Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2013

Τρία πέναλτι, ισάριθμες αποβολές και… Ατλέτικο!

Σε ένα ματς με τρεις αποβολές και ισάριθμα πέναλτι η Ατλέτικο Μαδρίτης επικράτησε 2-1 της Σεβίλλης και πήρε προβάδισμα πρόκρισης για τον τελικό του Κυπέλλου Ισπανίας.

Τρία πέναλτι, ισάριθμες αποβολές και… Ατλέτικο
Δύσκολα τα βρήκε κόντρα στη Σεβίλλη η Ατλέτικο Μαδρίτης, η οποία πάντως έστω και χωρίς τον Φαλκάο στη σύνθεσή της, κατάφερε να επικρατήσει 2-1 και να έχει το πανω χέρι στην υπόθεση πρόκρισης στον τελικό του Κυπέλλου.

Οι Μαδριλένοι πήραν προβάδισμα όταν κέρδισαν πέναλτι στις αρχές του δευτέρου μέρους. Ο Σπάχιτς έκανε χέρι και αποβλήθηκε και ο Ντιέγκο Κόστα ευστόχησε από την «άσπρη βούλα». Λίγο αργότερα, έστω και με δέκα, η Σεβίλλη κατάφερε να απαντήσει με το ίδιο νόμισμα. Αυτήν τη φορά ο Γκοντίν ήταν εκείνος που έβαλε το… χεράκι του και πήρε την άγουσα για τα αποδυτήρια, ενώ ο Νεγρέδο έφερε το ματς στα ίσια.

Ο επίλογος γράφηκε στο 71’, φυσικά με τον ίδιο τρόπο! Ο Ναβάρο υπέπεσε σε πέναλτι, ο Ντιέγκο Κόστα ήταν ξανά εύστοχος και διαμόρφωσε το τελικό 2-1.

Πέντε λεπτά πριν το τέλος ο Ναβάρο είδε δεύτερη κίτρινη κάρτα αφήνοντας την ομάδα του με 9 παίκτες.

Ο επαναληπτικός θα γίνει στις 27 Φεβρουαρίου και ο νικητής θα αντιμετωπίσει μία εκ των Μπαρτσελόνα-Ρεάλ, που την Τετάρτη ήρθαν ισόπαλες με 1-1 στη Μαδρίτη.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: