Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2013

Μπαρτζώκας: «Αφιερώνω τη νίκη στον Μάντζαρη»

Στον μεγάλο απόντα της σεζόν Βαγγέλη Μάντζαρη αφιέρωσε ο Γιώργος Μπαρτζώκας τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Φενερμπαχτσέ/Ούλκερ.

Μπαρτζώκας: «Αφιερώνω τη νίκη στον Μάντζαρη»

«Η έκβαση του ματς ήταν θετική για μας και αυτό είναι σημαντικό. Όταν χάσαμε από την Σιένα, είπα ότι θα διορθώσουμε γρήγορα αυτή την εικόνα και πλέον είμαστε εντός πρόκρισης που είναι ο στόχος μας. Απέδειξαν οι παίκτες για μια ακόμη φορά ότι έχουν χαρακτήρα. Μέσα σ' όλα χάσαμε και τον Λο, άρα μείναμε από άσους. Χρειάστηκε βοήθεια από τους υπόλοιπους και χαρακτήρας από όλη την ομάδα για να τα καταφέρουμε. Ο τραυματισμός του Χάινς με το σχίσιμο στο φρύδι δεν ήταν τίποτε σοβαρό», δήλωσε αρχικά ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

Για τα τεχνικά στοιχεία του ματς: «Χάσαμε πολλές βολές, αλλά κι αρκετά ελεύθερα σουτ. Αυτό είναι το αρνητικό. Τα θετικά είναι η δημιουργικότητα, η συνέπεια στα ριμπάουντ και ο χαρακτήρας. Φυσικά αφιερώνω τη νίκη στον Βαγγέλη Μάντζαρη και ευχαριστώ τον κόσμο για την συμπαράσταση του. Πιστεύω ότι και στα επόμενα ματς θα είναι δίπλα μας. Έχω την αίσθηση πως στο ΤΟΡ-16 κάθε ομάδα θα πάρει αυτό που της αξίζει».

Για το ματς με τον Παναθηναϊκό, αλλά και για το ψάξιμο στην αγορά για γκαρντ: «Θα δω τον Παναθηναϊκό κι όλη η ομάδα. Είχα πει εξ' αρχής ότι θα δούμε την αγορά, αλλά τώρα μας απασχολεί μόνο το ντέρμπι. Τώρα είμαστε στο σημείο μηδέν σε σχέση με τον παίκτη. Ακόμα δεν έχουμε καμία εξέλιξη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: