Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2013

Απλός… θνητός!

«Μπαστούνια» τα βρήκε στα Γιαννιτσά από την Αναγέννηση ο Ηρακλής, ο οποίος παρουσιάστηκε κατώτερος του αναμενομένου και έμεινε στο 0-0.

Απλός… θνητός
Τι και αν βρίσκεται στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας ο Ηρακλής και η Αναγέννηση Γιαννιτσών είναι στην 12η (πλέον);

Το σύνολο του Σάββα Κωφίδη ήρθε 0-0 στην έδρα του κόντρα σε εκείνο του Γιάννη Χατζηνικολάου στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Football League, με αποτέλεσμα ο «Γηραιός» να χάσει πολύτιμο έδαφος στην κούρσα που κάνει για να πλασαριστεί μέσα στην πρώτη τριάδα και να πάρει το «εισιτήριο» για την απευθείας άνοδο.

Στο παιχνίδι δεν δημιουργήθηκαν πολλές φάσεις, αφού και οι δύο ομάδες δεν βρέθηκαν σε καλή μέρα, ενώ στο χώρο της μεσαίας γραμμής τα λάθη έδιναν και έπαιρναν.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα το τελευταίο σφύριγμα να βρει τους δύο συλλόγους στο 0-0.

Αναγέννηση Γιαννιτσών (Σάββας Κωφίδης): Λαμπάκης, Κυριακίδης, Τσιάμης, Καρπαθάκης, Σπαθάρας (49' λ.τ Σαμαρόπουλος), Σερέτης, Σιδηρόπουλος, Γιόγιος, Σκαθαρούδης (85' Καρακάσογλου), Χαρμάνας (90' Βλαχόπουλος), Καπνίδης.

Ηρακλής (Γιάννης Χατζηνικολάου): Χουάντερσον, Χ. Παληγεώργος, Σαββίδης, Νατσούρας, Λόπεθ, Ουκάρ, Σουλίδης (68' Γεωργίου), Γ. Παληγεώργος (60' Ντατίδης), Ισαάκ, Στεφανίδης, Κιρόφσκι (75' Τάι).


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: