Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2013

ORIGINAL… Ανάκογλου!!

Για να τον πείσουν την Πέμπτη δεν πρόλαβαν. Οι οπαδοί της ΑΕΚ στις Σέρρες, ωστόσο, επέστρεψαν στην προπόνηση της τοπικής ομάδας. Για να δώσουν στον Ανάκογλου να καταλάβει πόσο… καλή επιλογή έκανε.

ORIGINAL… Ανάκογλου!

Εκτός της συγκινητικής χειρονομίας του φίλου της «Ένωσης» λοιπόν (που προσέφερε μέρος της αποζημίωσης του παιδιού του για ατύχημα που του συνέβη) σημαντικό ρόλο στην μεταγραφή του νεαρού έπαιξαν… κι άλλοι φίλοι της ΑΕΚ. Αυτοί του κλαμπ της ORIGINAL στις Σέρρες!

Θεωρητικά λοιπόν η επίσκεψή τους χθες στις εγκαταστάσεις του Πανσερραϊκού, προκειμένου να πείσουν τον Ανάκογλου να πάει στην ΑΕΚ δεν είχε αντίκρισμα (μιας και ο παίκτης βρισκόταν στην Αθήνα). Πρακτικά ωστόσο είχε μεγάλη συμβολή -όταν του μεταφέρθηκε- στο να αλλάξει ο νεαρός την απόφασή του και να υπογράψει στην «Ένωση».

Κι επειδή θέλησαν να του δώσουν να καταλάβει πόσο… σωστά έκανε, οι οπαδοί της ΑΕΚ πήγαν και στη σημερινή προπόνηση της τοπικής ομάδας.

Αφού λοιπόν ο Ανάκογλου χαιρέτησε τους πρώην συμπαίκτες του (και πριν πάρει τον δρόμο για την Αθήνα, όπου θα παρακολουθήσει και το σαββατιάτικο παιχνίδι με τον Πανιώνιο) τον έβαλαν… στο πνεύμα, ντύνοντάς τον πρόωρα σε ORIGINAL χρώματα.


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: