Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2013

Το παραμυθένιο στόρι του Ανάκογλου!

Απίστευτο και όμως… «κιτρινόμαυρο»! Διαβάστε στο sday.gr τη συγκινητική ιστορία που έφερε τον Δημήτρη Ανάκογλου στην ΑΕΚ.

Το παραμυθένιο στόρι του Ανάκογλου

Η απάντηση είναι απρόσμενη, καθώς η διοίκηση δεν βρήκε κεφάλαιο ούτε από κάποια ταμειακή διευκόλυνση, ούτε και από το ποσοστό του Σορεντίνο αλλά από την αγάπη ενός άτυχου οπαδού της και της οικογένειας του.
Συγκεκριμένα, ένα νεαρό παιδί είχε ένα σοβαρό ατύχημα και πλέον δίνει μία δύσκολη μάχη για να επανέλθει πλήρως η υγεία του. Έπειτα από την αποζημίωση που εισέπραξε ο πατέρας του –τα χρήματα της οποίας ήταν παραπάνω από όσα χρειάζονταν και υπολόγιζαν- ήρθε σε επικοινωνία με τη διοίκηση της ΠΑΕ και τους ενημέρωσε για την επιθυμία του… να έρθει στην ΑΕΚ ο Βίκτωρας Κλωναρίδης καλύπτωντας εκείνος ένα σημαντικό μέρος του ποσού με τα χρήματα της ασφαλιστικής!
Στην ΑΕΚ δεν πίστευαν στ’ αυτιά τους… ωστόσο δέχτηκαν την πρόταση και την μοναδική προϋπόθεση του μπαμπά του παιδιού: «Αν έρθει ο Κλωναρίδης στην ΑΕΚ, θέλω να επισκεφτούν το παιδί μου τρεις παίκτες της ομάδας»! Ούτε χρήματα πίσω, ούτε τόκοι, ούτε ποσοστά, ούτε τίποτα… παρά μόνο μερικές στιγμές χαράς στη μάχη που δίνει ο άτυχος νεαρός!

Μετά την αλλαγή πλάνων και τη «στροφή» στον Ανάκογλου, ο Ανδρέας Δημητρέλος επικοινώνησε με τον πατέρα του παιδιού και του ανακοίνωσε ότι η ΑΕΚ θα κινηθεί για τον 21χρονο μεσοεπιθετικό και όχι για τον Κλωναρίδη. Η απάντηση της οικογένειας του παιδιού ίδια: «Ακόμη καλύτερα, αφού η καταγωγή μας είναι από τις Σέρρες».

Έτσι, με αυτόν τον απίστευτο… βγαλμένο από παραμύθι τρόπο βρήκαν τα χρήματα (περίπου 30.000ευρώ) που τους έλειπαν για να ικανοποιήσουν οικονομικά τον Πανσερραϊκό και να ντύσουν τον παίκτη στα «κιτρινόμαυρα». Μάλιστα ο πρόεδρος της ΑΕΚ υποσχέθηκε στην οικογένεια του παιδιού ότι τα χρήματά του θα του επιστραφούν άμεσα με τα πρώτα έσοδα της ΠΑΕ και πως η επίσκεψη στον νεαρό οπαδό από τους ποδοσφαιριστές της ομάδας θα γίνει την επόμενη εβδομάδα.
πηγή: sday.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: