Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2013

Ούτε η Νικολούλη δεν θα τους έβρισκε…!!

«Ντου στα Αποδυτήρια» με τα τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα του Παναθηναϊκού. Μέσα στο παιχνίδι και η ΑΕΚ… Για καθίστε, ρε παιδιά, ένα λεπτό. Εδώ δεν είναι μόνο ότι δεν ξέρουμε τους παίκτες που πάει και παίρνει ο Παναθηναϊκός. Υπάρχει κι άλλο θέμα. Δεν γνωρίζουμε πια και τις ομάδες. Εκεί έχει φτάσει το πράμα…
Κεσκεσέ Ουέσκα, δηλαδή; Ποια είναι αυτή η ομάδα; Για χρόνια, λέει, έπαιζε Γ, Δ’ εθνική Ισπανίας, έχει ανέβει εδώ και τρείς – τέσσερις σεζόν στην Β’ και είναι κάθε χρονιά στο παρά τρίχα να πέσει. Ψάξε – βρες, λοιπόν. Μόνο αν παίζεις στοίχημα μπορεί να την έχεις ακούσει καμία φορά.
Τέλος πάντων. Σε λίγο θα χρειάζεται η συνδρομή της Νικολούλη για να βρίσκουμε ποιοι παίκτες και από ποιες ομάδες έρχονται στην Ελλάδα.
Κι άλλο εξτρέμ!
Και δεν είναι μόνο αυτό. Είναι ότι πάθανε πλάκα και στην Ισπανία. Είναι δυνατόν, σου λένε, οι Ισπανοί δημοσιογράφοι να πηγαίνει σε κοτζάμ Παναθηναϊκό ο Εσπάρθα; Τρίβανε τα μάτια τους βλέποντας την είδηση…
Άσε το άλλο. Η μοναδική θέση που δεν έχει πρόβλημα ο Παναθηναϊκός αυτή τη στιγμή είναι στα εξτρέμ. Ένα σωρό παίκτες έχει. Τον Κουϊνσι, τον Μπαρμπαρούση, τον Μαυρία, μέχρι και ο Ζέκα με τον Σισοκό μπορούν να παίξουν στα άκρα. Κι όμως, πάει και παίρνει έναν ακόμα ακραίο. Σέντερ φορ; Μόνο έναν έχει. Τον Τοτσέ, αφού ο Φορναρόλι είναι περιφερειακός.
Και μιας και μιλάμε για Β’ Ισπανίας, και ο Τοτσέ εκεί έπαιζε αλλά τουλάχιστον ήταν πρώτος σκόρερ. Έβαζε γκολ με το τσουβάλι.
Όλα κι όλα…
Ή μήπως έχει ξανακούσει κανείς στην Ελλάδα για τον Ολλανδό τον Κάιπερ; Και πώς να ακούσεις, δηλαδή; Από το 2009 που είναι στην Τβέντε έχει παίξει όλα κι όλα 26 ματς. Ούτε σκάρτη μια σεζόν, δηλαδή. Κι έχει και σοβαρούς τραυματισμούς, όπως διάβασα. Δυο ρήξεις στους χιαστούς έχει πάθει.
Και είναι, βέβαια, και ο Ντίνας της Παναχαϊκής, η οποία με το ζόρι πάει να σωθεί φέτος στην Β’ εθνική, όπως και ο Σπυρόπουλος από τον Πανιώνιο.
Ούτε στο manager!
Βεβαίως και είναι λαχεία οι μεταγραφές και ποτέ δεν ξέρεις τι θα κάνουν οι παίκτες. Μπορεί και να βγούνε λαβράκια. Εδώ, όμως, μιλάμε για ξένους ποδοσφαιριστές που ούτε στο football manager τους πετυχαίνεις καλά, καλά. Ο ένας έρχεται από μια Ουέσκα, ο άλλος έχει τραυματισμούς, αυτός ο επιθετικός ο 30χρονος Μπόιντ που ακούστηκε για τους πράσινους είναι γυρολόγος τα τελευταία χρόνια. Άντε βγάλε άκρη, δηλαδή. Και μπορούν τέτοιοι παίκτες να κάνουν τη διαφορά; Είναι καλύτεροι απ’ αυτούς που ήδη έχει ο Παναθηναϊκός;
Η προτίμηση Ανάκογλου
Και είναι και το άλλο που δείχνει σε τι κατάσταση έχει φτάσει ο Παναθηναϊκός. Φτάνεις, δηλαδή, να διαβάζεις σήμερα στις εφημερίδες ότι ο Ανάκογλου προτιμάει αντί του Παναθηναϊκού την ΑΕΚ. Ποια ΑΕΚ; Την φετινή των ακόμα μεγαλύτερων προβλημάτων από τον Παναθηναϊκό, άλλο ότι η Ένωση έκανε μερικές αρκετά καλές μεταγραφικές κινήσεις με Πετρόπουλο, Μητρόπουλο και σία, μπας και ρεφάρει τώρα τον Γενάρη.
Ή μήπως ξεχνάει κανείς ότι το καλοκαίρι ο Τσουκαλάς είχε προτιμήσει τον ΠΑΣ Γιάννενα από την ΑΕΚ και σου έλεγε «θέλω να έχω το κεφάλι μου ήσυχο»; Και ο ΠΑΣ αυτή τη στιγμή είναι πάνω και από την ΑΕΚ, αλλά και από τον Παναθηναϊκό στην βαθμολογία.
Προτίμησε Β’ Βελγίου…
Και κάτι τελευταίο. Παρακαλάει τόσο καιρό η ΑΕΚ να πάρει τον Κλωναρίδη δανεικό από την Λίλ. Και πού πάει και τον δίνει τον πιτσιρικά η γαλλική ομάδα; Στην Μουσκρόν. Προτίμησε, δηλαδή, έναν σύλλογο Β’ εθνικής Βελγίου, παρά μια ομάδα Α’ εθνικής στην Ελλάδα. Άντε και καλά κρασιά… Ένας θεός, δηλαδή, ξέρει τι έχουν να δούνε ακόμα τα ματάκια μας στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

πηγή: sportdog.gr   

Δεν υπάρχουν σχόλια: