Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2011

Ο Κλάους και τα ρεκόρ του!!

Η συχνότητα με την οποία πετυχαίνει γκολ ο Στέφανος Αθανασιάδης από την πρώτη μέρα που φόρεσε την ασπρόμαυρη φανέλα.
Ο Κλάους και τα ρεκόρ του
Τον έχουν πει αδύναμο, μέτριο στον αέρα και πως του λείπουν αρκετά στοιχεία για να είναι ένας πλήρης επιθετικός. Όλοι, όμως, παραδέχονται πως ο Στέφανος Αθανασιάδης έχει το ένστικτο του σκόρερ. Είναι πάντα στην κατάλληλη θέση για να βάλει το γκολ...
Απέναντι στον Πανιώνιο, ο νεαρός επιθετικός πέτυχε ένα πολύ όμορφο τέρμα με τον Βιεϊρίνια να δημιουργεί και τον ίδιο να εκτελεί. Αυτό ήταν το πρώτο στο πρωτάθλημα, το τρίτο στη φετινή σεζόν και το 14ο συνολικά από τη μέρα που αγωνίστηκε στην πρώτη ομάδα. Και αν το νούμερο των 14 γκολ δεν εντυπωσιάζει, να θυμίσουμε πως ο Στέφανος Αθανασιάδης στις περισσότερες των συμμετοχών του αγωνίστηκε σαν αλλαγή, γεγονός που πάντα δυσκολεύει έναν παίκτη να προσαρμοστεί και φυσικά του δίνει πολύ λιγότερο χρόνο για να πετύχει τον στόχο του.
Ακόμα και έτσι, όμως, ο ρυθμός με τον οποίο σκοράρει ο διεθνής παίκτης του ΠΑΟΚ είναι εντυπωσιακός. Ο Αθανασιάδης έχει αγωνιστεί συνολικά 2434 λεπτά στον ΠΑΟΚ και σ’ αυτά πέτυχε 14 γκολ όπερ σημαίνει πως σκοράρει ένα γκολ ανά 173.8 λεπτά. Δηλαδή πετυχαίνει 1 γκολ σε 2 αγώνες. Ακόμα καλύτερα είναι τα στατιστικά του για το πρωτάθλημα όπου και σκοράρει ένα γκολ κάθε 146.1 λεπτά συμμετοχής.
Για να αντιληφθείτε το επίτευγμά του να αναφέρουμε πως καλύτερα νούμερα στην Ελλάδα έχει να παρουσιάσει την τελευταία τριετία, σίγουρα μόνο ο Τζιμπρίλ Σισέ.
Πηγή: olapaok.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: