Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2013

«Μεταγραφές ουσίας η Ίντερ»

Την ικανοποίησή του για τις μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας του εξέφρασε ο πρόεδρος της Ίντερ, Μάσιμο Μοράτι, τονίζοντας πως με τους νέους παίκτες οι «νερατζούρι» ισχυροποιούνται.

«Μεταγραφές ουσίας η Ίντερ»
Οι οπαδοί της Ίντερ χρειάστηκε να περιμένουν την τελευταία μέρα των μεταγραφών για να… χαμογελάσουν. Οι μέχρι τώρα κινήσεις της αγαπημένης τους ομάδας αφορούσαν σε παραχωρήσεις παικτών, με σημαντικότερη αυτή του Γουέσλεϊ Σνάιντερ. Οι άνθρωποι της διοίκησης, όμως, τους επιφύλαξαν ένα… ντεμαράζ, με το οποίο εξασφάλισαν ενδιαφέροντες ποδοσφαιριστές, ικανούς να ενισχύσουν το ρόστερ που έχει στη διάθεσή του ο Αντρέα Στραματσόνι.

Οι προσθήκες αυτές ικανοποίησαν τον Μάσιμο Μοράτι, ο οποίος μίλησε λίγο μετά το τέλος των μεταγραφών. «Πήραμε παίκτες χρήσιμους για την ομάδα. Χρειαζόμασταν ενίσχυση στα δεξιά και αποκτήσαμε τον Σκελότο. Προσθέσαμε εμπειρία με τον Κουζμάνοβιτς, αλλά και ταλέντο με τον Κόβασιτς. Δεν προχωρήσαμε, συνεπώς, σε μεταγραφές εντυπωσιασμού, αλλά ουσίας. Πήραμε αυτό που χρειαζόμασταν», σχολίασε ο Μοράτι.

Ο πρόεδρος της Ίντερ αφιέρωσε μερικά λόγια στον Ματέο Κόβασιτς, ο οποίος τον έχει ενθουσιάσει. «Ιδιαίτερη εντύπωση μου έχει κάνει ο Κόβασιτς. Είναι νέος, με πολύ ταλέντο και μεγάλες προοπτικές εξέλιξης. Έχει τα απαραίτητα στοιχεία για να ενταχθεί στο πλάνο της ομάδας. Εκτός από αυτό, όμως, είναι και πολύ καλός χαρακτήρας. Συναντηθήκαμε και ήταν ευτυχισμένος από τη μεταγραφή του. Είμαι σίγουρος πως θα φέρει κάτι νέο στην ομάδα μας», σημείωσε ο πρόεδρος των «νερατζούρι».

Από τα λεγόμενά του ο πρόεδρος μοιάζει αισιόδοξος πως η πορεία της ομάδας του θα είναι καλύτερη στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος. «Κάποιοι ισχυρίζονται πως με τις προσθήκες αυτές η Ίντερ μπορεί να διεκδικήσει την 3η θέση. Εμείς, όμως, στοχεύουμε στην 1η. Αυτός είναι ο στόχος μας, αυτή είναι η θέση που μας αρμόζει», είπε ο Μάσιμο Μοράτι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: