Κυριακή 9 Μαΐου 2010

Βαρύ το κλίμα στον Ολυμπιακό

Η σημερινή ήττα του Ολυμπιακού από τον ΠΑΟΚ σε συνδυασμό με μία εμφάνιση που δεν ήταν θετική επανέφερε το κλίμα προβληματισμού στις τάξεις της ομάδας του Πειραιά. Το κλίμα έγινε και πάλι βαρύ στο λιμάνι. Η ήττα από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα αλλά και η αρνητική εικόνα μες στον αγωνιστικό χώρο έφερε εκ νέου σε δύσκολη θέση τόσο το τεχνικό τιμ όσο και τους παίκτες του Ολυμπιακού. Τα πράγματα δείχνουν αλλά και είναι ιδιαίτερα οριακά και τώρα για τον Ολυμπιακό δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα πέραν της νίκης στον αγώνα της Τετάρτης με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ.

Οι ποδοσφαιριστές αλλά και το τεχνικό επιτελείο του Ολυμπιακού αναγνωρίζουν ότι θα πρέπει να ανασυνταχθούν άμεσα και να παρουσιάσουν τόσο καλό αγωνιστικό πρόσωπο ώστε να πάρουν το νικηφόρο αποτέλεσμα με τον δικέφαλο του Βορρά. Ένα αποτέλεσμα που θα τους επαναφέρει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας και θα τους κρατήσει στο... κόλπο για την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Τέλος η Σκωτία, "ευρωπαία" η Χιμπέρνιαν


Νις και Ράνκιν πανηγυρίζουν για τη Χιμπέρνιαν Η νίκη της Χιμπέρνιαν εκτός έδρας επί της Νταντί Γιουνάιτεντ, έδωσε στην πρώτη το δικαίωμα να αγωνιστεί την επόμενη σεζόν στο Γιουρόπα Λιγκ. Αντίθετα, η Μάδεργουελ έκανε τα πάντα στο "Αϊμπροξ" κόντρα στη Ρέιντζερς, αλλά τελικά έφερε 3-3. Νίκη για τη Σέλτικ χωρίς τον Γιώργο Σαμαρά.

Τα αποτελέσματα
Νταντί Γιουνάιτεντ - Χιμπέρνιαν 0-2
(12', 72' Νις)

Χαρτς - Σέλτικ 1-2
(36' Ζαλιούκας - 23' Ρόμπι Κιν, 61' Ζι)

Ρέιντζερς - Μάδεργουελ 3-3
(17' Μπόιντ, 40', 70' Λάφερτι - 51' Μέρφι, 90' Τζένινγκς, 93' πέν. Ζούτκιεβιτσζ

Νις και Ράνκιν πανηγυρίζουν για τη Χιμπέρνιαν Η νίκη της Χιμπέρνιαν εκτός έδρας επί της Νταντί Γιουνάιτεντ, έδωσε στην πρώτη το δικαίωμα να αγωνιστεί την επόμενη σεζόν στο Γιουρόπα Λιγκ. Αντίθετα, η Μάδεργουελ έκανε τα πάντα στο "Αϊμπροξ" κόντρα στη Ρέιντζερς, αλλά τελικά έφερε 3-3. Νίκη για τη Σέλτικ χωρίς τον Γιώργο Σαμαρά.

Τα αποτελέσματα
Νταντί Γιουνάιτεντ - Χιμπέρνιαν 0-2
(12', 72' Νις)

Χαρτς - Σέλτικ 1-2
(36' Ζαλιούκας - 23' Ρόμπι Κιν, 61' Ζι)

Ρέιντζερς - Μάδεργουελ 3-3
(17' Μπόιντ, 40', 70' Λάφερτι - 51' Μέρφι, 90' Τζένινγκς, 93' πέν. Ζούτκιεβιτσζ)

Σάντος: Αντέξαμε στην πίεση και νικήσαμε

http://www.gazzetta.gr/media/k2/items/cache/4de8bf31f5030bc05a4b03da50427e6a_L.jpg?1273417575?1273417575?1273417575Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ Φερνάντο Σάντος, δεν θα μπορούσε παρά να είναι ικανοποιημένος από την νίκη της ομάδας του σε βάρος του Ολυμπιακού. Φερνάντο Σάντος: "Είχαμε ένα χρονικό διάστημα στον αγώνα που πήγαμε καλά. Βάλαμε ένα γκολ και έπρεπε μετά να αντέξουμε στην πίεση του Ολυμπιακού. Ήταν λογικό να μας πιέσει για την ισοφάριση. Κατραφέραμε και αντέξαμε και πήραμε την νίκη, που είναι σημαντική για εμάς".

Στην κορυφή των play-off ο ΠΑΟΚ 1-0 τον Ολυμπιακό!

ΠΑΟΚ για… αστέρια, 1-0 τον Ολυμπιακό!

Στην κορυφή των play-off είναι από σήμερα ο ΠΑΟΚ, με διαφορά τριών βαθμών από τον Ολυμπιακό, καθώς μέσα σε μία φλογισμένη Τούμπα τον νίκησε 1-0. Ο Ζλάταν Μουσλίμοβιτς πέτυχε το μοναδικό γκολ της συνάντησης στο 11΄ ενώ ο δικέφαλος είχε και δοκάρι με τον Βιεϊρίνια στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου. Ο ΠΑΟΚ ήταν ανώτερος, έχασε σπουδαίες ευκαιρίες, έπαιξε παθιασμένα και πήρε μία νίκη που του δίνει πλέον μεγάλο πλεονέκτημα για την κατάκτηση της πρώτης θέσης των play-off.

ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

6΄ Σουτ του Σορλέν μπλοκάρει ο Νικοπολίδης.
6΄ Ο Ντάρμπισαιρ θα βγει μόνος με τον Χαλκιά πλασάρει ελάχιστα έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι.
11΄ Ο Φιλομένο πρεσάρει το Νικοπολίδη που κάνει λάθος και δίνει πάσα στον Μουσλίμοβιοτς που μπαίνει στην περιοχή και εκτελεί τον γκολκίπερ του Ολυμπιακού 1-0.
14΄ Δυνατό σουτ του Φιλομένο αποκρούει ο Νικοπολίδης.
15΄ Σουτ του Λούα Λούα μέσα από την περιοχή, αποκρούει εντυπωσιακά ο Χαλκιάς, πιο μακριά ο Τσιρίλο.
16΄ Σέντρα του Λίνο για το κεφάλι του Βιεϊρίνια που την τελευταία στιγμή δεν ακουμπάει την μπάλα.
25΄ Σεντρα σουτ του Λίνο, η μπάλα απομακρύνεται από το Νικοπολίδη στο ύψος του οριζοντίου δοκαριού και με τον βοηθό να έχει ήδη υποδείξει άουτ.
29΄ Πάσα του Φιλομένο στον Μουσλίμοβιτς που σουτάρει στην κίνηση λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
34΄ Σέντρα του Λούα Λούα, αφύλαχτος ο Ντάρμπισαιρ στο ύψος της μικρής περιοχής, πιάνει την κεφαλιά, με τον Χαλκιά να μπλοκάρει.
35΄ Μετά από πάσα του Κοντρέρας και κεφαλιά του Βιεϊρίνια, ο Μουσλίμοβιτς δεν μπορεί σε πρώτο χρόνο, σε δεύτερο σουτάρει όμως με το Νικοπολίδη να αποκρούει και με παρέμβαση του Μέλμπεργκ η μπάλα κόρνερ, μεγάλη ευκαιρία…
36΄ Μετά από ωραία ενέργεια του Βιεϊρίνια, ο Φιλομένο μέσα από την περιοχή σουτ ελάχιστα έξω από το αριστερό κάθετο δοκάρι.
37΄ Μετά από παράλληλη σέντρα του Ντάρμπισαιρ, ο Τοροσίδης κερδίζει την κόντρα από τον Σαβίνι και σουτάρει λίγο έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι, στα εξωτερικά δίχτυα.
45΄ Σουτ του Βιεϊρίνια έξω από την περιοχή, περνάει έξω από το αριστερό κάθετο δοκάρι.
53΄ Εκτέλεση φάουλ του Λίνο, πετάγεται ο Βιεϊρίνια, η μπάλα σταματάει στο αριστερό κάθετο δοκάρι και επιστρέφει στο Νικοπολίδη που μπλοκάρει.
58΄ Ο Φιλομένο κάνει παράλληλη σέντρα, ο Μέλμπεργκ με το χέρι διώχνει σε κόρνερ, ο Κάκος αρνείται πέναλτι στον ΠΑΟΚ.
64΄ Εκτέλεση κόρνερ του Όσκαρ, κεφαλιά του Τοροσίδη πάνω από το δοκάρι.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ(Φερνάντο Σάντος): Χαλκιάς, Τσιρίλο, Σαβίνι (50΄ Μαλεζάς), Κοντρέρας, Λίνο, Γκαρσία, Βιτόλο, Σορλέν, Βιεϊρίνια, Φιλομένο (85΄ Παπάζογλου), Μουσλίμοβιτς (78΄ Φωτάκης)

Ολυμπιακός(Μπόζινταρ Μπάντοβιτς): Νικοπολίδης, Ζεβλάκοφ, Μπράβο, Α. Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Τοροσίδης, Μαρέσκα (61΄ Μήτρογλου), Λούα Λούα, Λεονάρντο (82΄ Γ. Παπαδόπουλος), Γκονζάλες, Ντάρμπισαιρ

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Σορλέν, Ζεβλάκοφ, Λίνο, Τοροσίδης

Γ΄ΕΘΝΙΚΗ: Νίκες για τα φαβορί στον 1ο όμιλο

Σε αγώνες για την 33η ημέρα του 1ου ομίλου της της Γ΄ εθνικής κατηγορίας σημειώθηκαν τα εξής αποτελέσματα:

ΠΑΟ Ρουφ-Ζάκυνθος 2-1
Παναχαϊκή-Πλατανιάς Χανίων 2-0
Ασπρόπυργος-Κεραυνός Κερατέας 1-1
Αγία Παρασκευή-Σαρωνικός 5-1
Ολυμπιακός Χερσονήσου-Χαϊδάρι 2-0
Ατσαλένιος-Καλλιθέα 1-2
Κόρινθος-Αίας Σαλαμίνας 0-2
Παναιγιάλειος-Βύζας Μεγάρων 0-1
Ρεπό: Παναργειακός

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (Σε 31 αγώνες)

1. Βύζας Μεγάρων 69
2. Καλλιθέα 66
. Παναχαϊκή 66 -32αγ.
4. Ζάκυνθος 52
5. ΠΑΟ Ρουφ 48
6. Ολυμπιακός Χερσονήσου 45
7. Αγία Παρασκευή 43
. Ασπρόπυργος 43
9. Κόρινθος 41
. Παναιγιάλειος 41
11. Κεραυνός Κερατέας 40
12. Πλατανιάς Χανίων 39
13. Αίας Σαλαμίνας 37
14. Παναργειακός 35
15. Ατσαλένιος 34
16. Σαρωνικός 27
17. Χαϊδάρι 8

Κούπερ: «Πρόβλημα το ηθικό»

http://www.gazzetta.gr/media/k2/items/cache/379d7d91c3f8f6ad404bf9421c9f3153_L.jpg?1273411462?1273411462?1273411462Τα έπτά λεπτά στο τελευταίο διάστημα του παιχνιδιού κόστισαν για τον Άρη σύμφωνα με τον Κούπερ, ο οποίος έκανε συνεχείς αναφορές στο κακό ηθικό των παικτών του. Είναι πολύ δύσκολο να εξηγήσουμε το παιχνίδι. Μπορούμε να το χωρίσουμε σε τρία σημαντικά κομμάτια. Είχαμε ένα περίεργο ηθικό. Στην αρχή του παιχνιδιού, ήταν ισορροπημένο και είχαμε ευκαιρίες. Δεχτήκαμε ένα πολύ όμορφο γκολ. Στην πραγματικότητα, μετά από το 1-2 και έχοντας παίκτη παραπάνω φάνηκε να έχουμε τον έλεγχο, αλλά είχαμε έξι-επτά καταστροφικά λεπτά. Επιστρέφω στο ηθικό γιατί δεχτήκαμε δύο ανόητες κόκκινε κάρτες. Όταν είσαι καλά δεν δέχεσαι τέτοιες κόκκινες. Επιμένω σε αυτόν τον τομέα γιατί έχουμε τρία ματς ακόμα. Δεν είμαστε τόσο οργανωμένοι. Το μόνο που μένει να κοιτάξουμε μπροστά. Αλλά δυστυχώς χάσαμε μια χρυσή ευκαιρία που είχαμε στα χέρια και δεν πήραμε στο τέλος τίποτα. Επαναλαμβάνω όμως το θέμα ήταν το ηθικό. Δεν μπορέσαμε να κρατήσουμε το σκορ και η ομάδα μου έδειξε πως δεν μπορεί να το πετύχει αυτό.

«Είναι περίπλοκο να δώσω εξήγηση για αυτό. Από τον πάγκο είχα την αίσθηση ότι η ομάδα μου δεν έκανε τίποτα. Είχε μεγάλο κενό. Ούτε αμυνόμασταν, ούτε επίθεση είχαμε ούτε κυκλοφορία. Και δείχναμε σα να περιμέναμε το μοιραίο. Επιμένω για το ηθικό. Είχαμε κάποια προβλήματα, χάσαμε και το Κύπελλο. Κάναμε δώρο σήμερα, είχαμε προβάδισμα και παίκτη περισσότερο και δεν μπορώ να καταλάβω πως καταφέραμε να μην το εκμεταλλευτούμε».

Ο Αράνο είχε πρόβλημα τραυματισμού και δεν μπορούσε να περπατήσει.

Όσο το δυνατόν πιο ψηλά, τόσο καλύτερα. Χρειάζεται ηρεμία και δουλειά. Έχουμε μπει σε ένα μονοπάτι που δεν αρμόζει.

Υπάρχουν πολλά προβλήματα με τραυματίες, όπως ο Βανγκέλι και ο Αράνο αλλά και με τις συνεχείς αποβολές.

Όταν μίλησα για το πληγωμένο ηθικό, είχε να κάνει με το θέμα του τελικού όπου είχαμε μεγάλη φιλοδοξία. Δεν είναι τόσο απλό να επανέλθεις. Με την αρχη των πλέι-οφ απέναντι στον Ολυμπιακό δείξαμε ότι είχαμε τα αποθέματα και φάνηκε και σε κάποια διαστήματα σήμερα. Θα πρέπει να προβληματιστώ για τις απουσίες. Θεωρώ ότι ο εγωισμός αυτών που θα μπουν θα βοηθήσει. Δεν έχουν τελειώσει τα πλέι-οφ για εμάς.

Γ΄ΕΘΝΙΚΗ: Σφράγισε την άνοδο η Βέροια

Η Βέροια εξασφάλισε τον τίτλο στον 2ο όμιλο της Γ΄ εθνικής κατηγορίας και επανέρχεται στη Β΄ εθνική, από την οποία υποβιβάστηκε πέρυσι. Η «βασίλισσα του βορρά» επικράτησε σήμερα εντός έδρας 1-0 του Φωκικού και έφτασε τους 62 βαθμούς, έναντι 61 των Τρικάλων (επικράτησαν 4-0 της Αναγέννησης Γιαννιτσών) και 60 της Αναγέννησης Επανωμής (είχε σήμερα ρεπό). Την τελευταία αγωνιστική η ομάδα της Ημαθίας θα πάρει άνευ αγώνα τους τρεις βαθμούς, αφού επρόκειτο να αντιμετωπίσει την Καστοριά που έχει αποβληθεί από το πρωτάθλημα, κι έτσι μπορεί να πανηγυρίζει από σήμερα την άνοδο.
Σε αγώνες για την 33η ημέρα του 2ου ομίλου της Γ΄ εθνικής κατηγορίας σημειώθηκαν τα εξής αποτελέσματα:

Βισαλτιακός-ΠΑΟ Νέων Επιβατών 0-1
Τρίκαλα-Αναγέννηση Γιαννιτσών 4-0
Πυρσός Γρεβενών-Οδυσσέας Αναγέννησης 0-1
Θερμαϊκός-Εορδαϊκος 0-3
Βέροια-Φωκικός 1-0
Εθνικός Φιλιππιάδας-Νίκη Βόλου 2-1
Δόξα Κρανούλας-Μακεδονικός 1-1
Κοζάνη-Καστοριά 3-0 (α.α.)
Ρεπό: Αναγέννηση Επανωμής

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (Σε 31 αγώνες)

1. Βέροια 62
2. Τρίκαλα 61
3. Αναγέννηση Επανωμής 60
4. Αναγέννηση Γιαννιτσών 57
5. Εορδαϊκός 55
6. Μακεδονικός 52 -32αγ.
7. Πυρσός Γρεβενών 49
8. Εθνικός Φιλιππιάδας 48
9. Φωκικός 44
10. Δόξα Κρανούλας 38
11. Νίκη Βόλου 37
12. Οδυσσέας Αναγέννησης 36
13. Κοζάνη 35
14. ΠΑΟ Νέων Επιβατών 33
15. Βισαλτιακός 28
16. Θερμαϊκός 19
17. Καστοριά 4 *

* Η Βέροια άρχισε το πρωτάθλημα με τιμωρία -2 βαθμούς από την περσινή σεζόν.
** Η Καστοριά έχει αποβληθεί από το πρωτάθλημα.

Β΄ΕΘΝΙΚΗ: Αποτελέσματα και βαθμολογία

Σε αναμετρήσεις για την 33η αγωνιστική της Β’ Εθνικής κατηγορίας σημειώθηκαν τα ακόλουθα αποτελέσματα:

Δόξα Δράμας-Παναιτωλικός 0-1
ΟΦΗ-Εθνικός Αστέρας 2-1
Ηλιούπολη-Κέρκυρα 1-0
Διαγόρας-Αιγάλεω 3-2
Πιερικός-Εθνικός 1-0
Αγροτικός Αστέρας-Αναγέννηση Καρδίτσας 0-2
Ολυμπιακός Βόλου-Ρόδος 5-2
Καλαμάτα-Θρασύβουλος 0-2
Πανσερραϊκός-Ιωνικός 2-1

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 33 αγώνες)

1. Ολυμπιακός Βόλου 68
2. Κέρκυρα 62
3. ΟΦΗ 59
4. Πανσερραϊκός 51
5. Εθνικός 50
6. Πιερικός 49
7. Διαγόρας 48
8. Παναιτωλικός 47
9. Ηλιούπολη 46
10. Αγροτικός Αστέρας 42
. Εθνικός Αστέρας 42
12. Αναγέννηση Καρδίτσας 41
13. Δόξα Δράμας 40
. Θρασύβουλος 40
15. Ιωνικός 36
16. Ρόδος 34
17. Καλαμάτα 28
18. Αιγάλεω 21

Θέλει τον Ιμπραϊμοβιτς η Γιούβε


Ο Ιμπραϊμοβιτς σε προσπάθεια του με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα Μπορεί να εγκατέλειψε το πλοίο, όταν αυτό βυθιζόταν, ωστόσο στη Γιουβέντους δεν τον έχουν ξεχάσει. Ο λόγος για τον Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς, για τον οποίο ο ιταλλικός σύλλογος θέλει να τον εντάξει ξανά στο δυναμικό τους. Ο Σουηδός είχε αποχωρήσει από την ομάδα, όταν αυτή υποβιβάστηκε, λόγω του σκανδάλου "Calciopoli".

Ο ατζέντης του Ιμπραϊμοβιτς αποκάλυψε την είδηση ότι η Γιουβέντους ενδιαφέρεται για τον πελάτη του, ωστόσο τόνισε ότι ο Σουηδός περνάει καλά στην Μπαρτσελόνα και δεν έχει πρόθεση να φύγει. Πάντως, φρόντισε να κρατήσει την πόρτα ανοικτή, λέγοντας πως στο ποδόσφαιρο όλα γίνονται και τίποτα δεν μπορείς να αποκλίσεις.

Πιο κοντά στη στέψη η Ίντερ!

http://www.gazzetta.gr/media/k2/items/cache/b317e75ea9b1286844b0c03fb70e6f08_L.jpg?1273409295?1273409295?1273409295Ένα βήμα πριν την κατάκτηση του τίτλου βρίσκεται η Ίντερ, που επιβλήθηκε 4-3 της Κιέβο. Ο Τότι έδωσε τις δικές του απαντήσεις και με δυο τέρματα του η Ρόμα έκανε την ανατροπή, επικράτησε της Κάλιαρι 2-1 και ελπίζει ως το τέλος! Υποβιβάστηκε η Αταλάντα. Συνεχίζει ακάθεκτη η Ίντερ και τέσσερις ημέρες μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου βρίσκεται πλέον μια ανάσα από το νταμπλ. Οι «νερατζούρι» επιβλήθηκαν 4-3 της Κιέβο και πλέον με νίκη την τελευταία αγωνιστική επί της Σιένα θα κόψουν πρώτοι το νήμα της κορυφής. Το ματς μετατράπηκε σε παράσταση για ένα ρόλο και μπορεί οι φιλοξενούμενοι να προηγήθηκαν με αυτογκόλ του Μότα, ωστόσο η ισοφάριση ήρθε γρήγορα με τον ίδιο τρόπο (αυτογκόλ Μαντοβάνι) και από κει και πέρα για ένα 20λεπτο η Ίντερ ήταν καταιγιστική. Οι Καμπιάσο, Μιλίτο, Μπαλοτέλι σφράγισαν τη νίκη και κάπου εκεί αποφάσισαν να ρίξουν ταχύτητα. Η Κιέβο έφυγε αξιοπρεπέστατα με δυο ακόμα γκολ που πέτυχε.

Θρίλερ στο «Ολίμπικο», ωστόσο ο Τότι απέδειξε πως λίγες ημέρες μετά την... κατακραυγή για το χτύπημα στον Μπαλοτέλι στέκεται ακόμα στο ύψος του. Η Κατάνια με τον Λατσάρι προκάλεσε σοκ, ωστόσο ο αρχηγός με δυο γκολ σε ένα τετράλεπτο έκανε την ολική ανατροπή και έδωσε στην ομάδα του ελπίδες τίτλου. Την τελευταία αγωνιστική η Ρόμα θα φιλοξενηθεί από την Σιένα

Ισοπαλία... Τσάμπιονς Λιγκ για τη Σαμπντόρια που άντεξε στη Σικελία και ουσιαστικά κατέκτησε την 4η θέση. Ο Πατσίνι άνοιξε το σκορ με πέναλτι στο 54', ο Μίκολι ισοφάρισε με τον ίδιο τρόπο, ωστόσο η πίεση των γηπεδούχων δεν έφερε αποτέλεσμα.

Χαμόγελα σε Μπολόνια και Λάτσιο, αφού εξασφάλισαν την παραμονή τους στην κατηγορία. Η Μπολόνια αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με την Κατάνια, ενώ στο ντέρμπι μίσους οι Λατσιάλι επιβλήθηκαν 2-1 εκτός έδρας της Λιβόρνο. Η Αταλάντα αποχαιρέτησε την κατηγορία μετά την εκτός έδρας ήττα 2-0 από τη Νάπολι, ενώ σε ακόμα ένα ματς μίσους, αλλά κεκλεισμένων των θυρών η Τζένοα επιβλήθηκε 1-0 της Μίλαν

Τα αποτελέσματα


Ίντερ-Κιέβο 4-3
(13΄ αυτ. Μαντοβάνι, 34΄ Καμπιάσο, 39΄ Μιλίτο, 52΄ Μπαλοτέλι - 12΄ αυτ. Τιάγκο Μότα, 60΄ Γκρανότσε, 74΄ Πελισιέ)

Παλέρμο-Σαμπντόρια 1-1
(68΄ πεν. Μίκολι - 54΄ Πατσίνι)

Λιβόρνο-Λάτσιο 1-2
(33΄ Λουκαρέλι - 13΄ Ρόκι, 44΄ Μπρόκι)

Τζένοα-Μίλαν 1-0
(57΄ Σκούλι)

Νάπολι-Αταλάντα 2-0
(43΄, 83΄ Κουαλιαρέλα)

Ουντινέζε-Μπάρι 3-3
(21΄, 63΄ Ντι Νατάλε, 26΄ Πέπε - 18΄ Μπαρέτο, 38΄ Κόμαν, 90΄ Αλμιρόν)

Ρόμα-Κάλιαρι 2-1
(79΄, 83΄ πεν. Τότι - 73΄ Λατσάρι)

Γιουβέντους-Πάρμα 2-3
(16΄ Ντελ Πιέρο, 93΄ Ιακουίντα - 20΄, 40΄ Λανζαφάμε, 85΄ Μπιαμπιάνι)

Φιορεντίνα-Σιένα 1-1
(15΄ Μαρκιόνι - 3΄ Βεργκασόλα)

Μπολόνια-Κατάνια 1-1
(15΄ Ντι Βάιο - 51΄ Μάξι Λόπες)



ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 37 αγώνες)

Ιντερ 79

Ρόμα 77

Μίλαν 67

Σαμπντόρια 64


Παλέρμο 62

Νάπολι 59

Γιουβέντους 55

Τζένοα 51

Πάρμα 49

Φιορεντίνα 47

Μπάρι 47

Κιέβο 44

Ουντινέζε 44

Λάτσιο 43

Κάλιαρι 43

Κατάνια 42

Μπολόνια 41

Αταλάντα 35

Σιένα 31

Λιβόρνο 29

Τραγικος ο Άρης και ηττήθηκε 4-2 από την ΑΕΚ

«Αυτοκτόνησε» ο Άρης και ηττήθηκε 4-2 από την ΑΕΚ

«Αυτοκτονία» του Άρη στην Αθήνα. Οι «κίτρινοι» ανέτρεψαν το εις βάρος τους 0-1 σε 2-1, αλλά δεν κατάφεραν να το κρατήσουν, παίζοντας μάλιστα με παίκτη παραπάνω. Η ΑΕΚ επικράτησε τελικά με 4-2, σε ένα παιχνίδι που η ομάδα του Κούπερ θα μπορούσε, αν ήταν σοβαρή, να το είχε κερδίσει. Κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή για τα τρία θύματα που έχασαν την ζωή τους μέσα στην εβδομάδα.

Οι συνθέσεις:
ΑΕΚ: Σάχα, Μαϊστόροβιτς, Γκέντσογλου, Λαγός, Αραούχο, Καφές, Γιάχιτς, Μαντούκα (70΄Λεονάρντο), Τζεμπούρ, Σκόκο (89΄Γεωργέας), Μπλάνκο (55΄Αραμπατζής).
ΑΡΗΣ: Σηφάκης, Νέτο, Αράνο (66΄Φερνάντεζ), Γκιάρο, Νασούτι, Ναφτί, Πρίττας (75΄Νάτσο Γκαρσία), Κάλβο, Χαβίτο (70΄Μεριέμ), Τζόνσον, Κάμπορα.
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: M. Κουκουλάκης

ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

2΄Εκτέλεση φάουλ του Νέτο, ο Σάχα έχασε την μπάλα μέσα από τα χέρια του, αλλά ο Νασούτι από κοντά δεν πρόλαβε να την στείλει στα δίχτυα
8΄Κίτρινη κάρτα στον Γιάχιτς
9΄Από την σέντρα του Χαβίτο, ο Τζόνσον έπιασε την κεφαλιά, αλλά ο Σάχα μπλόκαρε
17΄Κεφαλιά του Καφέ μετά από σέντρα του Αραούχο, ο Σηφάκης θα διώξει σε κόρνερ
22΄Ο Κάλβο ανέβηκε από τα αριστερα, και προσπάθησε να τελειώσει μόνος του τη φάση, με τον Σάχα να διώχνει με τα πόδια. Ο Τζόνσον στη συνέχεια έστρωσε στον Χαβίρο που έκανε το σουτ, με την μπάλα να χτυπά στην πλάτη του Αραούχο.
27΄Από την προσπάθεια του Σκόκο, ο Τζεμπούρ πήρε την μπάλα μέσα στην περιοχή και με σουτ νίκησε τον Σηφάκη
29΄Κίτρινη κάρτα στον Κάλβο
36΄Αποβάλλεται με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Γιάχιτς, η ΑΕΚ μένει με δέκα παίκτες
40΄Αποβάλλεται με δεύτερη κίτρινη ο Κάλβο, μένει και ο Άρης με δέκα παίκτες
42΄Σέντρα του Σκόκο από τα δεξιά, ο Μπλάνκο πήρε την κεφαλιά, αλλά την έστειλε άουτ.
ΗΜΙΧΡΟΝΟ 1-0
51΄Κίτρινη κάρτα στον Γκιάρο
53΄Ο Άρης κερδίζει πέναλτι σε ανατροπή του Κάμπορα από τον Σάχα, με τον γκολκίπερ της ΑΕΚ να αποβάλλεται.
56΄Ο Κάμπορα νικά από το σημείο του πέναλτι τον Αραμπατζή και 1-1.
68΄Σουτ του Τζόνσον έξω από την περιοχή, η μπάλα λίγο άουτ
69΄Απίστευτη ευκαιρία για τον Άρη, με τον Αραμπατζή να νικά σε τετ α τετ τον Κάμπορα
71΄Σέντρα του Νέτο, κεφαλιά του Τζόνσον και η μπάλα στα δίχτυα
75΄Αδράνεια στην άμυνα του Άρη και ο Λεονάρντο από το ύψος του πέναλτι κάνει το 2-2
77΄Ο Σκόκο κερδίζει πέναλτι σε ανατροπή από το Νασούτι και ο Αργεντίνος κάνει το 3-2
79΄Κόκκινη κάρτα στον Κάμπορα και κίτρινη στον Μαϊστόροβιτς
82΄Σέντρα του Σκόκο, κεφαλιά του Λεονάρντο και 4-2
87΄Ο Αραμπατζής νικά σε τετ α τετ τον Τζόνσον
89΄Κίτρινη κάρτα στο Νασούτι
ΤΕΛΙΚΟ 4-2

Στοιχημα-Redoto_BET

http://www.sport24.gr/ast/cov/ba/barca_2010_5_8_22_50_27_b.jpg
γεια σας αδερφια....χθες καλα ξεκινισησαν τα ματσακια μας στο τελος 1-22 παλι μας στραβωσαν....παμε στα φρεσκα κουκλουρια.
ΠΑΟΚ-ΟΣΦΠ=ΑΝΤΕΡ....το εβλεπα ασσο και το βλεπω ακομα αλλα το αντερ πιο δυνατο μετα την απουσια του ιβιτς.ειναι ολη η ομαδα στην δημιουργια.ο γαυρος θα παιξει σφιχτα για το χ σε ενα παιχνιδι τακτικης.
ΑΕΚ-ΑΡΗΣ=ΑΝΤΕΡ....ιδιο ματς και αυτο.πολυ σφιχτο και αργο ποδοσφαιρο εκτιμω.ο αρης θα παιξει για το χ να εχει το πανω χερι απο την αεκ.δυσκολα να μπουνε 3 γκολ...
ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ-ΚΕΡΚΥΡΑ=1....η κερκυρα πλεον ειναι τουριστρια και θα παιξει με παρα πολλες αλαγες και χωρις ορεξη.σκεφτονται ηδη της διακοπες τους.η ηλιουπολη θελει νικη να ξενοιασει και να ειναι αδιαφορη τελευταια αγωνιστικη.ασσος δυνατος!!!
ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ-ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ=1....η δοξα δραμας θελει νικη να μην μπει στα μπαραζ.ο παναιτωλικος θελει να μπει στα μπαραζ ανοδου αλλα κλαιν-μαιν δεν καιγεται και πολυ.οι δυο ομαδες εχουν αδερφικες σχεσεις και οι οπαδοι ταξιδευουν στις εδρες τους δωρεαν!!!η δοξα περυσι με το 3-3 με τον εορδαικο ανοιξε τον δρομο ανοδου στην β για τον παναιτωλικο και ειναι η ωρα να ξεπληρωσουν στα αδερφια τους φετος!ασσος πολυ δυνατος!
ΙΝΤΕΡ-ΚΙΕΒΟ=ΟΒΕΡ...το ματς θα ειναι χαρα και θεαμα.ο προεδρος της κιεβο ειναι οπαδος της ιντερ και βλεπω χαλαρο ματς και πολυ ανοιχτο.ενα 3-1 σκορ θα ειναι μια χαρα!!!
Υ.Γ. ΔΥΟ ΠΑΙΚΤΕΣ ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΟ.Ο ΝΤΙ ΝΑΤΑΛΕ ΤΗΣ ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ ΚΑΙ Ο ΜΙΛΙΤΟ ΤΗΣ ΙΝΤΕΡ.ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΠΡΩΤΟΙ ΣΚΟΡΕΡ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΤΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΛΑΡΑ ΚΑΙ ΕΥΝΟΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ.
Υ.Γ.2 ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΜΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΟ ΚΑΘΩΣ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΟΛΥ....ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ,ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ,ΙΝΤΕΡ ΟΒΕΡ

ΚΑΙ ΕΝΑ ΧΑΛΑΡΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΣΚΟΡΕΡ.......

salute magkes!!!!

Αποχαιρέτησε νωρίς...

Μια νίκη και 24 βαθμοί ήταν ο απολογισμός της συμμετοχής του Ηλία Ηλιάδη στο Γκραν Πρι τζούντο που διεξάγεται στην Τυνησία. Μέχρι τη φάση των «16» έφτασε ο Έλληνας αθλητής. Ο χρυσός Ολυμπιονίκης της Αθήνας, ο οποίος πρόσφατα κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό της Βιένης, άρχισε με νίκη τις υποχρεώσεις του στην κατηγορία των -90 κιλών, επικρατώντας με Ippon του Ιρανού Μασούντ Γιαλιλβάντ.

Ωστόσο, η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη και απέναντι στον Βαρλάμ Λιπαρτελιάνι. Αν και κατέκτησε ένα Waza-ari, τελικώς ο Ηλιάδης γνώρισε την ήττα με Ippon από τον 21χρονο Γεωργιανό τζουντόκα με τον οποίο μοιράζεται από μία νίκη στις μεταξύ τους αναμετρήσεις.

«Νταμπλ» από τους Κενυάτες

Οι Κενυάτες πανηγύρισαν μια ακόμη πρωτιά στις μεγάλες αποστάσεις, σπάζοντας τα χρονόμετρα στο Βερολίνο, όπου διεξήχθη ο αγώνας δρόμου 25χλμ, με νέα παγκόσμια ρεκόρ σε άνδρες και γυναίκες. Ο Σάμι Κόσγκεϊ και η Μαίρη Κεϊτάνι εξασφάλισαν εν μέσω πανηγυρισμών την πρωτιά, με τον πρώτο να κόβει το νήμα του τερματισμού σε 1 ώρα, 11 λεπτά και 50 δευτερόλεπτα βελτιώνοντας το προηγούμενο παγκόσμιο ρεκόρ (1:12:45) του συμπατριώτη του Πολ Κόσγκεϊ. Το προηγούμενο ρεκόρ έσπασε και ο Γκίλμπερτ Κίρβα που τερμάτισε δεύτερος με χρόνο 1:11:58, ενώ στην τρίτη θέση ακολούθησε ο Αιθίοπας Τερέφε Μαρέγκου 1:13:16.

Από την άλλη, η Κεϊτάνι τερμάτισε σε 1:19:53, καταρρίπτοντας το 1:2:13 που κατείχε η Γιαπωνέζα Μιζούκι Νογκούτσι από το 2005. Στη δεύτερη και τρίτη θέση βρέθηκαν ήταν οι επίσης Κενυάτισσες Άλις Τιμπιλίλι και Πασάλια Κίπκοεκ με 1:24:38 και 1:26:47 αντίστοιχα.

Θέλει Κυριάκο Παπαδόπουλο η Σίτι

Στο ρεπορτάζ των Άγγλων αναφέρεται, μάλιστα, ότι ο 18χρονος κοστολογείται από τον Ολυμπιακό στα 4 εκ. ευρώ και προορίζεται ως αντικαταστάτης του Ρίτσαρντς που οδεύει προς την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.


Παράλληλα, αναφέρεται ότι ο παίκτης των «ερυθρολεύκων» βρίσκεται στο «στόχαστρο» και της Μπάγερ Λεβερκούζεν.

Οι ομάδες θέλουν να μείνει η Bridgestone

H Bridgestone είχε ανακοινώσει ότι το φετινό πρωτάθλημα θα είναι το τελευταίο της στην Formula 1.Παρόλα αυτά, ο νέος πρόεδρος της ένωσης των ομάδων της F1 (FOTA) και γενικός διευθυντής της McLaren, Μάρτιν Γουίτμαρς αποκάλυψε πως οι ομάδες επιθυμούν η ιαπωνική εταιρεία να παραμείνει, παρά τα σχέδια της τελευταίας να εγκαταλείψει στο τέλος της σεζόν.

Μέχρι στιγμής, υποψήφιες για να αντικαταστήσουν την Bridgestone είναι οι Michelin, Cooper Avon και Pirelli. Ωστόσο, οι ομάδες υποστηρίζουν πως καμία από τις τρεις δεν θα χρειασθεί, αν τελικά η Bridgestone αλλάξει γνώμη και συνεχίσει να παρέχει ελαστικά στην κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

«Η Bridgestone έχει κάνε εξαιρετική δουλειά στην F1 και από την πλευρά μου, αν μπορούσαμε να τους πείσουμε να παραμείνουν στο άθλημα, τότε θα γινόταν πολύ ισχυρό. Αλλά υπάρχουν και άλλοι παράγοντες που παίζουν σημαντικό ρόλο. Αν μπορέσουμε να πείσουμε τους έμπειρους επιχειρηματίες να μείνουν στην F1, τότε θα ήταν πολύ καλό», είπε μεταξύ άλλων ο Γουίτμαρς.

Μάλιστα, ο Γουίτμαρς τόνισε πως οι ομάδες είναι πρόθυμες να υπάρχει μόνο ένας προμηθευτής ελαστικού, παρά δύο ή περισσότεροι: «Μας αρέσει ο ανταγωνισμός σε όλες τις μορφές, αλλά θα πρέπει να προσέξουμε και το κόστος. Την τελευταία φορά που είχαμε ανταγωνισμό στα ελαστικά ήταν ακριβό! Θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί, καθώς πρέπει να διατηρήσουμε ένα grid me 10 ή ίσως 12 ομάδες».

Πρόστιμο στη Ferrari, τη γλίτωσε ο Αλόνσο

Με πρόστιμο 20.000 δολαρίων (15.690 ευρώ) τιμωρήθηκε η Ferrari, για την παραλίγο σύγκρουση του Φερνάντο Αλόνσο με τον Νίκο Ρόζμπεργκ στα πιτς κατά τη διάρκεια των κατατακτήριων δοκιμών του Σαββάτου.Ο Αλόνσο βγήκε από τον γκαράζ την ώρα που περνούσε το μονοθέσιο του Ρόζμπεργκ. Ο Γερμανός οδηγός αναγκάστηκε να φρενάρει απότομα και ζήτησε αμέσως μέσω της ενδοεπικοινωνίας την τιμωρία του Ισπανού.

Ωστόσο, το λάθος ήταν της ομάδας του Μαρανέλο, που έδωσε το «πράσινο φως» στον Αλόνσο να φύγει και δίκαια ο Ισπανός δύο φορές Παγκόσμιος πρωταθλητής δεν πήρε κάποια ποινή από τους αγωνοδίκες.

Στοίχημα από Ιταλό

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ
ΜΕΡΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΑΛΛΑ
ΑΣ ΠΑΜΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΓΡΗΓΟΡΑ ΣΤΟ ΨΗΤΟ..


ΑΣ ΞΕΚΙΝΙΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΚΑΙ ΤΟ
ΜΑΤΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΜΕ ΤΗΝ (ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ
ΕΥΡΩΠΗΣ) ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΟ
ΜΑΤΣ ΚΑΙ ΔΙΑΛΕΓΟΥΜΕ ΤΟ ΑΝΤΕΡ 146.5 1.80

ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΤΩΡΑ

ΝΤΑΝΤΙ ΓΙΟΥ. - ΧΙΜΠΕΡΝΙΑΝ ΟΒΕΡ 1.80

ΣΑΝ ΠΑΛΟΥΛΙ - ΠΑΝΤΕΡΜΠΟΝ 1 1.50 (ΦΙΕΣΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΛΑΝΙΑ ΤΟΥ ΑΜΒΟΥΡΓΟΥ)

ΤΖΕΝΟΑ - ΜΙΛΑΝ 1 3.40 (ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΗΤΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΔΙΑΦΟΡΗ ΜΙΛΑΝ)

ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ 2 1.75 (ΔΕΝ ΕΠΕΣΕ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΣΥΜΜΑΧΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ)

ΠΑΟΚ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 1Χ 2.30-2.95 (ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΟ ΔΙΠΛΟ)

ΧΑΟΥΓΚΕΣΟΥΝΤ - ΡΟΖΕΝΜΠΟΡΓΚ 2 1.60

ΤΡΟΜΣΟ - ΣΤΑΡΤ ΟΒΕΡ 1.80

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!


Ντάτολο: Αν με θέλουν, μένω

Απογοητευμένος που δεν θα καταφέρει να βοηθήσει τον Ολυμπιακό στην προσπάθειά του να κατακτήσει την πρώτη θέση στα πλέι οφ, που ισοδυναμεί με συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ, είναι ο Χέσους Ντάτολο.Ο Αργεντινός χαφ, ο οποίος έχει υποστεί θλάση και θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για δύο εβδομάδες, τόνισε στην εφημερίδα «Πρωταθλητής» πως επιθυμία του είναι να συνεχίσει να αγωνίζεται με τα «ερυθρόλευκα» και την επόμενη σεζόν.

«Έχω τρελαθεί με τον τραυματισμό. Πάνω που επέστρεψα και είχα φορτσάρει για να είμαι ακόμα καλύτερος στη συνέχεια των πλέι οφ, ήρθε αυτός ο τραυματισμός να με τελειώσει», ήταν τα πρώτα λόγια του Ντάτολο και πρόσθεσε:

«Είναι παιχνίδια της μοίρας αυτά. Ήθελα να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της αλλά δυστυχώς δεν θα μπορέσω να το κάνω. Το όνειρο μου είναι να μπορέσω να παίξω στο Μουντιάλ».

Και στη συνέχεια, αναφέρθηκε στο μέλλον του: «Δεν ξέρω που θα παίζω από τη νέα σεζόν. Αυτό δεν εξαρτάται από εμένα. Ανήκω στη Νάπολι και είμαι υποχρεωμένος να επιστρέψω όταν ολοκληρωθούν οι υποχρεώσεις μου με τον Ολυμπιακό».
Πάντως, δεν φάνηκε αρνητικός στο ενδεχόμενο να παραμείνει στο Λιμάνι: «Αν η ομάδα με θέλει και τα βρει με τη Νάπολι δεν έχω πρόβλημα να συνεχίσω εδώ. Εδώ είναι ένα μεγάλο κλαμπ, το οποίο και καλύπτει τις φιλοδοξίες μου. Θα μιλήσω με τον ατζέντη μου και θα δούμε το τι θα γίνει».

ΠΑΟ για Μπάλακ!

Ένα τρελό σενάριο από τη Γερμανία φέρνει τον Παναθηναϊκό να ενδιαφέρεται για τον Μίκαελ Μπάλακ της Τσέλσι!


Σύμφωνα με δημοσίευμα του έγκυρου «sport1», το οποίο όμως επικαλείται την «Express», οι «πράσινοι» προσπαθούν να δελεάσουν τον Γερμανό άσο προσφέροντάς του ηγεμονικό συμβόλαιο.

Συγκεκριμένα, το ρεπορτάζ των Γερμανών έχει τίτλο «Δέλεαρ για τον Μπάλακ η Αθήνα;» και αναφέρει:

«Αντί για… fish and chips, συρτάκι και φέτα! Σύμφωνα με την “Express” ο Παναθηναϊκός θέλει να παρασύρει τον Μίκαελ Μπάλακ στην ελληνική πρωτεύουσα.

Παρά την οικονομική κρίση οι «πράσινοι» προσφέρουν στο αρχηγό της Εθνικής Γερμανίας καθαρό μισθό 16 εκ. ευρώ περίπου για τριετές συμβόλαιο.

Το συμβόλαιο του 33χρονου παίκτη λήγει το καλοκαίρι και μέχρι στιγμής δεν έχει έρθει σε συμφωνία για επέκταση με τους μπλε».

Σαλπιγγίδης : ο γυρισμός...

ΓΙΑΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΜΕ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗ. ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΠΕΝΟΧΟΠΟΙΟΥΝ.
Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης μετρά αντίστροφα για τη αποχώρησή του από τον Παναθηναϊκό και το come back στα ποδοσφαιρικά εδάφη της αγαπημένης του Θεσσαλονίκης.

Το «αντίο» του «Σάλπι» στην Αθήνα, όπως περίπου και η...επιστροφή του στον ΠΑΟΚ, θεωρείται δεδομένη. Τέσσερα χρόνια μετά τη μεταγραφή του 2006, οι φήμες θέλουν τον Έλληνα κυνηγό έτοιμο να αγνοήσει τις «σειρήνες από το εξωτερικό» και να ακολουθήσει την αντίστροφη διαδρομή σε σχέση με το «τότε» από Παιανία προς Τούμπα.

Σε αυτή την περίπτωση, το ενδιαφέρον όλων θα στραφεί στην υποδοχή των οπαδών. Ως αντίπαλος του ΠΑΟΚ, φορώντας τη φανέλα του Παναθηναϊκού αποδοκιμάσθηκε από όσους δεν του συγχώρεσαν εκείνη την απόφαση.

Κάποιοι δεν δίστασαν να τον αποκαλέσουν «προδότη». Ο ίδιος προσπάθησε κατά καιρούς να λύσει τις παρεξηγήσεις που είχαν δημιουργηθεί και αν ανατρέξει κανείς στις κατά καιρούς τοποθετήσεις και συνεντεύξεις του, ανακαλύπτει πολλά σημεία-κλειδιά, που θα μπορούσαν να προετοιμάσουν τον γυρισμό του.

Έξι λόγοι

Τα παραδείγματα τα οποία εντοπίσαμε είναι αρκετά και σημαντικά και οι λόγοι για να ρίξουν την λήθη του παρελθόντος οι φίλοι του ΠΑΟΚ τις τυχόν παρεξηγήσεις είναι όχι λίγοι:

1) Είπε σε συνέντευξη του το 2009 σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης ότι δεν πήρε ποτέ του χρήματα που μάζεψαν, τότε, οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ για να καλυφθούν οι οφειλές της ΠΑΕ προς αυτόν και μετά έφυγε για τον Παναθηναϊκό. Απάντησε ότι όταν συνέβη αυτό, ήδη είχε πληρωθεί από παράγοντες της ομάδας, που έσπευσαν να συγκεντρώσουν το απαιτούμενο ποσό.

2) Στο πρώτο ντέρμπι των δυο ομάδων, αναγκάσθηκε να εκτελέσει το πέναλτι σε βάρος του ΠΑΟΚ, διότι υπήρχαν συγκεκριμένες εντολές από τον προπονητή και ο άλλος υποψήφιος, Δημήτρης Παπαδόπουλος, αρνήθηκε να το κάνει και δεν υπήρχε άλλη λύση.

3) Ένα άλλο επιχείρημα που έχει προβάλει ο Σαλπιγγίδης είναι ότι την εποχή που του όφειλε χρήματα ο ΠΑΟΚ μπορούσε να...κλείσει το τηλέφωνο του, να ισχυρισθεί ότι δεν πήρε τα λεφτά του και να κάνει προσφυγή για να μείνει ελεύθερος, αλλά, δεν θέλησε να στερήσει χρήματα από τον ΠΑΟΚ και ο Παναθηναϊκός είναι αλήθεια ότι πλήρωσε «χρυσάφι» το βάρος του για να τον αποκτήσει.

4) Όταν του ζήτησαν οπαδοί του ΠΑΟΚ να τον συναντήσουν στο αεροδρόμιο, αν και το σκέφθηκε, το απέφυγε γιατί κάποιος τηλεφώνησε και απείλησε ότι θα τον... απαγάγει.

5) Ξεκαθάρισε ότι ποτέ δεν λειτούργησε ως «ασπίδα» του Γιάννη Γούμενου.

6) Δεν έκρυψε ποτέ ότι θεωρεί «σπίτι» του τη Θεσσαλονίκη και ως παίκτης του Παναθηναϊκού δήλωνε ΠΑΟΚτσής.

Σε νέα θεμέλια

Από εκεί και πέρα, η σχέση του με τους φίλους του ΠΑΟΚ, αν επαληθευτεί το σενάριο της επιστροφής του στην Τούμπα, το οποίο κυκλοφορεί στα δημοσιογραφικά γραφεία εδώ και καιρό, θα πρέπει όχι απλά να αναθερμανθεί, αλλά να χτιστεί ξανά πάνω σε καινούργια και πιο γερά θεμέλια. Αν κριθούν πειστικές οι εξηγήσεις του ίδιου για τις συνθήκες οι οποίες τον οδήγησαν στο αντίο, θα γίνει!

Χωρίς κόσμο το Τζένοα-Μίλαν

Κεκλεισμένων των θυρών θα λάβει χώρα το παιχνίδι ανάμεσα στη Τζένοα και τη Μίλαν για την 37η αγωνιστική του Καμπιονάτο στην Ίταλία.

Αφορμή για την εν λόγω απόφαση αποτέλεσε το γεγονός πως ο αγώνας χαρακτηρίζεται από την αστυνομία και τις τοπικές αρχές ως «υψηλής επικινδυνότητας», λόγω της δολοφονίας ενός οπαδού των «ροσομπλού», 15 χρόνια πριν έξω από το «Σαν Σίρο».

Την ευθύνη ανέλαβε επ' ώμου ο νομάρχης της Γένοβας, Φραντσέσκο Μουζολίνο, ο οποίος επικαλέστηκε λόγους τάξης και δημόσιας ασφάλειας.

Θα αποχωρήσει ο Σάντος

Έτοιμος να αποχωρήσει από την τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ είναι ο Φερνάντο Σάντος σύμφωνα με την έκδοση της «Record». Αναθερμένεται το φλερτ με τον Ζόρζε Κόστα.Τελειωμό δεν έχουν τα σενάρια για το μέλλον των Ζόρζε Κόστα και Φερνάντο Σάντος. Οι Πορτογάλοι αναφέρουν εκ νέου σενάρια για το μέλλον των δύο προπονητών, τα οποία αλληλοσυνδέονται και με τον ΠΑΟΚ. Συγκεκριμένα, υποστηρίζεται ότι ο Ίβηρας τεχνικός του ΠΑΟΚ θα αποχωρήσει από τον «Δικέφαλο» του Βορρά, ενώ ο Ζόρζε Κόστα όπως όλα δείχνουν θα αποχωρήσει από την Ολανένσε και όλα δείχνουν θα συνεχίσει την του καριέρα στην Κοϊμπρα, χωρίς ωστόσο να αποκλείεται και να έρθει στη Θεσσαλονίκη μιας και τυγχάνει της εκτίμησης του Σέρτζιο Κονσεισάο.
Αναλυτικά τα όσα αναφέρει το δημοσίευμα
«Η περίπτωση του ΠΑΟΚ δεν μπορεί να αποκλειστεί οριστικά, αλλά πλέον μοιάζει απίθανη. Ο Φερνάντο Σάντος θα φύγει από την τεχνική ηγεσία, ίσως κάνοντας ένα διάλειμμα για ένα χρόνο και ο τεχνικός διευθυντής της ελληνικής ομάδας, πρώην διεθνής Πορτογάλος παίκτης, Σέρτζιο Κονσεϊσάο, θα ήθελε να έχει τον πρώην συμπαίκτη του στην Πόρτο ως αντικαταστάτη. Ωστόσο, ο Κόστα έχει εκφράσει την επιθυμία του να παραμείνει στην Πορτογαλία και η Κοϊμπρα μπορεί να είναι η επόμενη ομάδα του».

Tenorio-Στοίχημα...Πάμε με το κίνητρο...

Επιμέλεια-Tenorio.


Xαιρετώ όλα τα φιλαράκια.


Δεν έχω να πω κάτι για τα χθεσινά κακή εμφάνιση κακό καί το αποτέλεσμα.Χωρίς πολλά πολλά λόγια καί περικοκλάδες περνάω αμέσως στα σημερινά.



Odense - Randers (2)

Τιτάνιο αγώνα δίνει η Randers η οποία παλεύει με νύχια καί με δόντια γιά την αποφυγή τού υποβιβασμού.Εκεί πού όλα δείχναν ότι σχεδόν είχαν τελειώσει γιά τούς φιλοξενούμενους,
με ένα απιστεύτο ντεμαράζ στο δεύτερο μισό τού πρωταθλήματος πάνε να καταφέρουν το θαύμα.Βρίσκονται σε καταπλικτική φόρμα καθώς μετρούν 5 νίκες στα τελευταία τους 6 παιχνίδια.

Η Odense αντίθετα μετά την επανέναρξη εμφάνισε τελείως διαφορετικό πρόσωπο πρός το χειρότερο, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να συναγωνιστεί την København στη κούρσα γιά τον τίτλο.Χωρίς κανένα απολύτως βαθμολογικό κίνητρο οι γηπεδούχοι πού έχουν ήδη εξασφαλίσει την έξοδο τούς στο Europa League.


Το κίνητρο καί η φόρμα είναι με την Randers-Διπλό σε απόσοση (3,15)


Albacete - Salamanca (1)

Καίγονται καί τσουρουφλίζονται καί οί δύο ομάδες.Σε πολύ κακή κατάσταση η Salamanca η οποία μετρά 6 ήττες στα τελευταία 7 παιχνίδια, ενω προέρχεται από 4 σερί ήττες εκτός έδρας.Κακή επιθετικά με μόλις 3 γκόλ ενεργητικό σε 9 παιχνίδια.

Σε καλύτερη κατάσταση η Albacete παρά τις αρκετές ισοπαλίες παραμένει αήττητη γιά 6 σερί αγώνες.

Ευκαιρία νίκης έχει η Albacete πού βρίσκει σε τραγική αγωνιστική κατάσταση την Salamanca .

Θα ρισκάρω στον άσο της Albacete σε απόδοση (2.05)



Vitoria Guimaraes - Maritimo (1)

Tην έξοδο της στο Europa League κυνηγά η Guimarães η οποία βολεύεται ακόμη καί με ισοπαλία.

Η Marítimo για να βγεί Ευρώπη πρέπει να νικήσει η ίδια καί να μήν νικήσει η Nacional.

Από την στιγμή πού όλα εξαρτώνται από τούς γηπεδούχους θα πάω με την έδρα καί την καταπλικτική παράδοση πού έχουν απέναντι στη Marítimo.Σε 14 παιχνίδια ανεξαρτήτως έδρας η Guimarães μετρά 11 νίκες !! Μάλιστα η 9 από αυτές είνα σερί !!


Επιλογή ο άσος της Guimaraes σε απόδοση (2.00)



Cadiz - Elche (1)

Πολύτιμο έδαφος από την πρώτη τριάδα έχασε η Elche η οποία ηττήθηκε εντός έδρας με σκόρ 2-3 από την ομάδα της Villareal B. Στούς 7 βαθμούς πλέον η διαφορά από της ομάδες πού ανεβένουν καθώς Levante καί Gartagena κερδίσαν στα χθεσινά τούς παιχνίδια.

Μεγαλύτερο κίνητρο έχει η Cádiz πού καίγεται γιά το τρίποντο.Βρίσκεται κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού , ωστόσο τελευταία εμφανίζεται δυνατή στην έδρα της , εκεί θα προσπαθήσει να στηριχθεί σε ένα πολύ καθοριστικό ματς γιά την παραμονή της στη κατηγορία.

Θα ρισκάρω στο άσο της Cadiz σε απόδοση (2.50)


Argentinos Juniors - Indepediente (1)

Νίκη καί μόνο νίκη θέλει η Argentinos πού βέβαια θα περιμένει πιθανό στραβοπάτημα της Estudiantes γιά να κατακτήσει το πρωτάθλημα Clausura. Τα παιδιά θα μπούν χωρίς αγχος
θα κάνουν προσπάθεια γιά την νίκη καί ότι γίνει, άλλωστε δεν εξαρτάται αποκλειστικά από τούς ίδιους,

Ξεφούσκωσε πρός το τέλος Independiente με αποτέλεσμα τα όνειρα γιά τον τίτλο να έχουν κάνει πλέον φτερά.

Αν καί χωρίς τον αρχισκόρερ της Sosa θα επιλέξω τον άσο των Argentinos σε απόδοση (2.10)



Ανακαιφαλεώνοντας σε σύστημα με ζητούμενα...



Randers - Albacete - Guimaraes - Cadiz - Argentinos.


Καλά να περνάτε, τα σέβη μου...

Μια «Κυρία» για τον Νίνη

Το μεγαλύτερο ενδιαφέρον για τον Σωτήρη Νίνη δεν έχει δείξει ούτε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ούτε η Ρόμα. Για τον μέσο του Παναθηναϊκού αναμένεται να κάνει πρόταση η Γιουβέντους.

Σύμφωνα με την «Real News», η ιταλική ομάδα έχει ήδη κάνει το βήμα παραπάνω και έχει μιλήσει με ανθρώπους του περιβάλλοντος του Νίνη και προτίθενται πολύ σύντομα να του κάνει πρόταση στο τριφύλλι για την απόκτηση του. Η «Κυρία» έχει ξετρελαθεί με τον διεθνή άσο αλλά προσφέρει μόλις τέσσερα εκατομμύρια ευρώ για να τον πάρει στο Τορίνο, όταν η ρήτρα του αγγίζει τα 10 εκατομμύρια ευρώ. Η Γιουβέντους θα κάνει την συγκεκριμένη πρόταση και ευελπιστεί ο Παναθηναϊκός να πει το ναι.

«Συμπληρωματική επιλογή ο Πέτσκο»

Από την Πολωνία αναφέρουν πως ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Σλάβομιρ Πέτσκο. Για το θέμα μίλησε ο τεχνικός διευθυντής της Λεχ Πόζναν, Μάρεκ Πόγκορζέλτσικ τονίζοντας πως για το τριφύλλι είναι συμπληρωματική επιλογή: «Ο Παναθηναϊκός είχε ενδιαφερθεί πριν από λίγα χρόνια για τον Πέτσκο, όταν είχαν έρθει για τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι. Συναντήθηκα μαζί τους τότε. Οι Ελληνες ήθελαν να αγοράσουν τον Λεβαντόφσκι με 8-9 εκατ. ευρώ, τα οποία θα έβγαζαν από τις φανέλες που θα πουλούσαν. Αντί του Λεβαντόφσκι ήρθε ο Σισέ και έτσι εγκαταλείφθηκε το ενδιαφέρον. Με τον Πέτσκο είναι το ίδιο. Οι Ελληνες χρειάζονται έναν παίκτη κλάσης και ο Σλάβομιρ αποτελεί συμπληρωματική επιλογή. Αυτό το επιβεβαιώνουν και από την Ελλάδα και ο Πέτσκο και το ξέρει». Σύμφωνα με τους Πολωνούς, άνθρωπος του Παναθηναϊκού παρακολούθησε χθεςτον Πέτσκο στο εντός έδρας παιχνίδι της Λεχ με την Πολόνια Μπίτομ.

Μικρά – μικρά από τον Τύπο

Στην Ελλάδα βρίσκεται από χθες ο Νικόλας Πατέρας.

Οριστικά αντίο στη Σάλκε λέει ο Μπορντόν.

Δεν θα πάει στην Κύπρο για τα φιλικά του Παναθηναϊκού ο Γκαλίνοβιτς.

Επιστρέφει από Αγγλία ο Δώνης

Η αυριανή επιστροφή του Γιώργου Δώνη από την Αγγλία θα σηματοδοτήσει άμεσα τις εξελίξεις για την επόμενη ημέρα στον Ατρόμητο. Ο τεχνικός των Περιστεριωτών έχει καταρτίσει ήδη μια λίστα, στην οποία και έχει καταγράψει όλες τις περιπτώσεις παικτών που έχουν προταθεί στην ομάδα, αλλά και παίκτες που είδε ο ίδιος, και που μπορούν να συνδυάσουν τεχνικές, αρετές αλλά και τιμές λογικές.

Ο Έλληνας τεχνικός θα μιλήσει με τον τεχνικό διευθυντή της ΠΑΕ, Γιάννη Αγγελόπουλο, εντός της εβδομάδας, προκειμένου να διευθετήσουν τα τρέχοντα θέματα.

Παράλληλα, ειδικό κιόσκι στήθηκε χθες στον πεζόδρομο Εθνικής Αντιστάσεως, όπου η ΠΑΕ ενημέρωνε τον φίλαθλο κόσμο του Περιστερίου για την έναρξη της διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας. Tο ίδιο θα πραγματοποιηθεί και σήμερα το πρωί στην πλατεία του Μπουρναζίου.

Προτάθηκε ο Σόλιντ

Ο Τροντ Σόλιντ προτάθηκε στην Καβάλα για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας.Ο 51χρονος Νορβηγός τεχνικός, γνωστός στην Ελλάδα από τη θητεία του στον πάγκο του Ολυμπιακού (2005-2007), είναι άνεργος εδώ και οχτώ μήνες (σ.σ.: απολύθηκε τον Αύγουστο του 2009 από τη Χίρενφεϊν), ενώ έχει εργαστεί σε Ρόζενμποργκ, Γάνδη και Μπριζ.

Μάλιστα, ο Σολιντ εξακολουθεί να έχει υψηλό κασέ, καθώς επιθυμεί να αμείβεται με 500.000 ευρώ ετησίως.

Θέλει Κονστάν…
Σε ό,τι αφορά τις μεταγραφικές κινήσεις, η Καβάλα δείχνει ενδιαφέρον για την απόκτηση του Κέβιν Κονστάν, ο οποίος βρέθηκε αρχικά στο στόχαστρο και του Πανιωνίου, αλλά τελικά οι «Αργοναύτες» είναι αυτοί που έχουν ξεκινήσει διαπραγματεύσεις με τον παίκτη.

Ο 22χρονος διεθνής μέσος από τη Γουινέα πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις με τη Σατορού στη Ligue 2 (34 συμμετοχές), διαθέτει κοινοτικό (γαλλικό) διαβατήριο, ενώ το καλοκαίρι μένει ελεύθερος.

Αγγίζει τον τίτλο η Μπάρτσα

Παρότι παρουσίασε τάσεις... αυτοκτονίας, η Μπαρτσελόνα πέρασε από την Σεβίλλη με 3-2 και θέλει πλέον μία νίκη στο εντός έδρας παιχνίδι με την Βαγιαδολίδ για να πανηγυρίσει τον τίτλο! «Καταιγίδα» στο τελευταίο τέταρτο η Ρεάλ, διέσυρε 5-1 την Μπιλμπάο. Τα αποτελέσματα της 37ης αγωνιστικής:
Λα Κορούνια-Μαγιόρκα 1-0 (68' Ρίκι)
Εσπανιόλ-Οσασούνα 2-1 (49' Φορλέν, 51' Οσβάλντο - 5' Βαντόζ)
Χετάφε-Μάλαγα 2-1 (26' Σολδάδο, 56' Λεόν - 90' Φερνάντο)
Ρεάλ Μαδρίτης-Μπιλμπάο 5-1 (22' πεν. Ρονάλντο, 73' Ιγκουαΐν, 80' Ράμος, 81' Μπενζεμά, 89' Μαρσέλο - 41' Γέστε)
Σεβίλλη-Μπαρτσελόνα 2-3 (69' Κανουτέ, 71' Φαμπιάνο - 5' Μέσι, 28' Μπόγιαν, 62' Πέδρο)
Χιχόν-Ατλέτικο 1-1 (57' Ντε Λα Κουέβας - 71' Μπαλντέ)
Τενερίφη-Αλμερία 2-2 (14' Μπερτράν, 90' Νίνο - 17' Πιάτι, 81' Κρουσά)
Βαγιαδολίδ-Σανταντέρ 2-1 (56' Μπαράχα, 77' πεν. Αλεμάν - 28' Κριστιάν)
Βιγιαρεάλ-Βαλένθια 2-0 (11' Ρόσι, 19' Γιορέντε)
Χερέθ-Σαραγόσα 3-2 (22' Φράνσις, 68' Μίτσελ, 74' Κάλβο - 66' Ερέρα, 76' Γκάμπι)

Η τελευταία αγωνιστική (15/5)
Ατλέτικο-Χετάφε
Σανταντέρ-Χιχόν
Μπαρτσελόνα-Βαγιαδολίδ
Αλμερία-Σεβίλλη
Βαλένθια-Τενερίφη
Σαραγόσα-Βιγιαρεάλ
Οσασούνα-Χερέθ
Μαγιόρκα-Εσπανιόλ
Μπιλμπάο-Λα Κορούνια
Μάλαγα-Ρεάλ

Λιλ για σεντόνι

Το γκολ του Ντεμπισί στην τελευταία φάση του αγώνα χάρισε στη Λιλ τη μεγάλη νίκη με 3-2 επί της Μαρσέιγ και την διατηρεί φαβορί για την δεύτερη θέση! «Αυτοκτόνησαν» Οσέρ και Λιόν. Τα αποτελέσματα της 37ης αγωνιστικής:
Οσέρ-Λανς 0-0
Μπορντό-Σοσό 2-0 (66' Γουέντελ, 86' Τρεμουλινάς)
Γκρενόμπλ-Μπουλόν 2-0 (35', 81' Λουμπόγια)
Λε Μαν-Παρί Σεν Ζερμέν 1-0 (9' αυτ. Αρμάντ)
Λιλ-Μαρσέιγ 3-2 (28' πεν' Καμπαγιέ, 80' Ντε Μέλο, 90' Ντεμπισί - 6' Νιάνγκ, 45' Χίλτον)
Μονακό-Νανσί 2-1 (7' αυτ. Λοτίς, 58' Μααζού - 75' Σαμί)
Μονπελιέ-Λοριάν 2-1 (30' πεν Μοντανό, 43' πεν. Καμαρά - 89' Μπουριγιόν)
Ρεν-Νις 2-2 (59' Λερουά, 66' Μαρβό - 12' Μουνιέ, 76' Φαγέ)
Σεντ Ετιέν-Τουλούζ 0-1 (62' Ζινιάκ)
Βαλενσιέν-Λιόν 2-2 (71' Οντέλ, 81' πεν. Κοχάντ - 17' Κάλστρομ, 90' Μπαλντέ)


Εξ αναβολής (12/5)
Λιόν-Μονακό

Η τελευταία αγωνιστική (15/5)
Μπουλόν-Ρεν
Παρί Σεν Ζερμέν-Μονπελιέ
Λανς-Μπορντό
Τουλούζ-Μονακό
Λιόν-Λε Μαν
Νις-Σεντ Ετιέν
Λοριάν-Λιλ
Μαρσέιγ-Γκρενόμπλ
Νανσί-Βαλενσιέν
Σοσό-Οσέρ