Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2013

«Μεγάλη ομάδα ο Παναθηναϊκός»

Με ένα στόμα, μια φωνή, τα πέντε νέα μεταγραφικά αποκτήματα του Παναθηναϊκού κατά την χειμερινή περίοδο, εξήραν το εγκώμιο του συλλόγου, στο πλαίσιο της επίσημης παρουσίασή τους.

«Μεγάλη ομάδα ο Παναθηναϊκός»

Οι Γιοχέι Καζιγιάμα, Παναγιώτης Σπυρόπουλος, Νίκι Κάιπερ, Θανάσης Ντίνας και Χοκίν Εσπάρθα έπλεξαν το εγκώμιο της νέας τους ομάδας, τονίζοντας πως το τριφύλλι είναι μια σπουδαία και ιστορική ομάδα.

Και οι πέντε –μεταξύ άλλων- ξεκαθάρισαν πως είναι έτοιμοι να αρπάξουν την ευκαιρία που τους δίνεται και να καθιερωθούν στο τριφύλλι.

Αναλυτικά, όσα είπαν:

Καζιγιάμα: «Ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα και πρέπει να συνεχίσει να κερδίζει. Θέλω να προσπαθήσω να βοηθήσω την προσπάθεια του Παναθηναϊκού. Πρέπει να προσαρμοστώ το ταχύτερο δυνατό, ήξερα ότι ο Παναθηναϊκός έχει πολύ δυνατούς παίκτες, αν και δεν είχαν καλό ξεκίνημα. Οι συνθήκες είναι πολύ καλές και χάρη στη νίκη με τον Ατρόμητο θα βελτιωθούν στη συνέχεια τα πράγματα».

Σπυρόπουλος: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους με πίστεψαν και με έφεραν στον Παναθηναϊκό. Δεν μου αρέσουν τα πολλά λόγια θα προσπαθήσω να τους δικαιώσω μέσα στο γήπεδο. Εύχομαι ο Παναθηναϊκός να βρει το δρόμο του γιατί είναι τεράστια ομάδα. Έχω μεγάλη αυτοπεποίθηση , πιστεύω στον εαυτό μου και θα περιμένω να μου δώσει ευκαιρία ο προπονητής μου να την αρπάξω. Σίγουρα μπορώ να ανταπεξέλθω. Εάν δεν μπορούσα δεν θα έκανα αυτή τη δουλειά. Μπορεί να είμαι μικρός αλλά έχω μάθει να παίζω υπό πίεση. Σίγουρα ο Παναθηναϊκός έχει μεγαλύτερη πίεση γιατί έχει πολύ κόσμο. Είμαι αισιόδοξος ότι θα πάμε καλά».

Ντίνας: «Θέλω να ευχαριστήσω όσους με επέλεξαν να αγωνιστώ με τη φανέλα του Παναθηναϊκού. Πρέπει να τους δικαιώσω. Ευχαριστώ και την Παναχαϊκή και τους συμπαίκτες μου γιατί τη μεταγραφή μου την οφείλω και σε αυτούς. Πρέπει να παλέψουμε για να αλλάξουμε την κατάσταση . Αν αξίζει να είμαι εδώ θα το αποδείξω μέσα στο γήπεδο. Εμένα μου αρέσει να παίζω και στις τρεις θέσεις πίσω από τον επιθετικό. Πού αποδίδω καλύτερα θα το δει ο προπονητής».

Κάιπερ: «Είμαι ευχαριστημένος που είμαι εδώ. Ο Παναθηναϊκός είναι πολύ μεγάλο κλαμπ και ελπίζω να πάω καλά εδώ. Να πάμε όσο ψηλότερα γίνεται. Το στυλ μου δεν είναι να παίζω μόνο αμυντικά, αλλά να κάνω σέντρες και να παίζω επιθετικά. Το πιο βασικό είναι να ανακόψω τις προσπάθειες των αντιπάλων. Θέλω να δείξω ότι παραμένω καλός παίκτης. Δεν ξέρω το μέλλον. Θα πάω πίσω το καλοκαίρι και θα δούμε εάν θα μείνω ή θα επιστρέψω. Δεν εξαρτάται μόνο από εμένα αλλά από την Τβέντε και τον Παναθηναϊκό».

Εσπάρθα: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω πολύ τον Παναθηναϊκό για την υποδοχή. Έχω κατανοήσει το μεγαλείο του συλλόγου σε Ελλάδα και Ευρώπη. Έρχομαι για να βοηθήσω τον Παναθηναϊκό να πάει εκεί που του αξίζει. Είναι αλήθεια ότι είχα προπονητή τον κ. Φάμπρι στην προετοιμασία της Ουέσκα. Γνωρίζει καλά πώς παίζω, τον τρόπο, τις αρετές μου. Ευχαριστώ πολύ για την ευκαιρία που μου έδωσε. Θεωρώ τον εαυτό μου πολύ γρήγορο παίκτη, μπορώ να παίξω και από τις δύο πλευρές και έρχομαι να συνεισφέρω με τον τρόπο μου για να πάει ψηλότερα η ομάδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: