Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2013

Νίκησε την Εφορία ο Μαραντόνα

Δικαιώθηκε από τα ιταλικά δικαστήρια ο Ντιέγκο Μαραντόνα στην υπόθεση φοροδιαφυγής, η οποία εκκρεμούσε εδώ και χρόνια. Αυτό ανέφεραν με ανακοίνωσή τους οι δικηγόροι του Αργεντινού.

Νίκησε την Εφορία ο Μαραντόνα
Κρατούσε χρόνια αυτή η δικαστική διαμάχη. Το ιταλικό κράτος απαιτούσε από τον Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα το ποσό των 40 εκατ. ευρώ. για φόρους που δεν κατέβαλε ο Αργεντινός κατά τη διάρκεια της παραμονής του στη Νάπολη. Από την πλευρά του ο πρώην άσος των «παρτενοπέι» διεκδικούσε την πλήρη απαλλαγή του, υποστηρίζοντας πως έχει καταβάλει τους φόρους που του αναλογούσαν.

Οι δικαστική διαμάχη ανάμεσα στην ιταλική εφορία και τον Μαραντόνα, τελικά ολοκληρώθηκε, με τον Αργεντινό να δικαιώνεται πανηγυρικά, όπως ανακοίνωσε ο Άντζελο Πιζάνι, ένας εκ των δικηγόρων που τον εκπροσωπούσε. «Τώρα ο Ντιέγκο μπορεί να επιστρέψει ελεύθερα στην Ιταλία», είπε χαρακτηριστικά.

Ο έτερος δικηγόρος του Αργεντινού, Άντζελο Σκάλα, σημείωσε πως ο Μαραντόνα ήταν βέβαιος για την αθωότητά του, καθώς είχε εκπληρώσει τις υποχρεώσεις του απέναντι στην Εφορία. «Από την αρχή τόνιζε πως έχει καταβάλει τους φόρους κανονικά. Δεν μπορούσε να κάνει κάτι διαφορετικό, άλλωστε. Κατά τη γνώμη μου, ο πελάτης μου τιμωρήθηκε πολύ αυστηρά όλα αυτά τα χρόνια, με το να μην μπορεί να επιστρέψει στην αγαπημένη του Νάπολη», τόνισε ο Σκάλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: