Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2011

Πολύ γκρίνια, αδερφάκι μου...!!

Γκρινιάρηδες είναι οι προπονητές στην Ιταλία, όπως αναφέρει ο Τζιμρπίλ Σισέ σε δηλώσεις του.
Πολύ γκρίνια, αδερφάκι μου...
Ο Γάλλος φορ σχολίασε, μεταξύ άλλων, πως δεν έχει πολύ ελεύθερο χρόνο, καθώς δουλεύει πολύ στη Λάτσιο, ενώ αναφέρθηκε και στα φαγητά που του αρέσουν.
Ο Σισέ μίλησε στο στο «Lazio Style Radio» και ήταν αποκαλυπτικός.
Για τον προπονητή του Έντι Ρέγια
«Ο προπονητής είναι ένα καλό και εργατικό άτομο. Ήταν σημαντικό να νικήσουμε για να ξανάενώσουμε την οικογένεια της Λάτσιο. Χρειάζεται να είμαστε πάντα ενωμένοι ειδικά μετά την άσχημη εβδομάδα που είχαμε».

Για το ματς με την Παλέρμο 

«Ελπίζω να έρθουν στο Ολίμπικο πολλοί φίλοι μας και να μας δώσουν μεγάλη βοήθεια. Θα πρέπει να είμαστε όλοι μαζί σαν μία πραγματική οικογένεια».

Για το ιταλικό πρωτάθλημα 

«Υπάρχουν προπονητές διαβασμένοι και εγώ θα πρέπει να μάθω να προσαρμοστώ σε αυτό τον διαγωνισμό τακτικής. Οι προπονητές είναι πολύ γκρινιάρηδες...».

Για το πώς περνάει τον ελεύθερο χρόνο του:

«Είναι μία πολύ όμορφη πόλη. Υπάρχουν πολλά μαγαζιά και εστιατόρια. Δεν έχω επισκεφτεί ακόμα κάποιο. Στη Λάτσιο δουλεύουμε πολύ και δεν έχουμε πολύ ελεύθερο χρόνο».

Για τις στιλιστικές του επιλογές 

«Δεν ακολουθώ κάποιο συγκεκριμένο στιλ. Η φανέλα της Λάτσιο μου αρέσει. Το χρώμα είναι πολύ ωραίο».

Για το αγαπημένο του φαγητό 

«Έχω μιλήσει με τον Νταμπό και μου έχει πει πάρα πολλά ωραία πράγματα για την Ιταλία. Εάν μου αρέσει η κουζίνα σας; Φυσικά, μου αρέσουν τα ζυμαρικά, κυρίως η καρμπονάρα, και επίσης η πίτσα».
πηγή: sportdog.gr   

Δεν υπάρχουν σχόλια: