τρίτη 7 Ιουνίου 2011 ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού, Γιάννης Μώραλης, λέει τα εξής:
"Στόχος είναι το πολύ μεγάλο κομμάτι του ρόστερ να έχει κλείσει ως τις 4 Ιουλίου, όταν ξεκινάμε προετοιμασία. Αισιοδοξούμε και πιστεύουμε πως θα το πετύχουμε. Αυτό δεν σημαίνει πως ένας ή δύο ποδοσφαιριστές δεν μπορούν να αποκτηθούν αργότερα.
Όλες οι ομάδες ψάχνουν ευκαιρίες, αλλά δεν θέλουμε να ψάχνουμε-όπως ενδεχομένως έγινε προηγούμενες χρονιές-να πάρουμε παίκτες 30-31 Αυγούστου. Όχι να βρούμε παίκτες από τα αζήτητα".
Πάμπλο Ορμπάιθ, Ζεάν Μακούν, Τζαμέλ Αμπντούν, Βιθέντε Μόνχε και Γιάννης Ζαραδούκας, πιάνουν λιμάνι μετά τον Δεκαπενταύγουστο, κάποιοι και μετά τις 20 Σεπτέμβρη. Ο Ολυμπιακός απέκτησε φέτος δεκατέσσερις ποδοσφαιριστές κι όμως έχει τρομερές ελλείψεις για να σταθεί επάξια στο Τσάμπιονς Λιγκ.
Τώρα, της μοδός είναι οι παίκτες του Ολυμπιακού Βόλου. Οι Πειραιώτες πήραν ήδη τους Μόνχε και Ζαραδούκα και πληροφορούμαστε ότι θέλουν ή κοίταξαν επίσης τους Γιακούποβιτς, Σανκαρέ, Αλβάρες. Όπου να 'ναι θα κοιτάξουν και Ουμπίντες και Ακόστα και όποιον άλλο μένει ελεύθερος από τον Βόλο. Αυτό θα πει προγραμματισμός.
Συγχαρητήρια στους Πειραιώτες που ακόμα ψάχνονται. Αντί να έχει κλείσει το ρόστερ τους από τα τέλη Ιούλη με παικταράδες και η ομάδα να έχει στρώσει για να παίξει στο Τσάμπιονς Λιγκ, αυτοί περιμένουν τι θα μείνει ελεύθερο από το Βόλο τέλη Σεπτέμβρη μπας και μπαλώσουν καμιά τρύπα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: