Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2013

«Χαμαιλέοντας η ομάδα μου»

Την ελπίδα πως η Κάλιαρι θα καταφέρει να αποσπάσει ένα θετικό αποτέλεσμα στον αποψινό αγώνα με τη Ρόμα στο Ολίμπικο, εξέφρασε ο Ίβο Πούλγκα, μιλώντας την παραμονή του ματς.

«Χαμαιλέοντας η ομάδα μου»
Θα είναι ένα παράξενο παιχνίδι, αυτό ανάμεσα στη Ρόμα και την Κάλιαρι. Αν και βρισκόμαστε στον δεύτερο γύρο του Καμπιονάτο, οι δύο ομάδες θα βρεθούν αντιμέτωπες για πρώτη φορά φέτος, καθώς ο αγώνας του πρώτου γύρου δεν έγινε ποτέ. Το γήπεδο της Κάλιαρι δεν τηρούσε τις προδιαγραφές ασφαλείας, σύμφωνα με τον αθλητικό δικαστή και έτσι ο αγώνας αρχικά αναβλήθηκε, τελικά ματαιώθηκε, με τη Ρόμα να κατακτά τους τρεις βαθμούς της νίκης στα χαρτιά.

Τα περιστατικά του πρώτου γύρου, όμως, δεν δείχνουν να επηρεάζουν τον προπονητή των φιλοξενούμενων, Ίβο Πούλγκα. «Δεν ήμουν στην ομάδα τότε, οπότε το μόνο που με απασχολεί είναι ο τρόπος με τον οποίον θα παίξουμε για να πάρουμε κάτι από αυτό το παιχνίδι και όχι το πώς θα πάρω εκδίκηση. Περιμένω ένα δύσκολο ματς, μια πραγματική μάχη. Η Ρόμα δεν είναι εύκολη αντίπαλος. Η βαθμολογική της θέση δεν ανταποκρίνεται στην αξία των παικτών της», είπε αρχικά ο Πούλγκα.

Η ομάδα του Ζέμαν παρουσιάζει πολλά αμυντικά προβλήματα. Ο Πούλγκα, όμως, δεν αποκαλύπτει τον τρόπο με τον οποίο θα προσπαθήσει να… χτυπήσει την προσεχή αντίπαλό του. «Δεν έχω αποφασίσει με ποιο σύστημα θα παίξουμε. Ευτυχώς υπάρχουν πολλές εναλλακτικές λύσεις, οι οποίες μου επιτρέπουν να επιλέξω τους καταλληλότερους για όποιο σύστημα επιλέξω. Τον τελευταίο καιρό η Κάλιαρι μοιάζει με… χαμαιλέοντα. Μπορεί να προσαρμόζεται σε διαφορετικές συνθήκες. Πάντως, όπως και αν παίξουμε, ένα είναι σίγουρο. Πως ο αγώνας με τη Ρόμα θα είναι πολύ δύσκολος», σημείωσε ο Ίβο Πούλγκα.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: