Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2013

Άνοιξε λογαριασμό ο Γκέκας!

Στο ντεμπούτο του με τη φανέλα της Ακίσασπορ ο Φάνης Γκέκας σκόρερ απέναντι στην Καϊσερίσπορ.
Η παρουσία του στην Σαμσούνσπορ πέρυσι ήταν καθοριστική για την ομάδα του. Ο Φάνης Γκέκας φαίνεται να έχει βρει τα.. κουμπιά του τούρκικου πρωταθλήματος, καθώς στο ντεμπούτο του με τη φανέλα της Ακίσασπορ, άνοιξε και λογαριασμό.
Συγκεκριμένα, η ομάδα του φιλοξένησε την Καϊσερίσπορ, με τον Έλληνα διεθνή να ανοίγει το σκορ στο 43’ πετυχαίνοντας το πρώτο του τέρμα με τη νέα του ομάδα.
 
πηγή: onsports.gr

Αγγέλου: «Συγκέντρωση, μαχητικότητα και ομαδικότητα!

Για το Σαββατιάτικο παιχνίδι με το Ρέθυμνο στο Αλεξάνδρειο μίλησε ο προιπονητής του Άρη, Βαγγέλης Αγγέλου.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Έχουμε μπροστά μας το δεύτερο από τα τρία παιχνίδια του δεκαημέρου. Αυτό που εμείς θέλουμε είναι συγκέντρωση, μαχητικότητα και ομαδικότητα, στοιχεία που θα μας δώσουν τη δυνατότητα να ελέγξουμε την επιθετική ικανότητα του Ρεθύμνου. Μιας ομάδας που έχει αποδείξει τα τελευταία χρόνια ότι για να την αντιμετωπίσεις, πρέπει να διαθέτεις οπωσδήποτε τα παραπάνω στοιχεία».

Ο Χρυσικόπουλος στον ΠΑΟΚ!

Παίκτης του ΠΑΟΚ θα είναι από δω και πέρα ο Λίνος Χρυσικόπουλος. Ο πρώην παίκτης του Άρη τα βρήκε σε όλα με τους ανθρώπους του Δικεφάλου, έτσι σήμερα έπεσαν καιοι υπογραφές. Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ εξέδωσε και σχετική ανακοινωση:

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την συμφωνία με τον καλαθοσφαιριστή Λίνο Χρυσικόπουλο, ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του Ελληνικού μπάσκετ. Ο Λίνος Χρυσικόπουλος που μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στο Ιταλικό πρωτάθλημα με την ομάδα της Angelico Biella, υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ για τα επόμενα δυόμισι χρόνια.

Ο Λίνος Χρυσικόπουλος γεννήθηκε την 1η Δεκεμβρίου 1992 στην Κέρκυρα, έχει ύψος 2μ.06 και ξεκίνησε την καριέρα του από τον Φαίακα Κέρκυρας και το 2008 πήρε μεταγραφή για τον Άρη, στον οποίο έμεινε τρία χρόνια. Το καλοκαίρι του 2011 μετακινήθηκε στην Ιταλία και για δύο σεζόν ανήκε στο δυναμικό της Angelico Biella. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι τις τελευταίες ημέρες ο νεαρός καλαθοσφαιριστής, είχε ξεκινήσει προπονήσεις με τον ΠΑΟΚ και από σήμερα ενσωματώνεται και επίσημα στο πρόγραμμα της ομάδας.

Ο Λίνος Χρυσικόπουλος είναι διεθνής με όλες τις «μικρές» Εθνικές ομάδες. Έχει 31 συμμετοχές στην Εθνική παίδων και 26 στην Εθνική εφήβων, ενώ έχει αγωνιστεί στο Ευρωμπάσκετ παίδων του 2008, στο Ευρωμπάσκετ εφήβων του 2009 και 2010 και στο Ευρωμπάσκευτ νέων ανδρών του 2011, ενώ το 2009 είχε αγωνιστεί και στο πανευρωπαϊκό All Star Game νέων που έγινε στην Πολωνία.

Χωρίς Γκαρσία στο Κλεάνθης Βικελίδης!

Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ ολοκληρώθηκε και ο Δώνης ανακοίνωσε την αποστολή στην οποία συμπεριλαμβάνονται Ολίσε, Καμαρά και Ιτάνζ όχι όμως και ο ανέτοιμος Βούκιτς. Η είδηση αφορά τον Πάμπλο Γκαρσία καθώς ο Δώνης τον απέκλεισε από την αποστολή αφού ταλαιπωρείται από ίωση και δεν προπονήθηκε σήμερα.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ έκρινε πώς δεν χρειαζόταν να περιμένει και την αυριανή μέρα ή να τον συμπεριλάβει στην αποστολή για να εξαντλήσει όλα τα περιθώρια. Έτσι τον απέκλεισε απο σήμερα Παρασκευή. Εκτός αποστολής οι Σταφυλίδης, Πέλκας, Γεωργιάδης και Χακόμπο.

Την αποστολή αποτελούν οι:
Στέφανος Αθανασιάδης
Αλέξανδρος Αποστολόπουλος
Παναγιώτης Γλύκος
Χρήστος Ιντζίδης
Γιώργος Κατσικάς
Κώστας Κατσουράνης
Δημήτρης Κωνσταντινίδης
Δημήτρης Σαλπιγγίδης
Γιώργος Φωτάκης
Alves Maciel Dorvalino
Abdoul Razzagui Camara
Charles Itandje
Ergys Kace
Costin Lazar
Liam Lawrence
Sekou Oliseh
Bertrand Robert
Gordon Schildenfeld


πηγή: metrosport.gr
 


Βοργιάς: «Ο Δούρος θα αποτελεί παρελθόν σε λίγες μέρες»

Ο πρώην πρόεδρος της Επιτροπής Ορισμού διαιτητών και παλαίμαχος διαιτητής, Σωτήρης Βοργιάς, μίλησε στην εκπομπή «Στη Σέντρα» του «Αθλητικού Metropolis», όπου αναφέρθηκε στον ορισμό του διαιτητή Βοσκάκη στο κυριακάτικο ντέρμπι του Άρη με τον ΠΑΟΚ αλλά προέβλεψε ακόμη την αποπομπή του κ. Δούρου από τη θέση του υπεύθυνου της Επιτροπής Ορισμού Διαιτητών.
Αναλυτικά τα όσα ανέφερε:

«Δεν θα τον επέλεγα ποτέ τον Βοσκάκη. Και η τελευταία λύση να ήταν δεν θα τον επέλεγα. Θα έβρισκα μια πιο αξιόπιστη λύση για να μη δώσω τροφή στους δημοσιογράφους και τα σωματεία. Γιατί από την ώρα του ορισμού, τα σωματεία ψάχνονται και αν δεν τους αρέσουν αυτά που θα σφυρίξει ο διαιτητής, τα συζητάνε μια εβδομάδα μετά τον αγώνα. Εγώ πάντως προβλέπω ότι ο κ. Δούρος θα είναι παρελθόν σε λίγες μέρες».


πηγή: metrosport.gr
 


Μουστακίδης: «Θα έχει αποτελέσματα η πρόσληψη του Μιχαλήτσου»

Ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του Άρη, Μπάμπης Μουστακίδης, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στη Σέντρα» του «Αθλητικού Metropolis» όπου μίλησε για το ντέρμπι της Κυριακής με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ αλλά και την πρόσληψη του Γιάννη Μιχαλήτσου στον πάγκο των «κίτρινων».
Αναλυτικά τα όσα ανέφερε:

Για το ντέρμπι του Άρη με τον ΠΑΟΚ:
«Βαθμολογικά, άσχετα αν ο Άρης παίζει στην έδρα του, κανείς δεν είναι φαβορί. Ο Άρης έχει το άγχος γιατί θα κρίνει πολλά για τη βαθμολογική συνέχεια αλλά βρίσκει τον ΠΑΟΚ με πολλά αγωνιστικά θέματα και έχει την ευκαιρία να κερδίσει το ντέρμπι και το γόητρο».

Για την πρόσληψη του Μιχαλήτσου στη θέση του προπονητή του Άρη:
«Αυτή τη στιγμή δε παίζουν ρόλο τα πρόσωπα, αν και ο Γιάννης είναι μέλος της οικογένειας του Άρη. Είναι μια λύση που πιστεύω πως θα φέρει αποτελέσματα γιατί ξέρει τη ψυχολογία τέτοιων παιχνιδιών και έχει ξανακαθίσει στον πάγκο σε τέτοια παιχνίδια. Όσοι έχουν παραστάσεις από τέτοια παιχνίδια η βοήθεια τους είναι σημαντική, αλλά οι παίκτες είναι αυτοί που αφομοιώνουν της οδηγίες και αυτοί είναι οι πρωταγωνιστές».

Για το αν θυμάται κάποιο Άρης ΠΑΟΚ που να του έχει μείνει αξέχαστο στην καριέρα του:
«Εγώ θα θυμηθώ μια μεγάλη νίκη, αρκετά χρονιά πριν, το 1985. Είχε προηγηθεί ο ΠΑΟΚ και με ολική ανατροπή είχαμε πετύχει μια μεγάλη νίκη με 1-3. Τις τελευταίες αγωνιστικές τότε διεκδικούσαμε πολλά πράγματα. Οι μεγάλες νίκες μένουν σε αυτά τα παιχνίδια».


πηγή: metrosport.gr
 


Τουρσουνίδης: «Το ντέρμπι εξαρτάται από την απόδοση του ΠΑΟΚ»

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Γιώργος Τουρσουνίδης, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στη Σέντρα» του «Αθλητικού Metropolis» όπου μίλησε για το κυριακάτικο ντέρμπι ανάμεσα σε Άρη και ΠΑΟΚ αλλά και για τις μεταγραφές που έκανε τις τελευταίες μέρες ο «δικέφαλος».
Αναλυτικά τα όσα ανέφερε:

Για το ντέρμπι της Κυριακής ανάμεσα σε Άρη και ΠΑΟΚ:
«Σε αυτά τα παιχνίδια είναι δύσκολο να γίνουν προγνωστικά. Παίζουν ρόλο η δυναμική και ο κόσμος. Το ματς θα κριθεί από την απόδοση που θα έχει ο ΠΑΟΚ και το πόσο πολύ θα θελήσει να διεκδικήσει τη νίκη».

Για τα τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα του ΠΑΟΚ:
«Είναι καλοί ποδοσφαιριστές, ελπίζουμε να μπουν όσο πιο γρήγορα στο κλίμα για να βοηθήσουν κι αυτοί την ομάδα. Αν μπουν να αγωνιστούν πιστεύω πως θα τους έχουν μεταφέρει τι σημαίνει ένα Άρης- ΠΑΟΚ. Ο Ιτάνζ γνωρίζει το ελληνικό πρωτάθλημα και δε θέλει χρόνο να εγκλιματιστεί. Για τους άλλους ξέρω πως είναι καλοί παίκτες. Καμαρά και Ολίσε πιστεύω πως θα μπουν και θα προσφέρουν. Ο Σέρβος είναι επίσης γνωστός».

Για αν θυμάται κάποιο Άρης- ΠΑΟΚ που να του έχει μείνει αξέχαστο:
«Όλα τα παιχνίδια με τον Άρη έχανε κάτι. Εγώ έχω πει πολλές φορές πως δε θα ξεχάσω εκείνο το 0-4 που έχει μείνει στην ιστορία. Είχε αναβληθεί λόγω επεισοδίων και είχα ευτυχήσει να πετύχω και τα 2 γκολ. Έχει “μείνει” σε μένα και στην οικογένεια του ΠΑΟΚ.»


πηγή: metrosport.gr