Κυριακή 9 Μαΐου 2010

Στην κορυφή των play-off ο ΠΑΟΚ 1-0 τον Ολυμπιακό!

ΠΑΟΚ για… αστέρια, 1-0 τον Ολυμπιακό!

Στην κορυφή των play-off είναι από σήμερα ο ΠΑΟΚ, με διαφορά τριών βαθμών από τον Ολυμπιακό, καθώς μέσα σε μία φλογισμένη Τούμπα τον νίκησε 1-0. Ο Ζλάταν Μουσλίμοβιτς πέτυχε το μοναδικό γκολ της συνάντησης στο 11΄ ενώ ο δικέφαλος είχε και δοκάρι με τον Βιεϊρίνια στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου. Ο ΠΑΟΚ ήταν ανώτερος, έχασε σπουδαίες ευκαιρίες, έπαιξε παθιασμένα και πήρε μία νίκη που του δίνει πλέον μεγάλο πλεονέκτημα για την κατάκτηση της πρώτης θέσης των play-off.

ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

6΄ Σουτ του Σορλέν μπλοκάρει ο Νικοπολίδης.
6΄ Ο Ντάρμπισαιρ θα βγει μόνος με τον Χαλκιά πλασάρει ελάχιστα έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι.
11΄ Ο Φιλομένο πρεσάρει το Νικοπολίδη που κάνει λάθος και δίνει πάσα στον Μουσλίμοβιοτς που μπαίνει στην περιοχή και εκτελεί τον γκολκίπερ του Ολυμπιακού 1-0.
14΄ Δυνατό σουτ του Φιλομένο αποκρούει ο Νικοπολίδης.
15΄ Σουτ του Λούα Λούα μέσα από την περιοχή, αποκρούει εντυπωσιακά ο Χαλκιάς, πιο μακριά ο Τσιρίλο.
16΄ Σέντρα του Λίνο για το κεφάλι του Βιεϊρίνια που την τελευταία στιγμή δεν ακουμπάει την μπάλα.
25΄ Σεντρα σουτ του Λίνο, η μπάλα απομακρύνεται από το Νικοπολίδη στο ύψος του οριζοντίου δοκαριού και με τον βοηθό να έχει ήδη υποδείξει άουτ.
29΄ Πάσα του Φιλομένο στον Μουσλίμοβιτς που σουτάρει στην κίνηση λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
34΄ Σέντρα του Λούα Λούα, αφύλαχτος ο Ντάρμπισαιρ στο ύψος της μικρής περιοχής, πιάνει την κεφαλιά, με τον Χαλκιά να μπλοκάρει.
35΄ Μετά από πάσα του Κοντρέρας και κεφαλιά του Βιεϊρίνια, ο Μουσλίμοβιτς δεν μπορεί σε πρώτο χρόνο, σε δεύτερο σουτάρει όμως με το Νικοπολίδη να αποκρούει και με παρέμβαση του Μέλμπεργκ η μπάλα κόρνερ, μεγάλη ευκαιρία…
36΄ Μετά από ωραία ενέργεια του Βιεϊρίνια, ο Φιλομένο μέσα από την περιοχή σουτ ελάχιστα έξω από το αριστερό κάθετο δοκάρι.
37΄ Μετά από παράλληλη σέντρα του Ντάρμπισαιρ, ο Τοροσίδης κερδίζει την κόντρα από τον Σαβίνι και σουτάρει λίγο έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι, στα εξωτερικά δίχτυα.
45΄ Σουτ του Βιεϊρίνια έξω από την περιοχή, περνάει έξω από το αριστερό κάθετο δοκάρι.
53΄ Εκτέλεση φάουλ του Λίνο, πετάγεται ο Βιεϊρίνια, η μπάλα σταματάει στο αριστερό κάθετο δοκάρι και επιστρέφει στο Νικοπολίδη που μπλοκάρει.
58΄ Ο Φιλομένο κάνει παράλληλη σέντρα, ο Μέλμπεργκ με το χέρι διώχνει σε κόρνερ, ο Κάκος αρνείται πέναλτι στον ΠΑΟΚ.
64΄ Εκτέλεση κόρνερ του Όσκαρ, κεφαλιά του Τοροσίδη πάνω από το δοκάρι.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ(Φερνάντο Σάντος): Χαλκιάς, Τσιρίλο, Σαβίνι (50΄ Μαλεζάς), Κοντρέρας, Λίνο, Γκαρσία, Βιτόλο, Σορλέν, Βιεϊρίνια, Φιλομένο (85΄ Παπάζογλου), Μουσλίμοβιτς (78΄ Φωτάκης)

Ολυμπιακός(Μπόζινταρ Μπάντοβιτς): Νικοπολίδης, Ζεβλάκοφ, Μπράβο, Α. Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Τοροσίδης, Μαρέσκα (61΄ Μήτρογλου), Λούα Λούα, Λεονάρντο (82΄ Γ. Παπαδόπουλος), Γκονζάλες, Ντάρμπισαιρ

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Σορλέν, Ζεβλάκοφ, Λίνο, Τοροσίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια: