Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2013

Με το ζόρι στη Λάτσιο

Σε… ναυάγιο οδηγείται η μεταγραφή του Μάριο Ζάρατε στη Ντιναμό Κιέβου, σύμφωνα με μήνυμα που ανήρτησε στο Twitter ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής.

Με το ζόρι στη Λάτσιο
Έπρεπε να το περιμένουμε. Η πολύκροτη μεταγραφή του Μάουρο Ζάρατε στη Ντιναμό Κιέβου, αφού πέρασε από… σαράντα κύματα, φαίνεται πως «ναυαγεί» οριστικά. Αιτία, σύμφωνα με τον παίκτη, δεν στάθηκαν οι φημολογούμενες απαιτήσεις του Αργεντινού, που φερόταν να απαιτεί χαμηλή ρήτρα αποδέσμευσης, αλλά οι παράλογες απαιτήσεις του προέδρου της Λάτσιο, Κλαούντιο Λοτίτο. Αυτό φάνηκε από όσα έγραψε στον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter ο Ζάρατε.

«Βλέπω πως και ο Λοτίτο θέλει να παραμείνω για 18 μήνες ακόμα στη Λάτσιο. Φίλοι μου, πρέπει να μείνω στη Ρώμη. Δεν είναι δική μου η επιλογή. Είναι του προέδρου», έγραψε χαρακτηριστικά ο ποδοσφαιριστής.

Όσο για τις φήμες που ήθελαν τον ίδιο να δημιουργεί προβλήματα με τις απαιτήσεις του, ο Ζάρατε έγραψε: «Δεν υπάρχει καμία απαίτηση για ρήτρα αποδέσμευσης ή κάτι τέτοιο. Αυτά τα φαντάζεται και τα διαδίδει ο Λοτίτο. Το πραγματικό πρόβλημα είναι εκείνος. Ζητά ένα πράγμα και μόλις ικανοποιείται το αίτημά του, αμέσως ζητά κάτι άλλο».

Μετά από την νέα εξέλιξη, η Ντιναμό Κιέβου είναι υποχρεωμένη να κάνει… πίσω, ενώ ο Μάουρο Ζάρατε θα μείνει σε μια ομάδα στην οποία είναι «ξένο σώμα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: