O Μίτσελ πατάει άμεσα Ελλάδα και ετοιμάζεται να φέρει μαζί του και συνεργάτες. Τι μήνυμα έστειλε στους ερυθρόλευκους και ποιοι οι βοηθοί του!
Έρχεται με το δικό του τιμ
Όπως είθισται να γίνεται με πολλούς προπονητές από το εξωτερικό ο κάθε τεχνικός θέλει να έχει και το δικό του επιτελείο εκεί που πηγαίνει. Έτσι ο Μίτσελ που πιθανότατα θα βρεθεί το Σάββατο στην Αθήνα για τις τελικές επαφές, τις υπογραφές και τις ανακοινώσεις με τον Ολυμπιακό θα έχει μαζί του και τους δικούς του ανθρώπους από την Ισπανία για το νέο κεφάλαιο της καριέρας του που ανοίγει με την πρόσληψή του από τους πρωταθλητές Ελλάδας.
Φέρνει τον Βίτορ Σάντσες Ντελ Άμο, βοηθό του από την Σεβίλλη, έναν γυμναστή και έναν αναλυτή αγώνων που θα έχει καίριο ρόλο και στο σκάουτινγκ αντιπάλων. Ένα σημαντικό αίτημα του Ολυμπιακού ήταν να έχει ως πρώτο του συνεργάτη τον Αντώνη Νικοπολίδη, κάτι που ο Μίτσελ δέχθηκε, επειδή ξέρει την προσωπικότητά του και ενώ θεωρεί ότι θα τον βάλει για τα καλά στο σωστό... κλίμα και πως γενικά θα τον βοηθήσει πολύ. Παρόλα αυτά δεν θα μπορούσε να έρθει στην Ελλάδα δίχως το δεξί του χέρι από τους Σεβιγιάνους.
Το μήνυμά του και η παρουσίαση
 
Ο έμπειρος κόουτς φρόντισε ήδη να στείλει τα μηνύματά του προς τους ερυθρόλευκους. Διευκρίνισε πως έχει μελετήσει ήδη ιδιαίτερα καλά την ομάδα και ότι δεν θα είχε πρόβλημα να καθίσει στον πάγκο με τον Ατρόμητο κάτι που όμως δείχνει δύσκολο να γίνει πράξη καθώς πολύ απλά τα χρονικά περιθώρια είναι στενά και είναι προτιμότερο αυτήν την στιγμή θα είναι πρώτος προπονητής και με τους Περιστεριώτες ο Νικοπολίδης.
 
Όσο σκεφτόταν την πρόταση του Ολυμπιακού μερίμνησε ώστε να είναι καλά διαβασμένος και για τους Πειραιώτες και για την Λεβάντε. Εξάλλου για εκείνον τα δύο ματς στο Γιουρόπα Λιγκ είναι μεγάλη πρόκληση και ενώ πάντα έχει στο πίσω μέρος του μυαλού του την επιστροφή του στην Πριμέρα Ντιβιζιόν. Ο Μίτσελ θα παρουσιαστεί την Δευτέρα από τον Ολυμπιακό. Για το οικονομικό σκέλος οι Ισπανοί μιλούν για  1,3 εκατ. ευρώ ετησίως, κάτι που όμως δεν επιβεβαιώνεται.