Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2013

«Να παραμείνω στην Εθνική»

«Θα προσπαθήσω να παραμείνω στην Εθνική», τόνισε ο Σωκράτης Φυτανίδης στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6 με αφορμή την κλήση του για το φιλικό παιχνίδι με την Ελβετία.

«Να παραμείνω στην Εθνική»
Να συμπεριλαμβάνεται το όνομά του και στις επόμενες κλήσεις του Φερνάντο Σάντος για τις υποχρεώσεις της Εθνικής έθεσε στόχο ο Σωκράτης Φυτανίδης μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σωκράτη Φυτανίδη στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6 και τους Γιώργο Χελάκη και Σωτήρη Ταμπάκο για την κλήση του στην Εθνική ποδοσφαίρου…

«Δεν ήξερα κάτι… Δεν με είχε ειδοποιήσει κανείς. Όλα αυτά τα χρόνια δουλεύω για τον στόχο αυτό. Είμαι χαρούμενος λοιπόν γιατί μου δίδεται αυτή η ευκαιρία. Είναι μια επιβράβευση και όχι μόνο για τα δύο χρόνια αυτά που με παρακολουθεί ο κ.Σάντος, αλλά για όλες τις προσπάθειες που έχω κάνει. Τον ευχαριστώ και θα κάνω ό,τι μπορώ για να μπορέσω να προσφέρω.

Εκτός του κ.Σάντος θέλω να ευχαριστήσω την οικογένειά μου που με στηρίζει, τις ομάδες που έχω παίξει, και κυρίως τον Ατρόμητο γιατί μέσα από την ανοδική του πορεία μου έδωσε κι εμένα την ευκαιρία να γίνω καλύτερος, να ανέβω επίπεδο.

Είμαι νέος στην Εθνική αλλά στη Σούπερ Λίγκα όχι… Τα περισσότερα παιδιά τα γνωρίζω και εγώ θα προσπαθήσω να παραμείνω στην Εθνική. Θέλω να ευχηθώ καλή ανάρρωση στα παιδιά που είναι τραυματίες».

Δεν υπάρχουν σχόλια: