Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2013

Τουρσουνίδης: «Το ντέρμπι εξαρτάται από την απόδοση του ΠΑΟΚ»

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Γιώργος Τουρσουνίδης, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στη Σέντρα» του «Αθλητικού Metropolis» όπου μίλησε για το κυριακάτικο ντέρμπι ανάμεσα σε Άρη και ΠΑΟΚ αλλά και για τις μεταγραφές που έκανε τις τελευταίες μέρες ο «δικέφαλος».
Αναλυτικά τα όσα ανέφερε:

Για το ντέρμπι της Κυριακής ανάμεσα σε Άρη και ΠΑΟΚ:
«Σε αυτά τα παιχνίδια είναι δύσκολο να γίνουν προγνωστικά. Παίζουν ρόλο η δυναμική και ο κόσμος. Το ματς θα κριθεί από την απόδοση που θα έχει ο ΠΑΟΚ και το πόσο πολύ θα θελήσει να διεκδικήσει τη νίκη».

Για τα τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα του ΠΑΟΚ:
«Είναι καλοί ποδοσφαιριστές, ελπίζουμε να μπουν όσο πιο γρήγορα στο κλίμα για να βοηθήσουν κι αυτοί την ομάδα. Αν μπουν να αγωνιστούν πιστεύω πως θα τους έχουν μεταφέρει τι σημαίνει ένα Άρης- ΠΑΟΚ. Ο Ιτάνζ γνωρίζει το ελληνικό πρωτάθλημα και δε θέλει χρόνο να εγκλιματιστεί. Για τους άλλους ξέρω πως είναι καλοί παίκτες. Καμαρά και Ολίσε πιστεύω πως θα μπουν και θα προσφέρουν. Ο Σέρβος είναι επίσης γνωστός».

Για αν θυμάται κάποιο Άρης- ΠΑΟΚ που να του έχει μείνει αξέχαστο:
«Όλα τα παιχνίδια με τον Άρη έχανε κάτι. Εγώ έχω πει πολλές φορές πως δε θα ξεχάσω εκείνο το 0-4 που έχει μείνει στην ιστορία. Είχε αναβληθεί λόγω επεισοδίων και είχα ευτυχήσει να πετύχω και τα 2 γκολ. Έχει “μείνει” σε μένα και στην οικογένεια του ΠΑΟΚ.»


πηγή: metrosport.gr
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: