Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2013

Δέκα διεθνείς ο ΠΑΟΚ!

Εικόνα… εγκατάλειψης θα παρουσιάζουν οι εγκαταστάσεις του ΠΑΟΚ στη Ν. Μεσήμβρια την ερχόμενη εβδομάδα, καθώς δέκα ποδοσφαιριστές θ’ απουσιάζουν λόγω υποχρεώσεων με τις εθνικές τους ομάδες.

Δέκα διεθνείς ο ΠΑΟΚ

Ο Έλληνας μέσος, όπως και οι Σαλπιγγίδης, Αθανασιάδης κλήθηκαν για το φιλικό της Ελλάδας με την Ελβετία, στο «Καραϊσκάκη» (Τετάρτη, 6/2).

Αυτοί δεν είναι οι μόνοι που θα λείψουν από τη Ν. Μεσήμβρια, καθώς υποχρεώσεις με εθνικές ομάδες έχουν συνολικά δέκα ποδοσφαιριστές του «Δικεφάλου».

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ για τις υποχρεώσεις των διεθνών ποδοσφαιριστών της ομάδας:

«Ο ομοσπονδιακός προπονητής Fernando Santos κάλεσε στην Εθνικής ομάδα των Ανδρών τους Δημήτρη Σαλπιγγίδη, Κώστα Κατσουράνη και Στέφανο Αθανασιάδη για τη φιλική αναμέτρηση απέναντι στην Ελβετία στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης".

Σήμερα επίσης έγινε γνωστό ότι ο Abdoul Razzagui Camara κλήθηκε στην Εθνική ομάδα της Γουϊνέας για την φιλική αναμέτρηση Γουϊνέας – Σενεγάλης, που θα πραγματοποιηθεί στις 5 Φεβρουαρίου 2013 στο Saint Leu la Foret της Γαλλίας.

Ο Gordon Schildenfeld έχει κληθεί από τον ομοσπονδιακό προπονητή της Εθνικής ομάδας της Κροατίας, Ιγκόρ Στίματς για τον φιλικό αγώνα Κορέας – Κροατίας, που θα διεξαχθεί στο Craven Cottage του Λονδίνου.

Ο Costin Lazar έχει κληθεί να αγωνιστεί με την Εθνική ομάδα της Ρουμανίας στον φιλκικό αγώνα που θα δώσει εναντίον της Αυστραλίας στις 6 Φεβρουαρίου 2013 στη Malaga της Ισπανίας.

Oι Δημήτρης Κωνσταντινίδης, Δημήτρης Πόποβιτς και Παναγιώτης Δεληγιαννίδης κλήθηκαν στην Εθνική ομάδα Νέων U-19 για τον φιλικό αγώνα Ελλάδας – Βελγίου στις 6/2/2013.

Τέλος, υπενθυμίζουμε ότι ο Bongani Khumalo συμμετέχει με την Εθνική ομάδα της Νοτίου Αφρικής στο Africa Cup of Νations 2013 και αύριο Σάββατο στις 20:30 θα αντιμετωπίσει την ομάδα του Μάλι στα προημιτελικά της διοργάνωσης».

Δεν υπάρχουν σχόλια: