Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2013

«Υπήρξε μια παράλειψη, θα το διορθώσουμε»

Καθησυχαστικός για το οικονομικό θέμα που προέκυψε γύρω από το όνομά του εμφανίστηκε ο Ράφικ Τζεμπούρ, μιλώντας σε βράβευσή του από την Vodafone για τα 100 γκολ που πέτυχε στην Α’ Εθνική.

«Υπήρξε μια παράλειψη, θα το διορθώσουμε»

«Υπήρχε μία μικρή παράλειψη και θα τη διορθώσουμε. Σύντομα όλα θα είναι εντάξει», τόνισε μεταξύ άλλων ο Αλγερινός επιθετικός.

Επίσης, ο διεθνής φορ σχολίασε την παραμονή του σε συνδυασμό με τα δημοσιεύματα: «Εγινε αυτό που ήθελα, η παραμονή μου στον Ολυμπιακό».

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ράφικ Τζεμπούρ στους εκπρόσωπους του Τύπου κατά τη διάρκεια της βράβευσής του

Για τα 100 γκολ που έχει πετύχει στην πρώτη κατηγορία του ελληνικού πρωταθλήματος

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος για τα εκατό γκολ που έχω πετύχει και την βράβευση που μου γίνεται. Ελπίζω να φτάσω τα διακόσια γκολ σύντομα».

Για την ιστορία με τη φορολογική δήλωση και τα χρήματα που βρήθα

«Δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα. Όλα είναι μια χαρά. Υπήρχε μία μικρή παράληψη και θα τη διορθώσουμε. Σύντομα όλα θα είναι εντάξει. Δεν χρειάζεται να ανησυχεί ο κόσμος».

Για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο

«Θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε έναν δύσκολο αντίπαλο. Ο Ατρόμητος είναι ένας αντίπαλος όπως ο Αστέρας Τρίπολης και ο Λεβαδειακός που μπορούν να δημιουργήσουν προβλήματα στον Ολυμπιακό και εμείς πρέπει να είμαστε προσεκτικοί».

Για τα δημοσιεύματα με την Μπεσίκτας και την Σίτι και η ανανέωση του συμβολαίου του είναι μια απάντηση σε όλα αυτά

«Είχα δηλώσει από την αρχή ότι ήθελα να μείνω και είχαμε συζητήσει με τον πρόεδρο. Το είχα πει στην τηλεόραση, το ήξερε ο κόσμος, το ήξερα και εγώ. Τελικά έγινε αυτό που ήθελα, η παραμονή μου στον Ολυμπιακό».

Για τους αγώνες του Europa League με την Λεβάντε

«Είναι ακόμα νωρίς να μιλήσουμε για το Europa League. Πρέπει να κοιτάξουμε το πρωτάθλημα. Όταν έρθει εκείνη η στιγμή πιστεύω ότι θα είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε την Λεβάντε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: