Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2013

Μουστακίδης: «Θα έχει αποτελέσματα η πρόσληψη του Μιχαλήτσου»

Ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του Άρη, Μπάμπης Μουστακίδης, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στη Σέντρα» του «Αθλητικού Metropolis» όπου μίλησε για το ντέρμπι της Κυριακής με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ αλλά και την πρόσληψη του Γιάννη Μιχαλήτσου στον πάγκο των «κίτρινων».
Αναλυτικά τα όσα ανέφερε:

Για το ντέρμπι του Άρη με τον ΠΑΟΚ:
«Βαθμολογικά, άσχετα αν ο Άρης παίζει στην έδρα του, κανείς δεν είναι φαβορί. Ο Άρης έχει το άγχος γιατί θα κρίνει πολλά για τη βαθμολογική συνέχεια αλλά βρίσκει τον ΠΑΟΚ με πολλά αγωνιστικά θέματα και έχει την ευκαιρία να κερδίσει το ντέρμπι και το γόητρο».

Για την πρόσληψη του Μιχαλήτσου στη θέση του προπονητή του Άρη:
«Αυτή τη στιγμή δε παίζουν ρόλο τα πρόσωπα, αν και ο Γιάννης είναι μέλος της οικογένειας του Άρη. Είναι μια λύση που πιστεύω πως θα φέρει αποτελέσματα γιατί ξέρει τη ψυχολογία τέτοιων παιχνιδιών και έχει ξανακαθίσει στον πάγκο σε τέτοια παιχνίδια. Όσοι έχουν παραστάσεις από τέτοια παιχνίδια η βοήθεια τους είναι σημαντική, αλλά οι παίκτες είναι αυτοί που αφομοιώνουν της οδηγίες και αυτοί είναι οι πρωταγωνιστές».

Για το αν θυμάται κάποιο Άρης ΠΑΟΚ που να του έχει μείνει αξέχαστο στην καριέρα του:
«Εγώ θα θυμηθώ μια μεγάλη νίκη, αρκετά χρονιά πριν, το 1985. Είχε προηγηθεί ο ΠΑΟΚ και με ολική ανατροπή είχαμε πετύχει μια μεγάλη νίκη με 1-3. Τις τελευταίες αγωνιστικές τότε διεκδικούσαμε πολλά πράγματα. Οι μεγάλες νίκες μένουν σε αυτά τα παιχνίδια».


πηγή: metrosport.gr
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: