Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2013

«Συνεπέστατος επαγγελματίας ο Μπέκαμ»

Την σιγουριά πως ο Μπέκαμ θα βοηθήσει την Παρί Σεν Ζερμέν εξέφρασε ο παλιός συμπαίκτης του στη Μίλαν, Μάσιμο Αμπροζίνι, ο οποίος δήλωσε φανατικός θαυμαστής του Άγγλου.

«Συνεπέστατος επαγγελματίας ο Μπέκαμ»
Αν και είναι 37 ετών, ο Ντέιβιντ Μπέκαμ εξακολουθεί να παραμένει ένας από τους μεγαλύτερους πρωταγωνιστές του παγκοσμίου ποδοσφαίρου. Αυτό φάνηκε από τις αντιδράσεις που προκάλεσε η ανακοίνωση της μετακίνησής του στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Ένας παλιός γνώριμος του Άγγλου, ο Μάσιμο Αμπροζίνι, δεν έκρυψε τον θαυμασμό του για τον Μπέκαμ, όταν του ζητήθηκε να σχολιάσει τη μεταγραφή αυτή. «Έχω παίξει με πολλούς ποδοσφαιριστές στα χρόνια που βρίσκομαι στη Μίλαν. Κανείς, όμως, δεν με ενθουσίασε όσο ο Ντέιβιντ. Αυτό που με εντυπωσίασε είναι η προσήλωσή του στη δουλειά του. Ο τρόπος που γυμναζόταν, που έκανε προπόνηση, που αντιμετώπιζε το ποδόσφαιρο, ήταν μοναδικός. Δείγμα της επαγγελματικής του συνέπειας. Δεν σας κρύβω πως τον θαύμαζα και εξακολουθώ να τον θαυμάζω», είπε με έμφαση ο αρχηγός της Μίλαν.

Όπως έγινε γνωστό, ο Άγγλος «σούπερ σταρ» δεν πρόκειται να εισπράξει ούτε ένα ευρώ από το συμβόλαιο συνεργασίας του με την Παρί Σεν Ζερμέν, καθώς η αποζημίωσή του για τους επόμενους 5 μήνες, θα δοθεί σε φιλανθρωπικά ιδρύματα. Ο Αμπροζίνι δεν έδειξε να αιφνιδιάζεται από την κίνηση αυτή. «Ο Ντέιβιντ είναι ένα εξαιρετικό και ευαίσθητο παιδί. Είναι από τους καλύτερους χαρακτήρες που έχω γνωρίσει. Συνεπώς η κίνηση αυτή δεν με αιφνιδιάζει. Αυτός είναι ο Μπέκαμ», υπογράμμισε ο Μάσιμο Αμπροζίνι.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: