Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2013

Μια βραδιά στο Λονδίνο!

Σε φιάσκο εξελίχθηκε η μεταγραφή του Μάαρτεν Στεκέλενμπουργκ στη Φούλαμ, αφού, αν και ο παίκτης βρέθηκε στο Λονδίνο, αναγκάστηκε να επιστρέψει στη Ρώμη, μετά από εντολή της διοίκησης.

Μια βραδιά στο Λονδίνο

Η Φούλαμ ήταν αυτή που εξεδήλωσε την επιθυμία να εντάξει στο δυναμικό της τον έμπειρο τερματοφύλακα. Ο παίκτης και η ομάδα συμφώνησαν σε όλα και απέμεναν οι ιατρικές εξετάσεις και οι υπογραφές για να επικυρώσουν τη συμφωνία αυτή. Για το λόγο αυτό ο Στεκέλενμπουργκ ζήτησε άδεια από την ομάδα του για να ταξιδέψει στο Λονδίνο. Η άδεια δόθηκε κανονικά και την Πέμπτη στις 18:00 ο Ολλανδός επιβιβάστηκε σε αεροπλάνο με προορισμό το Λονδίνο.

Την ώρα που ο παίκτης ταξίδευε, η Ρόμα έψαχνε τον αντικαταστάτη του. Ο Εμιλιάνο Βιβιάνο ήταν ο βασικός υποψήφιος, αλλά η άρνηση της Φιορεντίνα να τον παραχωρήσει, δημιούργησε πρόβλημα στους «τζαλορόσι». Οι ώρες περνούσαν και η Ρόμα δεν μπορούσε να αποκτήσει τερματοφύλακα.

Τελικά η προθεσμία των μεταγραφών εξέπνευσε και η Ρόμα έμεινε χωρίς αντικαταστάτη του Στεκέλενμπουργκ. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να καλέσει στο τηλέφωνο τον Ολλανδό, ο οποίος είχε φτάσει στο Λονδίνο και να του διαμηνύσει πως με την πρώτη πτήση της Παρασκευής πρέπει να επιστρέψει στην ιταλική πρωτεύουσα και να τεθεί στη διάθεση του Ζντένεκ Ζέμαν για το παιχνίδι με την Κάλιαρι το ίδιο βράδυ.

Καημένε Στεκέλενμπουργκ. Για μεταγραφή πήγες στο Λονδίνο, μια διανυκτέρευση σου… έμεινε.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: