Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2013

Έξω ο Κουίνσι, μέσα οι «νέοι»

Ο Κουίνσι δεν θα ακολουθήσει την αποστολή του Παναθηναϊκού στην Τρίπολη, κάτι που όμως θα κάνουν οι τρεις από τους τέσσερις «νέους» της ομάδας.

Έξω ο Κουίνσι, μέσα οι «νέοι»

Ο Κουίνσι έκανε θεραπεία για ακόμα μια μέρα – μαζί με τον Διαμαντή Χουχούμη – και ο Φάμπρι δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του.

Απών από το πρωινό πρόγραμμα στις εγκαταστάσεις της Παιανίας ήταν και ο Κώστας Μπαρμπαρούσης που ταλαιπωρείται από ίωση, ενώ αντίθετα, συμμετείχε ο νεαρός φορ, Κώστας Αποστολόπουλος, αλλά και ο Παναγιώτης Σπυρόπουλος που αποκτήθηκε από τον Πανιώνιο.

Στην αποστολή για το ματς με τους Αρκάδες συμπεριελήφθησαν και οι τρεις από τους τέσσερις παίκτες που υπέγραψαν στους «πράσινους» την τελευταία μέρα των μεταγραφών και αναφερόμαστε στους Σπυρόπουλο, Κάιπερ και Εσπάρθα. Εκτός έμεινε ο Ντίνας.

Αναλυτικά τα μέλη της αποστολής: Κοτσόλης, Καρνέζης, Καπίνο, Μπουμσόνγκ, Χαμπίμπ, Λαγός, Βιτόλο, Τοτσέ, Μαρίνος, Σεϊταρίδης, Καζιγιάμα, Σισοκό, Ζέκα, Βελάσκες, Πίντο, Τριανταφυλλόπουλος, Μαυρίας, Φουρλάνος, Αποστολόπουλος, Σπυρόπουλος, Κάιπερ, Εσπάρθα.

Σε ό,τι αφορά το πρόγραμμα της προπόνησης, οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού έκαναν ζέσταμα, ταχύτητες, ασκήσεις τακτικής και δίτερμα.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: