Κυριακή 9 Μαΐου 2010

Ντάτολο: Αν με θέλουν, μένω

Απογοητευμένος που δεν θα καταφέρει να βοηθήσει τον Ολυμπιακό στην προσπάθειά του να κατακτήσει την πρώτη θέση στα πλέι οφ, που ισοδυναμεί με συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ, είναι ο Χέσους Ντάτολο.Ο Αργεντινός χαφ, ο οποίος έχει υποστεί θλάση και θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για δύο εβδομάδες, τόνισε στην εφημερίδα «Πρωταθλητής» πως επιθυμία του είναι να συνεχίσει να αγωνίζεται με τα «ερυθρόλευκα» και την επόμενη σεζόν.

«Έχω τρελαθεί με τον τραυματισμό. Πάνω που επέστρεψα και είχα φορτσάρει για να είμαι ακόμα καλύτερος στη συνέχεια των πλέι οφ, ήρθε αυτός ο τραυματισμός να με τελειώσει», ήταν τα πρώτα λόγια του Ντάτολο και πρόσθεσε:

«Είναι παιχνίδια της μοίρας αυτά. Ήθελα να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της αλλά δυστυχώς δεν θα μπορέσω να το κάνω. Το όνειρο μου είναι να μπορέσω να παίξω στο Μουντιάλ».

Και στη συνέχεια, αναφέρθηκε στο μέλλον του: «Δεν ξέρω που θα παίζω από τη νέα σεζόν. Αυτό δεν εξαρτάται από εμένα. Ανήκω στη Νάπολι και είμαι υποχρεωμένος να επιστρέψω όταν ολοκληρωθούν οι υποχρεώσεις μου με τον Ολυμπιακό».
Πάντως, δεν φάνηκε αρνητικός στο ενδεχόμενο να παραμείνει στο Λιμάνι: «Αν η ομάδα με θέλει και τα βρει με τη Νάπολι δεν έχω πρόβλημα να συνεχίσω εδώ. Εδώ είναι ένα μεγάλο κλαμπ, το οποίο και καλύπτει τις φιλοδοξίες μου. Θα μιλήσω με τον ατζέντη μου και θα δούμε το τι θα γίνει».

Δεν υπάρχουν σχόλια: