Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2013

«Τέλος οι μεταγραφές, έχουμε καλή ομάδα»

Οι μεταγραφές τελείωσαν για τον Πανθρακικό και πλέον ο Παύλος Δερμιτζάκης, μετά και την πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, δείχνει απόλυτα ικανοποιημένος από το ρόστερ του.

«Τέλος οι μεταγραφές, έχουμε καλή ομάδα»
Ο Πανθρακικός είναι για πρώτη φορά στην ιστορία του, στην προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας και ο Παύλος Δερμιτζάκης είναι δηλώνει απόλυτα ικανοποιημένος από την εμφάνιση κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης, ενώ παράλληλα ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται να γίνει καμία άλλη μεταγραφική κίνηση.

Από την άλλη πλευρά ο Αλέκος Βοσνιάδης τόνισε πως η ομάδα του, χρειάστηκε να κάνει κάποιες αλλαγές, καθώς ακολουθεί και η αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό, ενώ έκανε λόγο και για αστεία γκολ που δέχτηκε η ομάδα του.

Παύλος Δερμιτζάκης

Για την πρόκριση του Πανθρακικού: «Καταρχάς να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά, γιατί πετύχαμε το στόχο μας, που ήταν να προκριθούμε στα προημιτελικά του κυπέλλου, για πρώτη φορά στην ιστορία μας. Ξέραμε ότι είχαμε ένα πλεονέκτημα μετά τον πρώτο αγώνα, αλλά γνωρίζαμε επίσης καλά πως δεν είχαμε εξασφαλίσει και την πρόκριση. Είχαμε ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο, με κατοχή της μπάλας και αρκετές ευκαιρίες. Στο δεύτερο ημίχρονο χαλαρώσαμε λίγο, κάτι που είναι βέβαια φυσιολογικό, αφού η ομάδα έχει καταπονηθεί αρκετά. Μετά από μια αδράνεια δεχθήκαμε το γκολ και μάλιστα ο αντίπαλος θα μπορούσε ακόμα και να ισοφαρίσει στην ευκαιρία του Μανιά. Βοήθησαν πολύ οι αλλαγές του Παπαδόπουλου και του Βαϊρουά, ώστε να αντιδράσουμε σωστά. Πετύχαμε μια δίκαιη νίκη. Απλά προβληματίζομαι για κάποια ατομικά λάθη, που έχουν γίνει κι άλλες φορές. Και είναι κρίμα να πληρώνουμε κάποια τέτοια λάθη. Η πρόκριση είναι πολύ σημαντική και ανάλογα με την κλήρωση, θα μπορούμε να πούμε περισσότερα τη συνέχεια. Καλή συνέχεια στον Απόλλωνα και στο φίλο μου, Αλέκο Βοσνιάδη, γιατί είναι μια πολύ ποιοτική ομάδα και μπορεί να πετύχει το στόχο της ανόδου».

Για την αναμέτρηση με τη Βέροια: «Έχουμε στη συνέχεια ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με αντίπαλο τη Βέροια. Δεν έχουμε τις απαιτούμενες 72 ώρες, ώστε να ξεκουραστεί και να προετοιμαστεί κατάλληλα η ομάδα μας. Ελπίζουμε ότι θα πετύχουμε κάτι καλό στη Βέροια, να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα, που είναι και ο στόχος μας».

Για το αν θα κάνει κάποια άλλη μεταγραφή ο Πανθρακικός: «Όχι δεν πρόκειται να γίνει κάποια άλλη μεταγραφή. Θεωρώ ότι το υλικό είναι πολύ καλό, ώστε να πετύχουμε το στόχο της παραμονής στην κατηγορία. Με εμένα προπονητή, έχουν αγωνιστεί σχεδόν όλοι οι παίκτες, με εξαίρεση τον τερματοφύλακα, τον Αθανασιάδη. Αυτό λοιπόν μου δίνει το δικαίωμα να πιστεύω ότι το ρόστερ είναι πολύ καλό. Σίγουρα θα μπορούσα να ζητήσω περισσότερους ποδοσφαιριστές, αλλά κάποιες φορές το ποσοτικά μεγάλο ρόστερ, μπορεί ακόμα και να δημιουργήσει πρόβλημα σε μια ομάδα. Εμείς όμως είμαστε πολύ καλά και σε αγωνιστικό επίπεδο αλλά και όσον αφορά το κλίμα που υπάρχει στα αποδυτήρια και αυτό φρόντισα να το διατηρήσω σαν... κόρη οφθαλμού».

Για τους τραυματίες: «Ο Ντιόγκο αλλά και ο Βρονταράς θα είναι πιθανότατα έτοιμοι στον αγώνα με τον Λεβαδειακό. Τα άλλα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε είναι ο Στάθης και ο Μιχαλόπουλος. Ο τελευταίος θα χρειαστεί μάλλον άλλες δύο εβδομάδες, για να επανέλθει πλήρως από τον τραυματισμό του».

Αλέκος Βοσνιάδης

Ο προπονητής του Απόλλωνα Σμύρνης ανέφερε από την πλευρά του: «Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για εμάς. Ο στόχος του κυπέλλου τελειώνει κάπου εδώ. Πετύχαμε ένα τέρμα και μειώσαμε το σκορ και κάπου εκεί πιστέψαμε ότι θα μπορούσε να κάνουμε κάτι καλύτερο. Δεχθήκαμε ωστόσο δύο αστεία γκολ και χαλάσε εντελώς η συνολική εικόνα της προσπάθειας που κάναμε και στα δύο ματς με τον Πανθρακικό. Χάσαμε τη συγκέντρωσή μας στις δύο αυτές φάσεις που πέτυχε τα δύο τελευταία γκολ ο Πανθρακικός. Κάναμε κάποιες αλλαγές στο αρχικό σχήμα, γιατί προσπαθούμε να δώσουμε χρόνο συμμετοχής και σε άλλους παίκτες, αφού πρέπει να ανταποκριθούμε στο δύσκολο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής. Ακολουθεί ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς στο πρωτάθλημα και εκεί επικεντρώνουμε πλέον το ενδιαφέρον μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: