Κυριακή 9 Μαΐου 2010

Στοιχημα-Redoto_BET

http://www.sport24.gr/ast/cov/ba/barca_2010_5_8_22_50_27_b.jpg
γεια σας αδερφια....χθες καλα ξεκινισησαν τα ματσακια μας στο τελος 1-22 παλι μας στραβωσαν....παμε στα φρεσκα κουκλουρια.
ΠΑΟΚ-ΟΣΦΠ=ΑΝΤΕΡ....το εβλεπα ασσο και το βλεπω ακομα αλλα το αντερ πιο δυνατο μετα την απουσια του ιβιτς.ειναι ολη η ομαδα στην δημιουργια.ο γαυρος θα παιξει σφιχτα για το χ σε ενα παιχνιδι τακτικης.
ΑΕΚ-ΑΡΗΣ=ΑΝΤΕΡ....ιδιο ματς και αυτο.πολυ σφιχτο και αργο ποδοσφαιρο εκτιμω.ο αρης θα παιξει για το χ να εχει το πανω χερι απο την αεκ.δυσκολα να μπουνε 3 γκολ...
ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ-ΚΕΡΚΥΡΑ=1....η κερκυρα πλεον ειναι τουριστρια και θα παιξει με παρα πολλες αλαγες και χωρις ορεξη.σκεφτονται ηδη της διακοπες τους.η ηλιουπολη θελει νικη να ξενοιασει και να ειναι αδιαφορη τελευταια αγωνιστικη.ασσος δυνατος!!!
ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ-ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ=1....η δοξα δραμας θελει νικη να μην μπει στα μπαραζ.ο παναιτωλικος θελει να μπει στα μπαραζ ανοδου αλλα κλαιν-μαιν δεν καιγεται και πολυ.οι δυο ομαδες εχουν αδερφικες σχεσεις και οι οπαδοι ταξιδευουν στις εδρες τους δωρεαν!!!η δοξα περυσι με το 3-3 με τον εορδαικο ανοιξε τον δρομο ανοδου στην β για τον παναιτωλικο και ειναι η ωρα να ξεπληρωσουν στα αδερφια τους φετος!ασσος πολυ δυνατος!
ΙΝΤΕΡ-ΚΙΕΒΟ=ΟΒΕΡ...το ματς θα ειναι χαρα και θεαμα.ο προεδρος της κιεβο ειναι οπαδος της ιντερ και βλεπω χαλαρο ματς και πολυ ανοιχτο.ενα 3-1 σκορ θα ειναι μια χαρα!!!
Υ.Γ. ΔΥΟ ΠΑΙΚΤΕΣ ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΟ.Ο ΝΤΙ ΝΑΤΑΛΕ ΤΗΣ ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ ΚΑΙ Ο ΜΙΛΙΤΟ ΤΗΣ ΙΝΤΕΡ.ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΠΡΩΤΟΙ ΣΚΟΡΕΡ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΤΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΛΑΡΑ ΚΑΙ ΕΥΝΟΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ.
Υ.Γ.2 ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΜΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΟ ΚΑΘΩΣ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΟΛΥ....ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ,ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ,ΙΝΤΕΡ ΟΒΕΡ

ΚΑΙ ΕΝΑ ΧΑΛΑΡΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΣΚΟΡΕΡ.......

salute magkes!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: