Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2013

Αναστασόπουλος: «Δεν έχει λόγο να φοβάται η ΑΕΚ»

Σίγουρος για την παραμονή της ΑΕΚ στην κατηγορία δήλωσε στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6 o νέος παίκτης της Ένωσης, Δημήτρης Αναστασόπουλος.

Αναστασόπουλος: «Δεν έχει λόγο να φοβάται η ΑΕΚ»
Με τις τελευταίες της εμφανίσεις η ΑΕΚ απέδειξε ότι δεν έχει να φοβάται για την παραμονή της στην Σούπερ Λίγκα τόνισε ο Δημήτρης Αναστασόπουλος στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6.

Ο νέος άσος της Ένωσης χαρακτήρισε θετικό το γεγονός της παρουσίας αρκετών παικτών –πλέον- στη μεσαία γραμμή της ομάδας, το οποίο θα βοηθήσει την ομάδα και ανέφερε ότι η παρουσία του στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο θα αποφασιστεί σήμερα μετά από συζήτηση που θα έχει με τον Έβαλντ Λίνεν.

Οι σημαντικότερες δηλώσεις του Δημήτρη Αναστασόπουλου στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6 και τους Γιάννη Θειακό και Σωτήρη Κωσταβάρα:

-για την μεταγραφή του στην ΑΕΚ:
«Για κάθε ποδοσφαιριστή είναι τιμή να παίζει για την ΑΕΚ. Για να διακριθεί. Προσπάθησα πάρα πολύ είχα καλές εμφανίσεις και μπόρεσε η δουλειά και έγινε».

-για τον Λίνεν:
«Με τον προπονητή είχαν συνεργαστεί και στο παρελθόν στον Πανιώνιο. Γνωριζόμαστε και ξέρει τις δυνατότητες μου. Κι εγώ γνωρίζω την φιλοσοφία του και τα παιχνίδια στο κύπελλο ήταν ένα καλό ερέθισμα για να γίνει η μεταγραφή».

-για την παρουσία αρκετών παικτών στη μεσαία γραμμή της ΑΕΚ, μετά τις μεταγραφές που έκανε:
«Από τον ανταγωνισμό, το καλό ανταγωνισμό μόνο θετικά θα επηρεαστεί η ΑΕΚ».

-για την παραμονή της ΑΕΚ στην κατηγορία:
«Με τις τελευταίες εμφανίσεις η ΑΕΚ έχει αποδείξει ότι δεν έχει λόγο να φοβάται! Θα τη σώσει την χρονιά και να πάει καλά»

-που του αρέσει να αγωνίζεται:
«Μπορώ να παίξω σε όλες τις θέσεις στο κέντρο. Το σίγουρό είναι πως όπου με βάλει ο προπονητής θα προσπαθήσω για το καλύτερο».

-εάν θα παίξει κατά του Πανιώνιου:
«Σήμερα θα κάνω την πρώτη μου προπόνηση και θα μιλήσω με τον προπονητή για να δω εάν μπορώ να παίξω».

-για την παλιά του –πλέον- ομάδα, την Καβάλα;
«Την Καβάλα την έζησα την αγάπησα και την παρακολουθώ… Νομίζω ότι με λίγη ηρεμία θα σκοράρει περισσότερα γκολ και θα πάει καλύτερα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: