Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2013

Ούτε που ζορίστηκε!

Κατά διαστήματα, ο Πανθρακικός, έπαιξε ωραίο ποδόσφαιρο και επικράτησε εύκολα 4-1 του Απόλλωνα Σμύρνης, «σφραγίζοντας» την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ούτε που ζορίστηκε
Με τον Αντριάν Λουσέρο να κάνει ότι θέλει την άμυνα του Απόλλωνα Σμύρνης, ο Πανθρακικός επικράτησε 4-1, στον επαναληπτικό της Ριζούπολης και σφράγισε την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Τζάνης πέτυχε το πρώτο του γκολ με την φανέλα των «πράσινων» μολις στο 5’, ενώ ο Σερφά στο 35’ έκανε δύο τα τέρματα της ομάδας του Παύλου Δερμιτζάκη. Ο Σερφά έκανε πέναλτι στο 65’, ο Κατσίκης το εκτέλεσε εύστοχα, ξανάβαλε τον Απόλλωνα στον αγώνα, όμως ο Βαϊρουά στο 79’ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-1.

Το τελικό 4-1 έκανε ο Λουσέρο στο 86’ σφραγίζοντας μια πολύ καλή και μεστή εμφάνιση. Μάλιστα, ο Βραζιλιάνος είχε και σουτ στο δοκάρι στο 30'.

Πανθρακικός (Παύλος Δερμιτζάκης): Κουτσόπουλος, Μπαϊκαρά, Χρήστου, Σερφά, Σαρακατσάνος, Λαδάκης, Μουνάφο, Τζάνης (63' Μίνγκας), Γωνιάδης (75' Παπαδόπουλος), Λουσέρο, Κοντογουλίδης (75' Βαϊρουά).

Απόλλων Σμύρνης (Αλέκος Βοσνιάδης): Γουμάγιας, Χατζηζήσης, Κρουσταλέλης, Κύργιας, Ιασωνίδης, Κωνσταντίνου (78' Καμαρά), Λεοντίου, Κατσίκης, Διαμάντης (71' Μανιάς), Καραδέμητρος, Ντιαλό.

Διαιτητής: Παπαδόπουλος (Μακεδονίας)
Βοηθοί: Βασιλειάδης, Δημητριάδης (Μακεδονίας)
Γήπεδο: ΔΑΚ Κομοτηνής


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: